עבור לתוכן

יועצת השכבה- הנקמה המושלמת !

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא !

יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי...

למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי...

הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל

להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש).

בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) !

אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו

יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום

אבל קוטלים כל מה שבדרכם !

ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פנימה וראיתי שהיא לא שם, במבט מהיר גיליתי שהיא מדברת עם אחת המורים

בקצה השני של המסדרון...לפי התנועות ראיתי שהשיחה מתקרבת לסיומה והחלטתי לפעול מהר !

נכנסתי לחדר במהרה ושיחררתי שם אחד עצום מכל הלב !!!

אויש הריח שהיה בחדר יצא למסדרון ואף הגיע לכמה כיתות שם...(אם חשבתם שהריח בשירותים ציבוריים גרוע אז רואים שלא הייתם שם...)

התחבאתי מהר עם החבר שלי בקרבת מקום וכעבור כמה דקות נכנסה היוצעת לחדרה עם המורה שאיתו דיברה...

כל מה שיכולתי לשמוע זה דיבורים מהירים (הרבה משיכות באף) ואת המורה שידברה איתה ואותה יוצאות משם במהירות

שלא תבייש ספריטנטר באולימפיאדה... וההבעה שהייתה על הפנים שלהם...(רוקפורד אני נאלץ לגנוב לך את המשפט) -

משהו איכותי ביותר !

בקיצור- מי מתעסק איתי עכשיו ? :asthanos:

• תגובות 76
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה נשמע ספאמר גם בחיים האמיתיים ;D

פורסם
  • מחבר

אתה נשמע ספאמר גם בחיים האמיתיים ;D

:lol:

תאמין לי זה על קצה המזלג ! יש לי אינספור סיפורים על שטויות שעשיתי... ;)

אבל אני נהנה מהשטויות האלה ! אני וחבר שלי התגלגלנו על הריצפה 20 דקות שלמות !

פורסם

:lol: :lol: :lol:

קרעתה אותי !!

תנסה לעשות את זה למנהל\ת ... ;)

פורסם
  • מחבר

אי אפשר, להגיע למנהל זה בעיה ולברוח ממנו עוד יותר בגלל שבסמוך יושב סגן המנהל ויש גם את החדר עם המזכירות.

תאמין לי שגם על זה כבר חשבתי...

לחדר שלו אני מתכוון להכנס שאני אהיה חולה במשהו מדבק מאוד...

בשביל לאחל לו בוקר טוב מכל הלב (ומהחיידקים שלי)

פורסם

בביצפר הקודם שלי הייתה מצגת וכאילו המחשב היה מחובר אליו וכל התלמידים בחדר מחשבים ראו כי זה היה בגודל של לוח ..

אז בקיצה שמתי תמונה של אישה כוסית אחוש , המורה למחשבים לא ידעה איפה לקבור את עצמה ! :asthanos:

פורסם

פצצות עשן בהצגה, פוסטרים ארוטיים כשראש העיר מגיע... גם אצלנו יש כל מיני דברים :hat:

אבל אני לא שותף מוצהר בהם, אני ילד טוב ;D

פורסם
  • מחבר

פצצות עשן בהצגה, פוסטרים ארוטיים כשראש העיר מגיע... גם אצלנו יש כל מיני דברים :hat:

אבל אני לא שותף מוצהר בהם, אני ילד טוב ;D

לא שווה... ;)

פורסם
  • מחבר

בביצפר הקודם שלי הייתה מצגת וכאילו המחשב היה מחובר אליו וכל התלמידים בחדר מחשבים ראו כי זה היה בגודל של לוח ..

אז בקיצה שמתי תמונה של אישה כוסית אחוש , המורה למחשבים לא ידעה איפה לקבור את עצמה ! :asthanos:

LOL ! ומה עשו לך ?

פורסם

בן אדם ת'טפל בגזים...!!!!

אצלנו בבצפר עשינו משהו יותר חמור

לקחנו תמונה של היוצעת מהספר מחזור דפקנו אותה

בתוך ראש של כלב הוצאנו מהמדפסת רצנו למכונת צילום

וככה היה בכל השיכבה...

נעדר כלב

נא לא להחזיר אותו@@@@

פורסם
  • מחבר

ROFL !!!!!!!!!!

פורסם

זה כלום, פשוט אפס לעומת מה שאני ועוד כמה חברים שלי עשינו שנה שעברה בחטיבה.

העיפו אותנו מאוטובוסים בגלל נודים, התקשרו לסבתא של חבר שלי והמורה המליצה לה שהוא יקח תרופה נגד נודים, פצצות סירחון, טמפונים משומשים, קיר סמכתות מה לא? ימי החטיבה המאושרים :saint:

מוות לתיכון :AR15: (גם אם יש בו ג'קוזי, מגרשי טניס גדולים וחדר מסאז'ים!)

פורסם

LOL ! ומה עשו לך ?

היא לא ידעה שזה אני ...

וגם שמתי את התמונה בתקייה של הווינדוס אז היא פחדה למחוק שם משהו ..

אה.. זה יום שאני בחיים לא ישכח ;D

פורסם

LOL ! ומה עשו לך ?

היא לא ידעה שזה אני ...

וגם שמתי את התמונה בתקייה של הווינדוס אז היא פחדה למחוק שם משהו ..

אה.. זה יום שאני בחיים לא ישכח ;D

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

זה כלום, פשוט אפס לעומת מה שאני ועוד כמה חברים שלי עשינו שנה שעברה בחטיבה.

העיפו אותנו מאוטובוסים בגלל נודים, התקשרו לסבתא של חבר שלי והמורה המליצה לה שהוא יקח תרופה נגד נודים, פצצות סירחון, טמפונים משומשים, קיר סמכתות מה לא? ימי החטיבה המאושרים :saint:

מוות לתיכון :AR15: (גם אם יש בו ג'קוזי, מגרשי טניס גדולים וחדר מסאז'ים!)

גם אני בתיכון עכשיו...לצערי :P

אני יכול להבין באיזה בי"ס אתה לומד שיש לך ג'קוזי בתוכו, או חדרי מסז'ים ??!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים