עבור לתוכן

שלום אני די חדש בעניין הזה של רשתות ואני צריך עזרה בבקרשה

Featured Replies

פורסם

???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???

פורסם

בעייה מוכרת וידועה.

שיתוף אינטרנט (=ICS=Internet Connection Sharing) הוא הסידור הזול והקל ביותר, אך גם די בעייתי.

בכל אופן, אייפי חיצוני לעולם לא יהיה לך. רק למחשב שמחובר ישירות לאינטרנט יש אייפי חיצוני, ולכל השאר רק אייפי פנימי.

אם המשחק מחפש אייפי חיצוני ולא מוצא, ולכן לא עובד באינטרנט, אין לך ברירה ולא תוכל לשחק ברשת.

לעומת זאת, ישנה בעייה אחרת ב-ICS שאותה כן אפשר לפתור. הבעייה היא שכשמשתפים אינטרנט, הפורטים סגורים למחשבים הקליינטים באופן אוטומטי.

אז אם הבעייה במשחקים היא פשוט שהפורטים שלהם סגורים ולכן אין גישה, ניתן לפתור את הבעייה ע"י פתיחת הפורטים.

על הדרכים לפתיחת פורטים תוכל לקרוא בת'רד הזה. כמו שתראה, ניתן לפתוח את הפורטים ע"י תוכנות מסוימות, או ע"י סקריפט שפותח את הפורטים בשיתוף אינטרנט הבסיסי של ווינדוס.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ראיתי שהיה מישהו שם שאמר שאפשר לפתוח פורטים מסויימים ככה אני אוכל לשתף אף טי פי על המחשב שלי בפורט מסויים נכון?

פורסם

נכון.

FTP זה פורט 21.

תנסה לפתוח את הפורט הזה אל המחשב שלך.

אני מקווה שיצליח, כי כשאני ניסיתי, זה לא עבד תמיד תמיד, אלא רק לפעמים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

איפה אני פותח פורטים ואיך?

פורסם

הכל מוסבר בת'רד שהפניתי אליו בהודעה הראשונה שלי פה.

פורסם
  • מחבר

אגב תודה לך!! :);)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים