עבור לתוכן

האם יש מישהו בקרית ביאליק שיש לו אינטרנט אלחוטי ויכול לשתף אותי בחינם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון, כבר מצאתי מישהו שכן מוכן לשתף אותי מכיוון שזה רק לצרכי לימודים בלבד ולא ל EMULE.

פורסם

זה לא משנה, שאתה גולש [במיוחד עם כל פסומות הפלאש האלה] אתה חושב שאתה לא מוריד מידע?

פקאטים וביטים של מידע? וכן במקביל אתה מעלה חזרה.

emule או firefox - אתה בכל מקרה משתמש בהעלאה\הורדה.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל גלישה רגילה לא תשפיע כל כך.

בכל מקרה זה לא משנה. יש כאלה שמוכנים לשתף אותי ולא אכפת להם. ואם אתם לא מאלה אז תודה בכל אופן. אין לי כסף לחיבור אינטרנטי. הדרך היחידה זה לקנות כרטיס רשת אלחוטי טוב ולקוות שמישהו ירצה לשתף.

:-\

פורסם

אין לך גם כסף לחיבורים הכי פשוטים? 750/96?

פורסם

אתה מודע לזה שזו בקשה קצת הזויה, כן? ואם תפעיל EMULE או TORRENT ותקרע את הקו? אז מה?

אני אומנם קרוב מאוד אליך (לא מספיק בשביל רשת אלחוטית, ולא אני לא שם אנטנה על הגג במיוחד :P ) אבל זו באמת בקשה קצת מוזרה, לא?

דבר עם חבר שיש לו לפטופ וסרוק לרשתות לא מאובטחות בסביבה, אם תמצא, תתעלק בעדינות (דגש על עדינות כי אם יעלו על זה, רק לידיעתך, זה לא חוקי).

פורסם

בתור סטודנט שגר בדירה שכורה כבר 3 שנים, אינטרנט מהיר היום עולה פחות מ-75 שקל לחודש. לעומת השכ"ד, חשמל, ארנונה, גז, מים וועד בית שאתה צריך לשלם - זה כלום.

תעבוד עוד 3 שעות בחודש ויהיה לך אינטרנט. או שתגלוש רק באוניברסיטה - מה אתה מתעלק על אנשים אחרים?

פורסם

אולי כבר תרדו ממנו ? יש מלא אנשים ובעלי עסק שיש להם רשת אלחוטית והם לא פריקים של אמיול שכל היום טוחנים את הפס , והם בכלל לא ירגישו את עומס הגלישה שלו על הפס שלהם , כי הרי מדובר רק בגלישה לצורכי לימודים. אז למה לא לתת לו ? כאילו שמישהו ממכם ירוויח מזה שהוא ישלם 75 שקל לאיזו ספקית.

אני מציע לך לשאול גם בפורום רשתות ופס רחב בתפוז , אני זוכר שהיה שם מידע כל מיני רשתות חינמיות בתל אביב וכל מיני..נכון שרוב הסיכויים שהוא לא ימצא מישהו שגר במרחק כמה מאות מטרים ממנו - אבל הוא בסך הכל שאל , בדרך כלל רוב האנשים עושים סריקה ומתחברים לרשתות שהם מוצאים בלי אישור בכלל ,

אז מה הקטע שלכם רדו ממנו.

פורסם

אתה צריך להבין שאם אתה לא מקצה לו VLAN משלו (אם נתמך בנתב, בד"כ לא) אז יש לו גם גישה למחשבים ברשת (אם הם לא מאובטחים ע"י סיסמא למשתמש ולאדמיניסטרטור) או למשאבים המשותפים. לא כולם רוצים את זה.

בקרית ביאליק אין HOTSPOTS כמו בתל-אביב, חוץ מבתי קפה ואין ליד הרחוב שלו כאלה.

פורסם

תבנה אנטנה גלילית(בצורת טלסקופ) תחבר לכרטיס רשת,תכוון אותה לבית קפה או לאיפה שיש רשת בחינם -והופ.

רוצה עוד פרטים על אנטנה כזאת דבר עימי.

פורסם

תבנה אנטנה גלילית(בצורת טלסקופ) תחבר לכרטיס רשת,תכוון אותה לבית קפה או לאיפה שיש רשת בחינם -והופ.

רוצה עוד פרטים על אנטנה כזאת דבר עימי.

נשמח אם תשתף,גם אותנו. [ :cool2: :cool2:]

פורסם

ובכן לבקשת הקהל:

אנחנו מדברים על משהו כזה:

http://wirelessgardenstore.com/detail.aspx?ID=288

אך כמובן שניתן להכין אחד כזה בעלות דיי נמוכה לבד(לא מוסזבך מידי)

כרגע אין לי כוח לחפש מדריכים אבל עם קצת גוגל אפשר למצוא.

בכלאופן הרעיון זה שזה ממקד את הקליטה/שידור וככה ניתן להגיע למרחקים גדולים יותר.

פורסם
  • מחבר

אולי כבר תרדו ממנו ? יש מלא אנשים ובעלי עסק שיש להם רשת אלחוטית והם לא פריקים של אמיול שכל היום טוחנים את הפס , והם בכלל לא ירגישו את עומס הגלישה שלו על הפס שלהם , כי הרי מדובר רק בגלישה לצורכי לימודים. אז למה לא לתת לו ? כאילו שמישהו ממכם ירוויח מזה שהוא ישלם 75 שקל לאיזו ספקית.

אני מציע לך לשאול גם בפורום רשתות ופס רחב בתפוז , אני זוכר שהיה שם מידע כל מיני רשתות חינמיות בתל אביב וכל מיני..נכון שרוב הסיכויים שהוא לא ימצא מישהו שגר במרחק כמה מאות מטרים ממנו - אבל הוא בסך הכל שאל , בדרך כלל רוב האנשים עושים סריקה ומתחברים לרשתות שהם מוצאים בלי אישור בכלל ,

אז מה הקטע שלכם רדו ממנו.

תודה רבה לך. הבנת אותי. סוף סוף תגובה עניינית.

ותודה לכל העונים. במיוחד האחרונים.

אני אעשה סריקה ואם אקבל אות חלק אולי אגביר עם הטלסקופ הזה. CANTTENA!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים