פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים black - משחק יריות מדהים.halo 1 & 2 - אולי הם ישנים עכשיו שיצא היילו 3 אבל הם עדיין טובים וכייפים לשחק בהם.dead or alive - משחק מכות מעולה.jade empire - משחק RPG באווירת המזרח הרחוק עם מכות וקסמים. פשוט משחק ענק.james bond - שכחתי בדיוק את השם המלא, אבל אחד משחקי האקשן הטובים.mortal kombat - סדרת משחקי מכות.prince of persia - סדרת משחקים ממש טובה.יש עוד הרבה משחקים טובים, אלא פשוט המשחקים שעולים לי כרגע בראש...
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים דובי לך אין מושג? :lol: טוב אז ככה יש משחק נינגה גידן שלא יצא למחשב יש Oddworld: Munch's Oddysee ויש עוד כמה רק אל תצפה להרבה מאוד כי מיקרוסופט לא נוהגת לישמור על בילעדים ביחס למחשב אלה רק נגד קונסולות אחרות black - משחק יריות מדהים.halo 1 & 2 - אולי הם ישנים עכשיו שיצא היילו 3 אבל הם עדיין טובים וכייפים לשחק בהם. dead or alive - משחק מכות מעולה. jade empire - משחק RPG באווירת המזרח הרחוק עם מכות וקסמים. פשוט משחק ענק. james bond - שכחתי בדיוק את השם המלא, אבל אחד משחקי האקשן הטובים. mortal kombat - סדרת משחקי מכות. prince of persia - סדרת משחקים ממש טובה. הוא אמר משחקים שלא יצאו למחשב וחצי מהמשחקים שהמרתה כן יצאו למחשב :kopfpatsch:
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר האם לכל משחקי ה - XBOX יש תאימות ל - XBOX 360 כמו ש - MS הבטיחו ? (זה שיקול מרכזי בשבילי לרכישת ה - 360)
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים האם לכל משחקי ה - XBOX יש תאימות ל - XBOX 360 כמו ש - MS הבטיחו ? (זה שיקול מרכזי בשבילי לרכישת ה - 360) מצטרף לשאלה
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים היום כמעט כל משחק חשוב נתמך לאחור (כל ספריית האקס בוקס 1 שלי נתמכת כרגע לאחור)
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים jade empire - משחק RPG באווירת המזרח הרחוק עם מכות וקסמים. פשוט משחק ענק. : http://www.gamespot.com/pc/rpg/jadeempire/index.html
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר איפה אפשר לבדוק אם משחק כלשהו נתמך לאחור ?במיוחד מעניינים אותי: MERCENARIES, MECHASSAULT 1,2, SOUL CALIBUR II, סדרת TIMESPLITTERS ו - EVERYTHING OR NOTHING.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים יש לך גם את פסיקונאוט...קונקר(אחד הטובים ששיחקתי בבוקס הראשון)אההה..איך שחכתי יש גם את פרנייט או בשמו השני אינדיגו פרופרסי..אחד החזקים
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר PSYCHONAUTS ו - INDIGO PROPHECY יצאו גם למחשב.קונקר הזה נראה קצת ילדותי, לא ?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אולי רק נירא...אבל זה אחד המשחקים המצחיקים שקיימיםיש שם פארודיה על איזה 100 סרטים בערךותאמין לי משחק שמתחיל עם סנאי באנגהובר לא יכול להיות ילדותי...תאמין לי
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים קונקר היה בזמנו אחד מהמשחקים המוצלחים ביותר לN64 ויותר מאוחר קיבל רימיק לXBOX אבל אני לא מבין למה אתה בכלל רוצה לקנות מכשיר כמו ה360 ולשחק בו משחקי XBOX ישנים? גם ככה רוב הטובים יצאו גם למחשב ול360 יש סיפריה יותר טובה בהרבה מהבוקס הישן אתה קונה 360-תיקנה בגלל המשחקים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.