פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9???מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ???מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ???תודה וחג שמח,דניאל.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים הלוח תומך עד 8 גיגה זכרוןעדיף להוסיף עוד 2 של 512 , בתנאי שאתה לא מתכנן להגדיל שוב את הזכרון (בגלל שכל הסלוטים יהיו תפוסים)ההבדלים בין 667Mhz או 800Mhz זניחים לחלוטין מבחינת ביצועים
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מחבר אבל אם אני ירצה בעתיד להוסיף עוד זיכרון אני יוכל פשוט להחליף את כל הארבע שיהיו לי נכון???דניאל.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אבל אם אני ירצה בעתיד להוסיף עוד זיכרון אני יוכל פשוט להחליף את כל הארבע שיהיו לי נכון???דניאל.נכון , רק יהיה חבל אם שכל הארבע יהיו ללא תועלת
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים למה אתה מתכוון שכל הארבע יהיו ללא תועלת??אם תחליף את כל הארבע מה תעשה איתם ? , אם יהיה להם שימוש יופי , אם לא זה בזבוז
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים האמת, בעקבות הת'רד המשכיל עם SHIRNOSHE, עדיף לך לקחת כרגע עוד סטיק אחד של 1GB.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר ואם יהיה לי 2 של 512 ועוד אחד של 1GB זה יעבוד בדואל צ'אנל בטוח???דניאל.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים זה אומר לעבוד, אבל זה לא משהו שאני יכולה להבטיח ב100% כי לא ניסיתי. אני מציעה שתנסח מכתב קצר בנושא ותשלח לABIT או אפילו תפתח נושא בפורום שלהם. תעדכן אותנו בקשר לתשובה.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר אשמח אם מישהו יוכל לנסח לי את ההודעה ויישים אותה פה.. כי אני לא כל כך טוב באנגליתתודה וחג שמח לכולם,דניאל.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים According to Intel 965P chipset specification, an interleaved dual channel mode is availableby using 3 dimm's of ram with the same amount of memory in each channel.for example: one channel with two dimm's of 512MB each and the other with one dimm of 1GB.I would like to know if that setup is available with the IB9 board.זה התוכן, עכשיו רק תמצא מישהו שיעשה לך הגהה ועריכה כי אני די עילגת באנגלית. :-Xאני גם הייתי מצרפת את התמונה שתסביר בצורה טובה את הכוונה.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים האמת, בעקבות הת'רד המשכיל עם SHIRNOSHE, עדיף לך לקחת כרגע עוד סטיק אחד של 1GB. אני מסכים, תיאורטית זה אפשרי השאלה היא האם הלוח אם באמת תומך בזה, ומה צריך לעשות כדי שהוא יתמוך.. ניסיתי לעשות את אותו הדבר בלוח אם של Asus, לא הצלחתי. נאלצתי לשנות כמה פינים (הייתי צריך לעבור הרבה חוסר נעימות כדי להבין את זה) יכול להיות שגם פה אותו הסיפור, כדאי לך לחקור לפני שאתה קונה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.