פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים שלום לכולם!לאחר מחשבה מרובה והשהייה ארוכה מאוד בחנות קניתי לבסוף WII עם ציפ וערכת שלטים נוספת.רציתי לדעת לגבי עדכון של המכשיר בעתיד האם יהיה אפשרי בגלל הציפ שהוספתי...?האם חומרים מגובים שלא בשיטת השידור של המכשיר יהרסו אותו או שהציפ הוףך את המכשיר למולטי זון ולא תהיה בעיה?תודה לעוזרים בתקווה שכבר יגיע קריסמס ויצאו כל המשחקים החדשים לקונסולה הזאת!!!
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים יש לי WII PAL + WIIKEYהוא קורא 90% מהמשחקים שהורדתי, NTSC וPAL בלי בעיהלא עלו :World_Championship_Poker_All_In_USA_Wii-PROMiNENTMortal_Kombat_Armageddon-USA-Wii-WIZARDMETROID PRIME 3לא לשכוח לפני הצריבה להפעיל על הISO תוכנת BRICKBLOCKER כדי למנוע עידכון לWII כשהמשחק עולה.יש לי WII בגרסת חומרה 2.1E...הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי מה עושה גירסה 3E האחרונההאם יש צורך לעדכן, האם זה יזיק לWII כשמותקן בו צ'יפ?תודה
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים לי יש קונסולה אמריקאית.. עידכנתי לגירסה הכי חדשה לפני שבועיים, ורק אחר כך שמתי את הצ'יפ.. מה חדש בגרסה אני לא יודע, אבל היה צריך לעדכן אני חושב כדי להכנס לחנות. בכל מקרה הצ'יפ שלי עובד כרגיל והתקנתי אותו רק אחרי שעדכנתי את הגירסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.