פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אהליין.אז אחרי שזיגזג אכזבו אותי ולא השיגו לי את הכרטיס.ניסיתי להזמין מ PCHARDWARE.CO.IL שגם היום הודיעו לי כי לא יעלה בידיהם להשיג את הכרטיס הזה בתקופה הקרובה...אם בכלל...האם יש מקומות שכן מוכרים אותו? במחיר סביר?האם שווה?אני חושב כבר לקנות את ה GXP אבל נראה לי זה סתם זריקת כסף לדבר שאני לא באמת אשתמש בו...כלומר, אין לי צורך בחיבורים הללו...אני רוצה איכות סאונד ל MP3 משחקים וסרטים לפעמים...מה לעשות???תודה מראשאמיר מיואש.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים פיספסתה את זמנך חביבי, אני קניתי את שלי בספטמבר והכרטיס פשוט תותח ! תאיכות סאונד\מחיר הכי טובה שתמצא. מקווה שתמצא יד שנייה ממישהו בגלל שהפסיקו לייבא אותו !
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים דובים סימפלטקלמיר וזהו אני חושב אם אתה צריך משהו מיידי אז לך הטראטקים למינהם או קריאטיב
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר לא ראיתי שללמיר יש את זה....?ומה זה דובים? תן לינק...סימפטלטק יקרנים...
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים פיספסתה את זמנך חביבי, אני קניתי את שלי בספטמבר והכרטיס פשוט תותח ! תאיכות סאונד\מחיר הכי טובה שתמצא. מקווה שתמצא יד שנייה ממישהו בגלל שהפסיקו לייבא אותו !מה הפסיקו ליבא אותו?!?הפסיקו את כלל מוצרי הרקולס? כלומר גם אין GTXP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.