עבור לתוכן

PING גבוה ב XBOX LIVE

Featured Replies

פורסם

היי, שיחקתי ב GEARS OF WAR ויש פינג ממש גבוה ! דיללי בירי וקיטועים בדיבור... :(

האם יש דרך לפתור את בעיית הפינג ? חשוב לציין שיש לי ראוטר, האם יש פורטים שצריך לפתוח ? אם שישראלים לא יכולים להנות מרשת הלייב כלל...?

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, שיחקתי עכשיו שעה ומשהו בHALO3 ברשת אין שום לאג, מעולם לא היה לאגים כמובן אלא אם אני משחק בDOA מול אוסטרליה או איזה חור דומה, וגם אז הם לא כלכך מורגשים.

פורסם

קודם תחבר רק מחשב אחד לראוטר,(ודא גם שאין מחשב של השכנים שמתחבר אליך) ודא שאתה מוריד ומעלה במהירות האופטימלית קבצים במחשב. בצע פינגים לשרתים של המשחקים באירופה. באמריקה והשאר הפינגים תמיד גבוהים יותר. אם הפינגים תקינים תנסה להתחבר שוב למשחק, אם עדין לא אז בצע כיבוי הדלקה לראוטר כדי שהוא יתחבר לשרת אחר בספק האינטרנט שלך ואז אולי הפינגים יהיו טובים יותר. אם עדיין לא, פנה לספק האינטרנט. תן להם את כתובות השרתים שאליהם יש לך פינגים גבוהים.

פורסם
  • מחבר

קודם תחבר רק מחשב אחד לראוטר,(ודא גם שאין מחשב של השכנים שמתחבר אליך) ודא שאתה מוריד ומעלה במהירות האופטימלית קבצים במחשב. בצע פינגים לשרתים של המשחקים באירופה. באמריקה והשאר הפינגים תמיד גבוהים יותר. אם הפינגים תקינים תנסה להתחבר שוב למשחק, אם עדין לא אז בצע כיבוי הדלקה לראוטר כדי שהוא יתחבר לשרת אחר בספק האינטרנט שלך ואז אולי הפינגים יהיו טובים יותר. אם עדיין לא, פנה לספק האינטרנט. תן להם את כתובות השרתים שאליהם יש לך פינגים גבוהים.

למישהו ידוע מה הפורטים שמשתמש ה XBOXLIVE ?

יש לי ראוטר מאובטח במיוחד, השכנים לא גולשים...

מה גם שמהירות ההורדה תקינה,

והפינגים בסדר גמור לכל שרת כזה או אחר...

רק בלייב יש לאגים...

פורסם

אם הפינגים לאותם שרתים של הLIVE תקינים מהמחשב, אז אולי יש בעיית תקשורת דועכת כלשהי בין הXBOX לראוטר עצמו? הוא מחובר במיקרה בחיבור אלחוטי?

פורסם

אם הפינגים לאותם שרתים של הLIVE תקינים מהמחשב, אז אולי יש בעיית תקשורת דועכת כלשהי בין הXBOX לראוטר עצמו? הוא מחובר במיקרה בחיבור אלחוטי?

הוא לא יכול לתת פינג לשרתים של LIVE, מעבר לזאת שהרשת סגורה ולא תענה לecho היא גם לא מבוססת על TCP\IP סטאנדרטי.

פורסם
  • מחבר

שאני מוריד משחקים מהרשת של LIVE זה מוריד ממש ממש מהר !

הראוטר של ZONEALARAM ולא מופיע ברשימה, כי זה ראוטר דיי חדש...

בכל אופן שעשיתי HOST ושיחקתי עם ישראלי אחד, היה ממש חוויתי ! כנראה צריך לשחק רק עם HOST ישראלי או משהו...

אין באמת שרתים רישמיים של LIVE כנראה... רק HOSTS שכל אחד עושה מהבוקס שלו לסביבה...

מישהו מעוניין לשחק גירס אוף וואר :)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים