עבור לתוכן

יועצת השכבה- הנקמה המושלמת !

Featured Replies

פורסם

רק אצלנו אוהבים את היועצת..? לא רציני... אצלנו היא נחמדה מאוד :D

רק אצלכם ;) למרות שאצלנו הרכז נחמד. אני וחבר שלי תלינו את השלט של החדר שלו על זה השלט של השירותים.

ליאו בק חיפה, וכ6000 ש"ח לשנה

שמעתי עליכם ... אני מכיר מישהו שלקחתם מהקריות רק כדי שיהיה בנבחרת כדורסל... בטח קיבל בוחטה טובה.

אני לא לומד בליאו-בק, אני בכלל לא גר בחיפה. בוא נגיד רק שיש לי שם... "מודיעין" :smoke: ;)

• תגובות 76
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין בחטיבה אבל שנה שעברה כמה ילדים לקחו חבילה של פצצות עשן ופצצות סירחון ו :AR15: בחדר של המנהלת הם כובן דפקו ספרינט מהחיים ועד עכשיו לא תפסו אותם אבל זה דבר שאני אזכור כל החיים.

לא יודע אם זה נחשב אבל אצלנו בספרות כשהמורה יצאה מהכיתה לדקה לדבר עם תלמיד השאלנו לתיק שלה שתי תמונות (נחשו איזה? :saint:) משני הצדדים של התיק כמובן כל הכיתה נענשה כי לא רצינו להלשין

פורסם

בואנה זה רק 1000 שקל יותר ממה שאני משלם בשנה.....

אני עובר לשם!

המסאז'ים והבריכה חופשי?

כן זה באמת בית ספר מצויין רמת לימודים מהגבוהות בארץ ומתקנים טובים. הכל חופשי חוץ החדר מסאג'ים הזה שעולה כסף (בתוף מתנ"ס לא ממש קשור לבית ספר אבל אם רוצים אפשר)

אפילו צילמתי אותו בשבילכם, תמונות מהבניין החדש שבנו בבית ספר (מעבדות, ספריה ואודיטוריום) היבת ספר עצמו מאחוריו, צילמתי את התמונות מהבית שלי שהוא ממש מול הבית ספר

9047864.jpg

3280179.jpg

פורסם
  • מחבר

Holy crap !

אתה בטוח שלא צילמת איזה מלון במקרה ?...

פורסם

Holy crap !

אתה בטוח שלא צילמת איזה מלון במקרה ?...

כנ"ל

פורסם

אצלנו יש את מרים-ארנולד היועצת

bratan ieshcha shekel?

פורסם

אגב, אור, מה שם יועצת השכבה שלכם?

אני מאוד מקווה שזאת לא שרה דרור...

פורסם

לא, זה לא מלון, זה ליאו-בק.

גם יש אצלהם עכשיו עוד תוכניות פיתוח, למדשאה גדולה חדשה אם אני זוכר טוב.

פורסם

נראה מקום איכותי למסיבת רשת...

פורסם

עדיין באשליות נה? :evillaugh:

פורסם

גם צריכים לפתוח שם סניף מקדונלדס איכותי.

פורסם

:biglaugh: :biggthumpup:
פורסם

:biglaugh: :biggthumpup:

if all the schoolyard and the whole school itself will be full of gays (lan-party lovers ;D) then who will pay for the hashmal?

פורסם

אם אין לך מה להגיד - למה להגיד את זה באנגלית ?

בהחלט נראה מקום מכובד, אצלנו יש יותר מ2000 תלמידים ונראה לי שצריך להתקין רמזורים במסדרונות. הכל שם פקקים והדחפויות.

ואם חוזרים לנושא היועצות, אצלנו המורה לגיאוגרפיה, שהיא גם היועצת, שכחה את התיק שלה אצלנו בכיתה שיעור לפני מבחן וילדים הסתכלו פנימה והעתיקו את המבחן ואחר כך החזירו לה את התיק. השאלות הופצו ובסוף החליפו לנו את המבחן :(

פורסם

זה רק אני או שכולם שונאים את היועצת

בכל בתי הספר בעולם ובארץ בפרט...@@@!!!

וסתם עוד שאלה למי יש יועצת בבצפר שיש לה שיער אדום וקצר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים