עבור לתוכן

יועצת השכבה- הנקמה המושלמת !

Featured Replies

פורסם

זה כלום, פשוט אפס לעומת מה שאני ועוד כמה חברים שלי עשינו שנה שעברה בחטיבה.

העיפו אותנו מאוטובוסים בגלל נודים, התקשרו לסבתא של חבר שלי והמורה המליצה לה שהוא יקח תרופה נגד נודים, פצצות סירחון, טמפונים משומשים, קיר סמכתות מה לא? ימי החטיבה המאושרים :saint:

מוות לתיכון :AR15: (גם אם יש בו ג'קוזי, מגרשי טניס גדולים וחדר מסאז'ים!)

OMLDFG!

מה זה התיכון הזה וכמה אתה משלם בשבילו בשנה?

• תגובות 76
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליאו בק חיפה, וכ6000 ש"ח לשנה

פורסם

בואנה זה רק 1000 שקל יותר ממה שאני משלם בשנה.....

אני עובר לשם!

המסאז'ים והבריכה חופשי?

פורסם
  • מחבר

כסף לא חסר הא ?...

בכל אופן אני משלם 2800 לבי"ס שלי...ואין בו כ"כ הרבה דברים (חוץ מ-2000 תלמידים)

פורסם

זה אמנם היה די מזמן אבל אצלי בתיכון היו דברים יותר גרועים:

הרמנו רכב של מורה ושמנו אותו בין שני עמודי אבן קטנים על המדרכה.... היא הייתה צריכה לאסוף אנשים מהרחוב שירימו לה אותו חזרה לכביש כי אי אפשר היה לצאת משם בנהיגה.

סתמנו את כל הכיורים בחדרי השירותים בלילה ופתחנו את הברזים למקסימום (הייתה שנה גשומה אז לא היו יסורי מצפון).... יום למחרת לא היו לימודים עקב ההצפה :)

והכי גרוע, "איחדנו" שני חדרים בבית הארחה בטיול השנתי לחדר אחד גדול... פטיש חמש מפרק קיר גבס ממש בקלות......

פורסם
  • מחבר

הרמנו רכב של מורה ושמנו אותו בין שני עמודי אבן קטנים על המדרכה.... היא הייתה צריכה לאסוף אנשים מהרחוב שירימו לה אותו חזרה לכביש כי אי אפשר היה לצאת משם בנהיגה.

סתמנו את כל הכיורים בחדרי השירותים בלילה ופתחנו את הברזים למקסימום (הייתה שנה גשומה אז לא היו יסורי מצפון).... יום למחרת לא היו לימודים עקב ההצפה :)

והכי גרוע, "איחדנו" שני חדרים בבית הארחה בטיול השנתי לחדר אחד גדול... פטיש חמש מפרק קיר גבס ממש בקלות......

איפה אתה לומד ? בקסבה של שכם ? ;D

פורסם

אנשים!!!!!!!!!!!!!!! אתם ק-ו-ר-ע-י-ם אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ;D

פורסם

Holy shit :o

פורסם

"השמדנו" את בסיס הגדנ"ע שערי אברהם

פורסם

חי*בנו...

פורסם

חי*בנו...

ומה עם השרותים הגינות הסנוקר עם השקעים השאלטרים השרופים המדים ההרוסים והמדריכים שנשלחו לשערי מנשה?

פורסם
  • מחבר

מה עשיתם בדיוק ?...

פורסם

ליאו בק חיפה, וכ6000 ש"ח לשנה

שמעתי עליכם ... אני מכיר מישהו שלקחתם מהקריות רק כדי שיהיה בנבחרת כדורסל... בטח קיבל בוחטה טובה.

אהבתי את הסיפורים כאן. אבלהכי אהבתי את הסיפור שTGM סיפר לפני כמה שבועות. שיבוא ויספר שוב את הסיפור על הנחטפנו באוטובוס אני אקרע שוב.

אצלנו לא דברים מיוחדים ... מכירים את הוו שתולים עליו את הדגל בכיתה? אז תלו ילד אחד שם. ואת הסיפור עם המורה ש"נפלה מהשולחן" כבר שמעתם

פורסם

רק אצלנו אוהבים את היועצת..? לא רציני... אצלנו היא נחמדה מאוד :D

פורסם

gam etzlenu ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים