עבור לתוכן

צריך עזרה במשחק NBA 2K7 ל-XBOX 360.

Featured Replies

פורסם

התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח.

בכל המשחקים קורעים אותי.

ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות.

איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ??

אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה.

תודה ויום טוב.

פורסם

כמה המלצות (אני משחק בגרסא של ה-XBOX הרגיל אבל אני מאמין שאין הבדלים משמעותיים בין שתי הגרסאות):

1. 82 משחקים זה פשוט יותר מדי - אחד הדברים שהכי כיפיים בעיניי זה הדראפט וכל ההכנה מסביבו, בעונה ארוכה כמו שלך אתה תצטרך לחכות המון בשביל להגיע לדראפט ותישאר תקוע עם אותם שחקנים למשך עונה ארוכה, אותי אישית זה מתסכל. בנוסף לכך זה פשוט מתיש לחכות לפלייאוף אחרי שאתה יודע שאתה במקום הראשון ויש לך עוד כמה משחקים מיותרים לגמרי. אני משחק על 28 משחקים לעונה וממליץ גם לך לעשות זאת.

2. כדי לעשות תרגילים בזמן התקפה אתה צריך להשתמש בסטיק השמאלי, רק כאשר אתה רוצה לקלוע אתה צריך להשתמש בסטיק הימני. בתור התחלה תנסה להזיז את הסטיק השמאלי משמאל לימין במהירות, זה אמור לעשות לך תרגיל או שניים של הטעיה. אתה יכול גם לנסות לסובב אותו 360 מעלות והשחקן אמור לעשות תנועה של 360 מעלות גם כן. השימוש בסטיק השמאלי מוסיף הרבה ליכולת ההתקפית וכדאי ללמוד להשתמש בכך.

לגבי הסטיק הימני הזזה שלו לכל כיוון (ימינה, שמאלה, אחורה וקדימה) מבצעת תרגיל שונה בזמן הקליעה, אתה פשוט מזיז את הסטיק הימני במקום ללחוץ על מקש הקליעה הקבוע.

3. בהגנה אני שומר בעיקר על הרכז של הקבוצה ומחליף לשחקן אחר רק כאשר אני רואה יתרון ברור לשחקן היריב. ברמת PRO יותר קל לחטוף וכדאי לך לנסות זאת, בין אם זה לחטוף לרכז שלהם כאשר אתה שומר עליו ובין אם זה לחטוף מסירות בזמן התקפה מתפרצת (כדי לעשות זאת פשוט תחליף שחקן במהירות אחרי שהכדור לא אצלך ותלחץ על מקש החטיפה יחד עם כיוון הג'ויסטיק לעבר הכדור). כדאי גם לעשות דאבל טים כאשר ישנו שחקן גרוע של היריבה שמקבל את הכדור, ברמת PRO זה אמור להוסיף לך עוד חטיפות למאזן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אני אנסה את מה שכתבת לי.

ויש לי עוד 2 שאלות :

1 למה הקבוצה היריבה הרבה פעמים נותנת מסירה על איזה חצי מגרש לשחקן הפנוי שלהם שנמצא ליד הסל שלי וככה אני חוטף מתפרצת או איזה דאנק ואין בכלל שחקן שלי באזור ?

2 איך הולך עניין הדראפט ? מתי בדיוק יש אותו ואני יכול להסתכל על איזה שחקנים יש לי לבחור סטטיסטיקה שלהם וכו' ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים