עבור לתוכן

אני מניח שכבר עשיתם סקר ארצי.איפה הכי משתלם וזול לרכוש XBOX360 בארץ עם שידורגים?

Featured Replies

פורסם

אני מניח שכבר עשיתם סקר ארצי.

איפה הכי משתלם וזול לרכוש XBOX360 בארץ עם שידורגים?

צ'יפים...

תוספות.. (שלטים נוספים.. מטענים וכו'...)

וכמובן אחריות...

פורסם

אין תשובה רצינית כיוון שדברים כאלה כל הזמן משתנים וכל פעם חנות אחרת יוצאת יותר זולה אני מציע לך לעשות סקר בעצמך

אפשר דרך אתר ZAP

פורסם
  • מחבר

ZAP לא נותן לי פריסה ארצית של כל החנויות המטפלות בדבר...

אלו רק חנויות שהסכימו לקחת חלק בתעשיית ה..זאפ.

מניח ש..לאנשים יש מידע יותר טוב...

פורסם

ZAP לא נותן לי פריסה ארצית של כל החנויות המטפלות בדבר...

אלו רק חנויות שהסכימו לקחת חלק בתעשיית ה..זאפ.

מניח ש..לאנשים יש מידע יותר טוב...

נכון אבל בדרך כלל לא תמצא חנות שמוכרת יותר זול מהמחיר הכי זול של מוצר כלשהו בחנות אינטרנט ולרוב מחוץ לאינטרנט זה הרבה יותר יקר

פורסם
  • מחבר

תודה איש.

ידוע לך מתי יוצאת הגירסא המשופרט של הפריים בארץ?

עם HDMI וקירור ועוד כל מיני שיפורים קטנים?

פורסם

בלי דיון על צ'פים בבקשה, אין לי בעיה שתדבר על שאר הדברים אך דיון על צ'פים ופריצות אסור בפורום הזה. תודה.

פורסם
  • מחבר

סליחה לא התכוונתי.

פורסם

אני מציע לך לקפוץ לחנות שיש בסינמה סיטי אני מאוד אוהב אותה...

בקשר לצ'יפים... זה חוקי הרי...

אז למה לא לדבר על זה בפורום? :nixweiss:

פורסם

כי זה כמו במערב הפרוע שאנשים היו יורים אחד בשני והולכים עם נשק בלי רישיון, ידעו שזה לא בסדר אבל לא היה חוק נגד זה.

כל החנויות מוכרות קונסולות עם אפשרות לפריצה שלהם בתשלום נוסף, ברור שזה מפר זכויות יוצרים שזה חוק שחי וקיים, זה שכרגע לא אוכפים אותו

לא אומר שלא יאכפו בהמשך... זה בידיוק כמו שפעם בכל החנויות היו מוכרים מחשבים עם וינדוס ותוכנות אופיס פרוצים, היום כבר אף אחד לא מעז.

פורסם

הצ'יפ לא נועד לפרוץ משחקים, הוא נועד לקרוא צרובים. אחד מה SIDE EFFECTS הוא שהוא פורץ את המכשיר.

הצ'יפ חוקי בהחלט.

פורסם

הצ'יפ לא נועד לפרוץ משחקים, הוא נועד לקרוא צרובים. אחד מה SIDE EFFECTS הוא שהוא פורץ את המכשיר.

הצ'יפ חוקי בהחלט.

אז לך ספר את זה למיקרוסופט שחסמו לי את הקונסולה... :kopfpatsch: האפשרות של פריצת משחקים היא גם לא חוקית, כמו כן החברות שמייצרות

את הקונסולות מרוויחות גם מהמשחקים עצמן

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא חסמו לך את הקונסולה בגלל שהשתמש במשחק לא חוקי??

רק בגלל הצ'יפ חסמו לך את הקונסולה??

פורסם

מיקרוסופט חוסמים קונסולות פרוצות כאשר אתה מחובר לLIVE הם בודקים את הקונסולה שלך, לא באיזה משחקים אתה משחק..

אם הם מרשים לעצמם לחסום, אז לפחות שיתנו לנו LIVE חוקי לארץ וייבוא רשמי

פורסם

החוק בישראל לא מתייחס לכך ספציפית אבל זה עדיין לא הופך את זה לחוקי... עובדה שברוב המדינות המערביות המתקדמות חל איסור על התקנת צ'יפים בקונסולות ובארה"ב אף שלחו אנשים לכלא בעקבות מכירת קונסולות עם צ'יפים, המדינה המערבית היחידה שאני מכיר שמרשה צ'יפים היא אוסטרליה.

ומה שהכי חשוב הוא שב-HWZONE דיון על צ'פים ופריצות הוא אסור לפי חוקי הפורום, אני מבקש לשים לב לכך.

פורסם

רות קיבלתי.!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים