פורסם 2003 במרץ 1022 שנים זה כלום, פשוט אפס לעומת מה שאני ועוד כמה חברים שלי עשינו שנה שעברה בחטיבה.העיפו אותנו מאוטובוסים בגלל נודים, התקשרו לסבתא של חבר שלי והמורה המליצה לה שהוא יקח תרופה נגד נודים, פצצות סירחון, טמפונים משומשים, קיר סמכתות מה לא? ימי החטיבה המאושרים :saint:מוות לתיכון :AR15: (גם אם יש בו ג'קוזי, מגרשי טניס גדולים וחדר מסאז'ים!)OMLDFG!מה זה התיכון הזה וכמה אתה משלם בשבילו בשנה?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים בואנה זה רק 1000 שקל יותר ממה שאני משלם בשנה.....אני עובר לשם!המסאז'ים והבריכה חופשי?
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר כסף לא חסר הא ?...בכל אופן אני משלם 2800 לבי"ס שלי...ואין בו כ"כ הרבה דברים (חוץ מ-2000 תלמידים)
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים זה אמנם היה די מזמן אבל אצלי בתיכון היו דברים יותר גרועים: הרמנו רכב של מורה ושמנו אותו בין שני עמודי אבן קטנים על המדרכה.... היא הייתה צריכה לאסוף אנשים מהרחוב שירימו לה אותו חזרה לכביש כי אי אפשר היה לצאת משם בנהיגה. סתמנו את כל הכיורים בחדרי השירותים בלילה ופתחנו את הברזים למקסימום (הייתה שנה גשומה אז לא היו יסורי מצפון).... יום למחרת לא היו לימודים עקב ההצפה והכי גרוע, "איחדנו" שני חדרים בבית הארחה בטיול השנתי לחדר אחד גדול... פטיש חמש מפרק קיר גבס ממש בקלות......
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר זה אמנם היה די מזמן אבל אצלי בתיכון היו דברים יותר גרועים: הרמנו רכב של מורה ושמנו אותו בין שני עמודי אבן קטנים על המדרכה.... היא הייתה צריכה לאסוף אנשים מהרחוב שירימו לה אותו חזרה לכביש כי אי אפשר היה לצאת משם בנהיגה. סתמנו את כל הכיורים בחדרי השירותים בלילה ופתחנו את הברזים למקסימום (הייתה שנה גשומה אז לא היו יסורי מצפון).... יום למחרת לא היו לימודים עקב ההצפה והכי גרוע, "איחדנו" שני חדרים בבית הארחה בטיול השנתי לחדר אחד גדול... פטיש חמש מפרק קיר גבס ממש בקלות...... איפה אתה לומד ? בקסבה של שכם ? ;D
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אנשים!!!!!!!!!!!!!!! אתם ק-ו-ר-ע-י-ם אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ;D
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים זה אמנם היה די מזמן אבל אצלי בתיכון היו דברים יותר גרועים: הרמנו רכב של מורה ושמנו אותו בין שני עמודי אבן קטנים על המדרכה.... היא הייתה צריכה לאסוף אנשים מהרחוב שירימו לה אותו חזרה לכביש כי אי אפשר היה לצאת משם בנהיגה. סתמנו את כל הכיורים בחדרי השירותים בלילה ופתחנו את הברזים למקסימום (הייתה שנה גשומה אז לא היו יסורי מצפון).... יום למחרת לא היו לימודים עקב ההצפה והכי גרוע, "איחדנו" שני חדרים בבית הארחה בטיול השנתי לחדר אחד גדול... פטיש חמש מפרק קיר גבס ממש בקלות...... Holy shit
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים "השמדנו" את בסיס הגדנ"ע שערי אברהםחי*בנו...ומה עם השרותים הגינות הסנוקר עם השקעים השאלטרים השרופים המדים ההרוסים והמדריכים שנשלחו לשערי מנשה?
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים ליאו בק חיפה, וכ6000 ש"ח לשנהשמעתי עליכם ... אני מכיר מישהו שלקחתם מהקריות רק כדי שיהיה בנבחרת כדורסל... בטח קיבל בוחטה טובה.אהבתי את הסיפורים כאן. אבלהכי אהבתי את הסיפור שTGM סיפר לפני כמה שבועות. שיבוא ויספר שוב את הסיפור על הנחטפנו באוטובוס אני אקרע שוב.אצלנו לא דברים מיוחדים ... מכירים את הוו שתולים עליו את הדגל בכיתה? אז תלו ילד אחד שם. ואת הסיפור עם המורה ש"נפלה מהשולחן" כבר שמעתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.