עבור לתוכן

יועצת השכבה- הנקמה המושלמת !

Featured Replies

פורסם

זאת הגדר של הגינה שלי ::)

לבית ספר אין גדר

• תגובות 76
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה גר מאחורי הבה"ס?

פורסם

כן....

פורסם

בלילה מסתובבות שם רוחות של הומואים שלמדו שם והלכו ל-lanparty.

פורסם
  • מחבר

LOL :lol:

פורסם

:lol:

ד"א, לליאו-באק יש נוף צופה לים... רציני :kopfpatsch: (אפרופו בית מלון)

פורסם

בשביל נוף לים לא צריך בי"ס עשיר... גם אם זה היה צריף היה לו נוף לים.

פורסם

אצלנו בביצפר יש ינוף למסלול ההמראה של בסיס חיל האוויר ברמת דויד,

ובנוסף יש נוף ליער ולמפעלים השוכנים לידו !! ממש תאווה לעיניים :P

פורסם

מאיפה אתה יודע את כל זה?! תן לי לנחש... אורי?

פורסם

הבית ספר שלנו נמצא על הר ככה שמצד אחד יש לך נוף להר הירוק והיפה (הפסטורלי כמו שהרכזת שכבה שלנו אומרת) ומצד שני לים ולעיר ה"מדהימה" שלנו, טירת כרמל...

ועכשיו לנושא ההודעה...

לפני כמה ימים שמנו לרכזת שכבה (המורה לספרות) בשיעור צלצול של ציפורים מתוך SK5100, אז נכון זה לא מקורי, אבל תקשיבו להמשך...

היא התלהבה (לא ידעה שזה פלאפון), וסיפרה לנו איך שהיא מתעוררת כל בוקר לאותו צליל --בדיוק-- נו טוב... אולי גם לבעלה יש SK

אחרי יום החלטנו לעשות לה את זה שוב רק הפעם נעשה את זה עם צלצול אנושי של "קודקוד האם שומע עבור ?"

נו טוב... עשינו לקח איזה חצי שעה עד שהמורה קלטה שהפלאפון נמצא בחלון שלידי כמובן שאז התחילו הנאומים על אמון וכל החרטא הזה אבל החלק הכי קורע הגיע ישר אחרי הנאום...

המורה נזכרה בציפורים של יום לפני ואמרה לנו את זה: "עכשיו שאני חושבת על זה, הציפורים של אתמול, גם לא היו אמיתיות נכון ?"

באותו רגע צחקתי לה בפרצוף לא יכולתי יותר...

זה היה גדול... כמובן שהמורה נעלבה ויצאה מהכיתה בבושה ולא חזרה...

פורסם

l :nono: l... but if we were there we would laugh much more than just hearing it......... lol anywayz

פורסם
  • מחבר

LOL....

פעם הייתה איזה מורה אחת נוצרייה כזאת...

התעללנו בה כ"כ הרבה שפשוט יום אחד היא התחילה לבכות... אז כבר ריחמתי עליה קצת ועזבתי אותה לאיזה שבוע

כמובן שאחרי שבוע חזרתי להרגלי אבל בכל זאת !

ד"א רוצים לשמוע עוד סיפור קטנטנן ממני על הבי"ס שלי ? (והוא לא קשור הפעם לנודים) ?

פורסם

כן תספר

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הסיפור הולך ככה !

מי שמכיר את הבי"ס שלי יודע עד כמה הם מנסים לשמור על ה"מוניטין" הגבוה שלו (שלדעתי שווה לנאד שהבאתי בחדר של היועצת)

אבל הם בכל זאת מנסים...

בכל אופן הסיפור התרחש במהלך מעבדת כימיה משעממת במיוחד ! תלמידי כיתות ו' הגיעו לבית ספר שלנו כדי להתרשם

ושכל המורים יגידו להם כמה שהבי"ס הזה מצויין ונפלא (בקרוב באמת תבינו עד כמה...)

בקיצור איך שראיתי את קבוצת ה-60 תלמידים האלה קמתי ואמרתי להם :

זה חרא בי"הס אל תבואו לפה ! סגנית המנהל היא השטן ! תאמינו לי ראיתי אותה היא עובדת אלילים ( :lol: )

לאחר מכן בהפסקה האמהות של התלמידים ראו אותי, הצביעו עליי ואמרו הנה הילד ממקודם...

הן באו אליי ושאלו אותי אתה באמת סובל כאן ? אני כמובן קפצתי ואמרתי- בטח, הצבעתי לכיוון הגדר עם התוספת עליה

בצורה של שפיצים מעוקלים מעט...זה בשביל שתלמידים לא ינסו לצאת....(והם מפחידים אותנו בסיפורים על ילדים

שניסו לצאת וכל הרגע נקרעה להם ! (באמת) !

בקיצור... מסתבר שאחת המורות שהייתה למעלה במעבדות הכירה את השם שלי !!!!

היא אמרת את זה למנהלת חטיבת הביניים שזאת אמרה את זה למחנך שלי שזה אמר את זה למנהלת השכבה שלנו שזאת אמרה

את זה לסגנית המנהל (אני מדבר על אחת שנראית קופי של השטן והולכת רק עם שמלות ארוכות רפויות כאלה כמו של הבדואים)

אני לא ארחיב יותר (למרות שיש קטעים מצחיקים) מה שנסגר זה שעכשיו אני על תנאי בביה"ס והייתה שיחה עם אמא שלי

וכל הבולשיט הזה...

באמצי השיחה עם אמא שלי בבי"ס היא אמרה לאמא שלי שבגללי כל הילדים שהיו שם לא נרשמו לבי"ס !!!

באותו רגע עלה לי חיוך מאוזן לאוזן על הפנים ! היא התסתכלה עליי כמו נץ !

מה שכן......אחרי חודשיים אני רואה שוב את כל הילדים האלה במין הפנינג שהבי"ס אירגן להם...

מתקנים מתנפחים, קיר טיפוס, אוכל וכו'....... מוזר שבשום שנה קודמת הם לא עשו את זה ...

מעניין למה השנה הם החליטו באמת.................... :asthanos: :saint:

אני יודע שזה לא סיפור כ"כ מצחיק אבל הייתי חייב לשתף אותכם !!

פורסם

מאיפה אתה יודע את כל זה?! תן לי לנחש... אורי?

גם אותו אני מכיר משם, אבל המידע הנ"ל (כולל ההומואים ;D ) הוא כי אני מכיר כמה בנות אצלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים