עבור לתוכן

מהם משחקי ה - XBOX (הראשון, לא ה - 360) ההכי טובים שלא יצאו גם למחשב ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פשוט כרגע ל - 360 יש כרגע מעט יחסית משחקים שמעניינים אותי שאין ל - PC והאפשרות לשחק גם במשחקי XBOX היא בונוס חשוב.

שתי הסיבות העיקריות שאני שוקל לקנות XBOX 360 הם : MASS EFFECT ו - STAR WARS: FORCE UNLEASHED ויש עוד משחקים מצויינים שהולכים לצאת שאני לא אראה גם במחשב לצערי.

פורסם

STAR WARS: FORCE UNLEASHED יוצא להרבה קונסולות אחרות ויש סיכוי טוב

שיצא גם למחשב

עכשיו זה החברה שמפתחת את MASS EFFECT

http://en.wikipedia.org/wiki/BioWare

בדור הקודם הם עשו פורטים מהXBOX לPC ואני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה שוב

לדעתי אם יש לך מחשב חזק אין לך מה לחפש ב360

מבחינת משחקים הם מאוד קרובים ואם היתי קונה 360 היתי קונה במקום מחשב חזק ולא ביחד

כבר עדיף לך לקנות PS3 אם אתה רוצה מכשיר חזק גרפית ויש לך כבר מחשב חזק

בPS3 יש הרבה יותר משחקים שלא יצאו למחשב

פורסם
  • מחבר

עברתי על הרשימה ולא מצאתי שם את:

BURNOUT:REVENGE (את 3 יש שם,אבל אני מניח שזה לא משנה כי יש אותו בגרסה מחודשת גם ל - 360)

MECHASSAULT (את השני יש שם)

JAMES BOND 007: EVERYTHING OR NOTHING

ODDWORLD:STRANGER'S WRATH

X-MEN LEGENDS

TIME SPLITTERS 2 ו - FUTURE PERFECT

SPARTAN:TOTAL WARRIOR

KINGDOM UNDER FIRE:HEROES (דווקא את הקודם בסדרה, THE CRUSADERS, יש שם)

DESTROY ALL HUMANS! 2 (את הראשון יש שם)

NBA STREET V3

MIDNIGHT CLUB 3:DUB EDITION REMIX

MORTAL KOMBAT:DEADLY ALLIANCE (את שני המשחקים הבאים בסדרה יש שם)

LOTR: TWO TOWERS (את שיבת המלך יש שם)

LOTR:THIRD AGE

RALLISPORT CHALLENGE 2 (את הראשון יש שם)

FAR CRY INSTINCTS:EVOLUTION (את ה - INSTINCTS הרגיל יש שם אז אני מניח שגם זה נתמך לאחור)

אני מניח שמה שלא מופיע שם לא בהכרח לא נתמך לאחור אלא פשוט לא נבדק על ידם, נכון ?

פורסם

לא מה שלא ברשימה לא נתמך :'(

לצערי הם בנו את הרשימה לפי נתוני מכירות (וכמה קל היה לתמוך) סטריינג'ר למשל מכר די גרוע...

אבל הם עדיין לא נטשו את העניין ומוסיפים משחקים לרשימה. בקרוב העידכון החצי שנתי של האקסבוקס מגיע ובפעמים הקודמות נוספו משחקים

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין ש - MIDNIGHT CLUB 3 לא מכר טוב וגם משחקי שר הטבעות ו NBA STREET ו - RALLISPORT CHALLENGE 2 שהוא ממשחקי המירוצים הכי טובים ובעשיריה הראשונה של משחקי האקסבוקס ההכי טובים מעולם.

פורסם

יש גם עניין של מתי המשחק יצא, כמה אנשים דורשים וכמה קשה לגרום לזה לפעול (התמיכה נעשית ע"י אמולציה מסובכת למידי)

פורסם
  • מחבר

האם יש אנשים פרטיים שעושים את זה באופן עצמאי ומשחררים קבצים לתמיכה לאחור בשביל משחקים שלא נתמכים ? (כמו המודרים למיניהם)

פורסם

לא, רק הצוות של מיקרוסופט (שהתכווץ מאד...)

בגדול הדרישה להוספת משחקים מאד פחתה עם הליין אפ ההולך וגדל של משחקי 360... לאף אחד לא איכפת שסול קליבור 2 לא עובד כש4 עוד מעט יוצא

פורסם
  • מחבר

הבנתי, נקווה לטוב בנושא הזה.

עכשיו יש לי שאלה אחרת, קראתי שגרסאות המחשב וה - XBOX של הספלינטר סל האחרון לא זהות כמו שהיה עד עכשיו אלא פותחו ע"י שני אולפנים שונים של יוביסופט (מונטריאול ה"טוב" ושנחאי ה"פחות טוב"), במה גרסת האקסבוקס טובה יותר מגרסת המחשב במקרה הזה ?

וגם קראתי ש - GRAW 2 למחשב ול - XBOX 360 הם משחקים שונים לגמרי, במה ההבדל מתבטא ?

פורסם

GRAW למחשב ולבוקס שונה לגמרי, השליטה על הפלוגה שלך במחשב היא כמו בישנים, בXBOX היא כמו בR6V כלומר Point and click לא לפתוח מפה ולהתחיל לתכנן מסלולים. גם הcross com בXBOX הרבה יותר אינטואטיבי. בGRAW1 אפשר להרים נשקים מהרצפה בגרסאת הבוקס מה שאין במחשב(לא סגור על 2 כי לא שיחקתי בו במחשב). כמו כן השלבים הראשונים בGRAW1 לבוקס שונים מהמחשב(אין את הקפיצה מהמטוס למשל אלא אתה מתחיל ישר באיזה תחנת רכבת מוזרה, אבל זה דיי ניהיה זהה לאחר כמה דקות משחק לדעתי(לא שיחקתי בGRAW מעבר למספר שלבים מצומצם על המחשב אז אני לא בטוח לגבי השאר).

בספלינטר סל double agent בגרסאת הבוקס המשחקיות קצת שונה, ויש כמה שלבים קצת שונים.

לא מה שלא ברשימה לא נתמך :'(

לצערי הם בנו את הרשימה לפי נתוני מכירות (וכמה קל היה לתמוך) סטריינג'ר למשל מכר די גרוע...

אבל הם עדיין לא נטשו את העניין ומוסיפים משחקים לרשימה. בקרוב העידכון החצי שנתי של האקסבוקס מגיע ובפעמים הקודמות נוספו משחקים

מה שלא ברשימה לא נתמך רשמית בכל האזורים אבל לכמעט כל המשחק יש תמיכה חלקית לפחות לאזור 1 יש רשימה מאוד מפורטת בWIKI

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360

SC2 למשל עובד בכל האזורים חוץ מNTSC-J, הבעיה היא שהרבה משחקים לא עובדים עם כבל הVGA או Component.

וזה גם מוזר, למשל HALO2 בשביל לשחק Online חייב Pal50 בלבד ואי אפשר לשחק בו עם כבל הVGA שלי, אלא רק עם הComposite.

אבל ברגיל הוא עובד בלי בעיות גם עם PAL60 על VGA או קומפוננט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים