פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים שלום רבאני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"דאיזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלציםבתודה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר 180 מ"ר משהו כזהאני חייב לדעת אם צריך לקנות סוג שונה של נתב בגלל שזה בממ"דז"א אם צריך לקנות נתב עם 2 אנטנות
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים לדעתי אתה יכול לשפר את הקליטה בממד ע"י פחית או נייר אלומיניום מסביב למקלט.לא בטוח שתצתרך נתב יקר.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אני לא יודע אם תהיה לך בכלל קליטה מחוץ לממ"ד.אולי מנסה לברר אם יש אנטנה שניתן לחבר לנתב ולגרור אותה מחוץ לחדר או קרוב ליציאה.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר האם אני אצטרך נתב חזק? גם אם אני צריך חיבור אלחוטי חדר ליד הממ"ד? ז"א שבכלל לא תהיה קליטה אם הנתב נמצא בממ"ד?ואם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגמים שהם בעלי קליטה טובה שמיועדים למחשבים שיושבים בממ"דתודה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים יהיהי יותר פשוט וקל אם תקנה נתב ותחיבר אותו מחוץ לממ"ד ולמחשב הנייח תחבר כרטיס רשת....מה דעתך?יש לך תקציב לקנייה ?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים ^^^כל מילהאם תבחר על אלחוטי או שחוטי זה לא אפשרי, אתה תצטרך או ראוטר חזק או מעצים אות.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים יש פתרון פשוט שזה אנטנה מוגברת אבל זה ואאחד הוצא (סביבות 800NIS) וזה קולט מצויין גם ב ממ"ד ו בכל מקום אחר
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר כן הבנתי את בעית העוצמת שידור מחוץ לממדובתכלס הבנתי שרק בתוך הממד תהייה קליטה עלה לי פיתרון שהוא נראה לי הכי טובזה להוציא את הנתב החוצה כמו שאמרתם אבל אני מעדיף לחבר כבל רשת למחשב הנייח למה אני לא יודע אם כשהנתב יהיה במחוץ לחדר האם תהייה קליטה בתוך הממדאבל אני אצטרך כבל בסביבות ה7 מטר...
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים 7 מטר זה אורך שאתה יכול לקנות אפילו במקומות כמו אופיס-דופי וכאלו.אתה גם יכול לקנות 20 מטר ולהצמיד את זה יפה לקיר ;D
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר אני מעוניין לקנות את הדגם של אדימקס המוכר עם האנטנה אחת נראה לי שזה יספיק לדירה זה עולה בסביבות ה230 שקל.יש לי שאלה חדשה איך אני מגדיר את הראוטר בין 2 המחשבים (נייח,נייד) ואיך אני יוצר הגנה על הרשת?ז"א איך אני יוצר סיסמא שהשכנים לא ייכנסו לי לרשת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.