פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי...אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן.נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על ידי מקש ימני בעכבר וכפתור פתח (open) אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי...מקווה שתוכלו לעזור לי....בתודה מראש מאיר[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר כן אחי וזה לא קשור... הפקודה שלו היא לפתוח את הפתיחה באמצעות ולא את הכונן.... ואין לי מושג איך משנים את הפקודה...
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מוזר, תנסה לעשות ריפייר לוינדוס... לא עולה לי בראש מה יכולה להיות הסיבה... כנראה רק שגיאה בפקודה של הדאבל קליק.... כי גם אם תעשה כפתור ימני על הכונן זה לא יתן לך אפשרות לפתוח עם תוכנה כלשהי.....
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים תכנס לתיקיה כלשהי, תלחץ למעלה על TOOLS ואז FOLDER OPTIONS, תעבור ללשונית FILE TYPES.שם תבחר בשורה שרשום בה FOLDER (ה-EXTENSIONS זה כמובן NONE), תלחץ למטה על ADVANCE, תסמן את השורה של OPEN ותלחץ בצד על SET DEFAULTמקווה שזה יעזור.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אם האחרון לא פתר ת'בעיה תנסה לכנס לספריה הראשית בכונן ולמחוק קובץ שקוראים לו autorun
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.