עבור לתוכן

Minutes To Midnight מאכזב ברמות...

Featured Replies

פורסם

אני רואה שיש לנו כאן בעיה קלה עם הבנת הנקרא ...

עדיין, זה לא אומר שהשירים האלה דומים בכלל.

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יודעים מה, אני נהנה לשמוע את האלבום הזה, וממש לא איכפת מה איזה אתר חושב :smile1:

פורסם

הזמן שלהם עבר ב2004 כבר לצערכם או לשמחתכם, אני חושב שהיינו להם כמה שירים טובים, אני אהבתי בעיקר את הבאים:

PUSHING ME AWAY,FORGOTTEN.

פורסם

לינקין פארק היא להקה כל כך ג'נרית, שמישהו פעם לקח את כל השירים המוכרים שלהם והציג אותם בתור אות גרפי, ונחש מה?

כולם היו עם בדיוק אותו מבנה, כל השירים שלהם הם בבסיס שלהם אותו הדבר בדיוק :lol:

:bash:

להקה ג'נרית?...אתה לא מתבייש? הם יחודיים מספיק כדי שלא תוכל לקרוא להם ג'נריים.גם אמינם נחשב אצלך לראפר ג'נרי?

חוץ מזה ובלי קשר בכלל גם סבתא שלי חושבת שכול סוג של רוק כלשהו(אפילו לא כבד) זה רק רעש וצילצולים.כן גם לה יש סבלנות עצומה למוזיקה :xyxthumbs:

אגב, בקשר למבנה,תגיד אתה בטוח ששמעת את השירים בעצמך?

אם תשתמש בהשוואה המצחיקה הזאת הזאת לעוד דברים; תוכל לשלול 95% מהמוזיקה ,הסרטים ובנות הזוג שלך-כי תגלה שבבסיס.... כולם אותו דבר.

פורסם

באמת בוקר טוב, או בהתאם לכותרת: לילה טוב. ;)

Minutes to Midnight בהחלט שונה משני האלבומים הראשונים אבל אהבתי גם אותו.

לגבי "Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום..." - לא יודע למה אתה חושב שאין תוכן, זה שיר "ארספואטי" (איך שכותבים את זה- שמדבר על כתיבת השירים שלהם).

דרך אגב השיר מתחיל ב-"Here we go for the 100th time" - נשמע שהם צוחקים בעצמם על זה שיש להם הרבה שירים דומים במידה מסוימת. :)

(למרות שאני לא מסכים שכל השירים אותו דבר, יש להרבה מהם מבנה דומה אבל זה לא הכל..)

גם אני לא מת על האלבום החדש.. אני חושב שהם מנסים לשיר חזק, אבל למרות הכל הם שרים חלש בשביל לא להפריע לשכנה מלמעלה שישנה.

יש להם שם כמה שירים נחמדים, אבל לא ברמה של האלבומים הקודמים.

את What I've done הם שרים באמצע מדבר (בקליפ) אז אין להם שכנה למעלה שתפריע. :P

פורסם

אפרופו לינקין, בסרט רובוטריקים שיר הנושא הוא של LP נכון?

מה שם השיר?

פורסם
  • מחבר

את What I've done הם שרים באמצע מדבר (בקליפ) אז אין להם שכנה למעלה שתפריע. :P

אתה בטוח? אני יכול להשבע שהם שרו את זה באולפן ואז צילמו את הקליפ במדבר...

טוב נו, בכל מקרה גם את WHAT IVE DONE מתחילים לשנוא אחריי ממש קצת זמן...

פורסם

אין לי מושג איפה הקליטו את השיר לאלבום, סתם רשמתי את זה בצחוק, אבל גם באולפן אני בטוח שלא הייתה להם אף שכנה מלמעלה שהשתיקה אותם..

פורסם

יש סיבה טובה למה הרבה מעריצי ליניקין פארק לא אוהבים את הדיסק - הוא שונה, גם העובדה שרובם היו מאוד צעירים שהם התפרסמו והם עדיין צעירים היום לא מאוד עוזרת כי הם רוצים את אותה להקה "מגניבה" שהם אהבו פעם. אז נכון, גם אני עדיין צעיר, אבל למדתי להעריך מספיק מוזיקה "שונה" משלי בזמן שעבר מאז Meteora. אמנם Minutes to Midnight באמת פחות טוב מהדיסקים הקודמים, אבל לא בגלל זה שהוא שונה (כי זה דוקא כנראה הצד הכי חיובי שלו), אלא פשוט כי רוב השירים שם בינוניים, אבל יש כמה טובים: What I've Done אכן קצת מאוס אחרי כמה זמן (ותודה לרובוטריקים...) אבל זה לא מונע ממנו להיות אחד השירים הכי טובים שלהם בכלל.

פורסם

גם אני חובב לינקין פארק

בפעם הראשונה ששמעתי את האלבום החדש ממש התאכזבתי

אמרתי ננסה עוד פעם... גם לא נראה לי

ניסיתי עוד פעם ואז ירד לי האסימון

למרות שהסגנון השתנה אחד אחד השירים באלבום מעולים !

במיוחד האחרון...

ולא איכפת לי מה כל אתר יגיד אני אוהב את זה [=

פורסם

הם איבדו את זה מזמן, אי שם ב2003-2004, בעיקר לאחר שJAY-Z הרס להם.

...

פורסם

להקה על הפנים, תמיד הייתה ותמיד תהיה... כל המוסיקה שלהם היא בדיוק אותו דבר וכל הליריקה מדברת על אותו חרטא

פורסם

הם פשוט להקת בנים :nixweiss:

פורסם

אני בזמנו קניתי את Hybrid Theory והבנתי למה אנשים אוהבים אותם.

אבל עכשיו הם מוציאים מוסיקה שיותר ישדרו ברדיו, והסיגנון לא תואם להם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים