עבור לתוכן

בעיית חוסר סאונד מוזרה במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום רב!!!

המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים.

הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!!

המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד...

אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף?

כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

פורסם

ליתר בטחון תעדכן דרייברים מהאתר של MSI ... ותבדוק בביוס שהכרטיס קול על enabled או Auto.. (אחד מהשניים)!

פורסם
  • מחבר

עדכנתי דרייברים של MSI ובדקתי ב-BIOS בשורה של audio controller הוא נימצא על enabled

הכל מותקן ומזוהה כמו שצריך,אין שום התנגשויות...

יתכן שצריך לפתוח את המחשב ולבדוק חיבורים כלשהם על גבי הכרטיס או הלוח?...

???

פורסם
  • מחבר

ככל הניראה כרטיס הקול פשוט מנותק...הוא חלק מלוח האם אבל ראיתי שישנם כמה חוטים צבעוניים שכתוב עליהם line out rr/fr ו- line out rl/fl

וכן שניים של mic ואחד של speakers עם ראש של שלישיה.זה ניראה כמו החוטים שמלבישים בעזרת אותם מתאמים קטנים על דוקרנים קטנים כאלה בלוח האם.

השאלה שלי היא איך יודעים לאן לחבר את זה על לוח האם?והאם זה מה שיחזיר א הסאונד למחשב שלי?

פורסם

שני הנושאים שפתחת אוחדו. שניהם עוסקים כמעט באותו נושא, ובפעם הבאה שתפתח ת'רד נוסף לנושא יחיד תקבל אזהרה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הערתך.....אני לא משתמש כזה ותיק ומתמצא בפורום...

בכל אופן אני אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת...

מישהוא מבין בחיבורים על גבי לוח האם עצמו?

פורסם

אם זה הגיע ככה אחרי תיקון.

תחזיר את המחשב בחזרה למעבדה.

פורסם

אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

אני מבטיח לך שתצתרך לרוץ לשם עוד הרבה. ותגיד תודה לאלוהים שלמארז שלך יש ידית.

לא הבנתי על איזה חוטים דיברת כי הכרטיס קול המובנה הוא פשוט חלק מהלוח אם ואין לו כבלים חיצוניים. אולי אתה מתכוון לכבלים שמחברים את הכניסה/יציאה בפאנל הקידמי של המארז? אם כן זה לא קשור אלה אם כן אתה מחבר את הרמקולים ליציאה הזו.

פורסם

למה לא ניסית לבדוק בחוברת של הלוח אם ? בטוח יש שם הוראות מפורטות איך לחבר את הכבלים בלוח אם ..

פורסם

יש לי פיתרון בשבילך זה היה לי גם עם לוח של אביט ורציתי לחנוק את החברת מחשבים

תקשיב זה יותר פשוט ממה שזה נידמה (לפחות במיקרה שלי...).קח את החוברת הדרכה של הלוח אם (manual) ובדוק האם לצורך הפעלת הכרטיס קול צריך

לחבר ג'מפר אחד או שנים.אצלי הכרטיס היה מזוהה יפה מאד עבד בתוך וינדוס אבל לא הוציא כלום החוצה.באתי לחנות מחשבים פעמיים ופשוט אמרו לי "תקרא את

החוברת" ושמו לי שני ג'מפרים והכל עבד....

עצתי לך לפני שאתה עושה "מסעי כומתה" עם המחשב קח את חוברת ההדרכה ובדוק איך מגדירים את הכרטיס קול.אני מעריך שיש לך את אותה בעיה שהיתה לי.

בעיה פיזית חומרתית.לא תוכנית.

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים