עבור לתוכן

האם קיימים משחקים בXBOX360 לילד קטן?

Featured Replies

פורסם

אחיין שלי בן 5 והוא צריך משחקים שקל לשחק בהם. הוא היה משחק בסוניק במחשב אבל חבר שלי אמר לי שהמשחקים החדשים

של סוניק לXBOX הם משחקים מאוד קשים ולא קלים ולא יתאימו לו.. אני צריך איזה שהוא משחק דבילי לילד קטן האם קיים?

פורסם

אפשר לשחק rayman raving rabbids עם מצלמה ב 360 ראיתי הדגמה של זה וזה נראה נחמד. אני משחק בגרסת הWII עם האחינים שלי (5 ו8 ) והם אוהבים אותו.

פורסם

viva pinata

פורסם

viva pinata

ויוה פיניאטה ממש לא משחק לילדים בני 5 אולי הוא נירא ככה...אבל הוא ממש לא

פורסם
  • מחבר

אפשר לשחק rayman raving rabbids עם מצלמה ב 360 ראיתי הדגמה של זה וזה נראה נחמד. אני משחק בWII עם האחינים שלי והם אוהבים אותו.

כמה עולה מצלמה כזאת, היא מתחברת לXBOX ?

פורסם

בדקתי בגוגל בערך 40 דולר בארה"ב . אני לא חושב שזה חובה אתה יכול להשתמש בקונטרולר הרגיל אני מניח שהשליטה די קלה כי זה משחק מסיבה בגדול.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.. אני אנסה להשיג אותו ואם יהיה שווה אולי גם להשיג ת'מצלמה.. שאני מקווה ניתנת לפעולה במשחקים אחרים?

פורסם

לא יודע אני פשוט מכור ל RRR אז ראיתי את כל הסרטונים שלו ולפעמים נתקלתי בכאילו של ה360 . אני חושב שRRR2 יוצא רק לWII אבל אני לא בטוח ב100% כי UBI כמו כל חברת משחקים מעונינים לעשות מקסימום רווחים.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לחפש כאלו בLIVE ארקיד

אני יודע שיש שם לדוגמה את סוניק 1ו2

שזה משחק דו מימדי די קל

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צריך לחפש כאלו בLIVE ארקיד

אני יודע שיש שם לדוגמה את סוניק 1ו2

שזה משחק דו מימדי די קל

אבל משחק LIVE זה משחק שאפשר לשחק איתו רק דרך האינטרנט לא?

פורסם

אני חושב שאתה יכול לקנות ולהוריד משחק כזה כמו בWII

אבל תישאל את זמן תה

פורסם

ויוה פיניאטה ממש לא משחק לילדים בני 5 אולי הוא נירא ככה...אבל הוא ממש לא

זה נכון שלשחקנים רציניים קיים משחק עמוק בויוה פנייטה, אבל הוא גם מאד נגיש לילדים עם הדמויות הצבעוניות, וגם יש סכמת שליטה "פשוטה יותר" כמו כן יש מצב של משחק ילד והורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים