עבור לתוכן

מה יהיה השיפור הכי כדאי ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין

Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר)

מעבד 1800 במקום 1700

או אולי כדאי משהו אחר ?

זה המפרט כרגע

AMD ATHLON XP 1700+ מעבד

Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם

Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק

HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך

micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון

FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים

Pine 56.6k Rocwell Chip מודם

מקלדת GENIUS 98

Microsoft IntelliMouse Optical עכבר

Samsung 955DF 19 מסך

Actima X 52 סידירום

Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז

?

פורסם

הכל מצויין במפרט (גם אם יהיה לך TI200 לא נורא, אבל כמובן שTI500 עדיף. ותקנה רק של הרקולס או של ELSA).

אבל המסך לא מתאים למפרט כזה טוב (ראיתי את המסך המציאות....). תקנה את SAMSUNG 959NF שזה מסך הרבה יותר טוב ואיכותי שעולה בערך עוד 80 דולר...... אם תרצה להשקיע עוד איזה 20 דולר, תוכל לקנות את IIYAMA Vision Master Pro 452 שהוא בכלל מסך מצויין לכל הדעות.......

פורסם

במעבד ברור שלא כדאי להשקיע, אולי היה כדאי להשקיע בלוח אם אחר, אולי מתוצרת ASUS, או אם זה מחו"ל אז לברר על IWILL...

8)

פורסם
  • מחבר

ממ... מסך קצת יהיה קשה להביא מחו"ל, ואני מעדיף מסך 19 עם רזולוציות סבירות מאשר 17 עם מקסימליות (גם קטן יותר וגם רואים קטן יותר)

בקשר ללוח אם אני לא יודע כל כך כי עד כמה יהיה זול יותר הלוח אם בחול ? כי אז אני אצטרך גם כרטיס קול ורשת

פורסם

לא אמרתי שתביא מסך מחו"ל. המחירים של המסכים שאמרתי לך הם בקשר למכירתם בארץ...........

תאמין לי, התוספת של עוד 80-100 דולר תעשה לך רק טוב. אין קשר לרזולוציות, ראיתי את המסך, הצבעים נראים כמעט מתים. בעוד 80 דולר אתה תקנה את 959NF האיכותי...... גם אם הוא היה מגיע רק ל1600*1200 הוא היה עדיף, בגלל השפורפרת.

פורסם

Oh please...

המפרט שלך מעולה, אתה לא צריך לשדרג שום דבר.

במקומך הייתי מבקש משהו פרקטי יותר (ג'ויסטיק, מדפסת...)

פורסם
  • מחבר

יש לי ג'ויסטיק FREE STYLE (בצורה של הפאדים של הקונסולות רק שאפשר להזיז אותו והדמות גם זזה מתאים במיוחד לMOTORCORSS

ומדפסת גרועה 690C מרעישה ותופסת 2 דפים ומדפיסה על כל אחד חצי אבל אני מעדיף לא להחליף אותה בינתיים

אבל ראיתי בPRICEWATCH שהלוח אם EPOX עולה בחו"ל 100 דולר וגם האסוס +כ.קול 128 בניפרד יכול לצאת רק 100 שקל יותר מהג'יגה בייט אבל עוד לא הבנתי אם ההפרש בין הלוחות הוא ממש בולט (אולי כשהמחשב שלי יהיה חלש וכשאני אדע אני אעשה OC)

אז זה יכול להיות לוח אם (אבל... הם לא מתקלקים יותר?) או הכרטיס מסך (T5 במחיר של T2 או T2 בזול)

בקיצור לשבור ת'ראש ואולי בסוף ייצא משהו

פורסם

טוב אני מבין שאתה לא מתכוון להקשיב לי בקשר למסך, חבל אבל לא משנה.

מדפסת באה באריזה מאוד גדולה, לא נראה לי שדוד שלך יירצה להסחב עם זה כל הנסיעה.

במקומך הייתי מבקש את הלוח של אביט שמבוסס של KT266A, זה שזכה בANANDTECH בבחירת העורכים. הוא עולה בחו"ל בערך 150 דולר....

פורסם
  • מחבר

למי שלא הבין זה לא שאני משדרג מחשב קיים אלא לשפר מה שאני מתכוון לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים