פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINKאיך אני מזהה אותו מחדש?תודה מראש
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים קודם כל אני אפתח ואומר שאני לא ממליץ להשתמש בTP-LINK מהסיבה הפשוטה שב20 שקל יותר בדר"כ יהיה מוצר שיעבוד הרבה יותר טוב. עכשיו אם הכרטיס עצמו לא נדפק יש כמה דברים שאתה יכול לעשות: - להתקין אותו עם הדרייבר שהגיע איתו (אם אין, תוריד מהאינטרנט). - תפתח את המחשב ובדוק שהוא לא יצא מהמקום, אם כן תדחוף אותו (בעדינות) חזרה לסלוט שלו. - לא עוזר, תנסה לחבר אותו לסלוט PCI אחר. אם כל זה לא עזר אז כנראה שהכרטיס דפוק. אני מקווה שמיותר לציין שאת ההתעסקות עם הקרביים של המחשב אתה עושה כשהמחשב כבוי.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר זהו שהגיע איתו דרייבר אבל לא היה צורך בו כי המחשב זיהה אותו לבד ופתאום הפסיק לזהות אותו משום מהאני באמת ינסה לעשות את מה שאמרת תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.