פורסם 2007 בספטמבר 2317 שנים התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית .(יש מחשב אם XP)וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט)והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט:קישור מוגבל או חסר.יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים .בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו
פורסם 2007 בספטמבר 2317 שנים דבר ראשון יש לך מלא שגיאות כתיב , תקן אותם ונסח מחדש את הבעיה , כמו כן תשנה את הכותרת כך שהיא תתמצת את הבעיה....רק לאחר מכן נוכל להבין את הבעיה ולעזור לך בפתרונה...
פורסם 2007 בספטמבר 2417 שנים מחבר תקשיב מה הבעיה שלך?? יש לי שגיעות כתיב אז מה אני בן-אדם ולהסביר יותר אני לא יכול כי אם יכולתי רוב הסיקוים לא היתי בפורום הזה כאן ואכשב!!!! אני מנסה להיתחבר לאינטרנט לא אובד יש לי בעיה כתוב קישור מוגבל או חסר.יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. :kopfpatsch: אז בבקשה[move][glow=red,2,300][shadow=red,left]עזרה[/shadow]![/glow][/move]
פורסם 2007 בספטמבר 2417 שנים יש הרבה אנשים שיש להם שגיאות כתיב, לא נורא אם יש להם בעיה.מה עשית לרשת? לאיזה רשת אתה רוצה להתחבר?איזה כרטיס רשת יש לך?התקנת דרייברים לכרטיס רשת?יש התנגשויות במנהל התקנים?
פורסם 2007 בספטמבר 2417 שנים מחבר מה שאני אסיתי זה כמו בהודעה הרישונה למחשב של אמא שלי יש בעיה ב פירמוט אז אני מחקתי ידנית הכול חוץ מי ווידוס (כולל את הדריברים) ומ אז זה לא אובד יש את הבעיה שאמרתי אני לכוך של 012(מי HOT) יש לי ראוטר אני לא בטוח שזה השם אבל IEVEI ONE או WBR-3406TX יש לי כרתיס רשת של D-Linkהתקנתי את הדריברים אין היתנגשויות אם אני מבין נכון אין במינהל ההתקנים שם דבר ב סימן? ולא בה איקס אם יש רעיונות אני ישמאח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.