עבור לתוכן

צריך עזרה לשדרוג

Featured Replies

פורסם

המפרט הנוכחי:

P4 2.66 i845GE

MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2

DIMM1: Elpida 512 MB 400mhz

DIMM2: Micron Tech. 512 MB 333mhz

R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2

כמו שאתם רואים 2 זכרונות במהירויות שונות ולוח שלא תומך בכלל את המהירויות האלה..

אני צריך לוח שמשלב pci-e + agp + ddr2 up to 800mhz + i845GE + למעבדי E הכפולי ליבה החדשים של אינטל שיהיה אופציה לשדרג בעתיד + SATA + חיבורים רגילים ישנים שכחתי איך קוראים להם (2HD + cdrw)

יש איזושהי המלצה?

:kopfpatsch:

פורסם

לפי ערכת השבבים ולפי תדר המעבד, אני דיי בטוח שמדובר בסוקט 478 ולא בסוקט הנוכחי 775.

אם אכן מדובר על סוקט 775, ה 4CoreDual-SATA2 של ASRock אמור לענות על הדרישות שלך. אם לא - אתה תמיד יכול לקנות מעבד זול, כמו ה E2160, במקום המעבד שלך.

אם הלוח שלך הוא אכן סוקט 478, ואתה רוצה רק להחליף לוח, ה P4i65G של ASRock יהיה הכי קרוב לדרישות שלך, אבל הוא כמובן לא תומך ב PCI-E, ב DDR2, או במעבדי ה C2D של אינטל. כמו שכתבתי קודם - עדיף לך להחליף את המעבד, אם אכן מדובר במעבד לסוקט 478.

פורסם

לפי האתר של אינטל הציפסט הזה הוא לסוקט 478

פורסם
  • מחבר

כן גם לדעתי זה 478

package: mPGA 478

איזה מעבד זול יהיה מספיק טוב?

והאם הלוחות המשולבים האלה נותנים ביצועים טובים?

פורסם

בקיצור, עם המעבד שלך אין איך להתקדם.

השאלה עכשו היא - האם אתה עדיין רוצה לשדרג, ואם כן - מה אתה בדיוק אתה צריך מהמחשב?

האם המחשב שלך לא מספיק לך כרגע? מה בדיוק חסר לך שאתה רוצה לשדרג?

בקשר למעבד - אני מאמין שמעבד E2160 יהיה מעבד בסיסי טוב (אם אתה נשאר עם אינטל), והבא בתור הוא ה E4400 (אני לא בטוח אם ה E4300 נמכר עדיין).

כמובן שאתה יכול לעבור גם למערכת מבוססת AMD, ואז יש לך את ה A64 X2 4000, שהוא כפול ליבה דיי טוב ודיי זול בתור מעבד בסיסי.

בקשר ללוח - הלוח שהצעתי הוא פשרה -גם PCI-E וגם AGP, גם DDR1 וגם DDR2, אבל הוא לא טוב ל OC, והביצועים שלו יהיו פחות טובים מאשר לוחות ייעודים, ובעיקר לוחות מהדור האחרון.

פורסם
  • מחבר

ממממ

לא לא מספיק....

יש לי פריזים בעכבר ב CS כאשר יש עומס על הכרטיס מסך (נגיד כשאני רואה יותר מ 2-3 דמויות ו/או במקום בעייתי במפה הידוע ב FPS נמוכים)

כן תמיד יש תאפשרות הזאת אבל אני לא יודע אם כדאי

אני מבסוט מהמעבים של אינטל, אף פעם לא התאכזבתי מהם ואף פעם גם לא היה לי AMD

למרווווווות שאם במקרה הספציפי שלי זה יהיה משתלם ביותר, אשקול...

השאלה עד כמה טוב, עד כמה פחות טוב וכל אלה... אני אוהב לדעת בדיוק על המספרים איזה מעבד, כמה למה איך וכמה כסף כמובן

המחשב פועל 24/7

משחקים אינטרנט הורדות... ברגיל..

OC קל יכול להיות מתוכנן בעתיד...

עכשיו, נראה לי שהרדאון הזה גמור.... אז יש מצב שאקח איזה FX נחמד....(צריך משו טוב בכמה שפחות כסף) וככה גם לא תהיה בעיה ואני יוכל לקנות לוח טוב של gygabyte לדוגמא

עוד בעיה שיש לי 2 זכרונות במהירויות שונות....

פורסם

אין בעיה עם הזיכרונות פשוט אם תשים אותם בDC אז הם יעבדו ב333 שניהם

פורסם
  • מחבר

DC?

עכשיו הם מחוברים ללוח שלי שתומך עד 266 חחח

http://www.intel.com/design/motherbd/bv/index.htm

צריך להגדיר משהו בביוס כדי שזה יעבוד טוב?

אולי בגלל יש לי בעיות :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים