עבור לתוכן

הלו 3-הדיון הרישמי

Featured Replies

פורסם

עוד לא מצאתי מולטי טוב כמו BF2 ותאמת מאז BF2 די הפסקתי לחפש.

פורסם

עוד לא מצאתי מולטי טוב כמו BF2 ותאמת מאז BF2 די הפסקתי לחפש.

BF2 זה אנשים שרצו להשוויץ "למי יש יותר גדול" אחרי שראו שאין בCSS אפשרות כזאת...

אני זוכר עוד מהבטא של HALO הראשון שאהבתי את המולטי (בגלל שראיתי רכבים בפעם הראשונה בחיים שלי במשחק)

פורסם
BF2 זה אנשים שרצו להשוויץ "למי יש יותר גדול" אחרי שראו שאין בCSS אפשרות כזאת...

נו ומה רע בזה ?

פורסם

נו ומה רע בזה ?

זה הדבר היחיד שיש בו

פורסם

אני יכול לתת ביקורת בתור חובב מושבע של משחקי היילו:

אני אתחיל בסקירה מאוד מאוד קצרה על היילו 1 והיילו 2.

כשיצא היילו 1 בזמנו בשנת 2001 (על הXBOX ולא על המחשב!) הוא הציג משחק ייחודי עם גרפיקה טובה (שוב - כשהוא יצא על הXBOX ולא כשהוא יצא למחשב שנתיים אחרי זה!), עלילה מעניינת וכייפיות ברמה גבוהה מאוד.

לאחר 3 שנים, בשנת 2004, ולאחר 5 מליון(!!) עותקים של היילו 1 שנמכרו, יצא היילו 2.

היילו 2 לקח את הנוסחא המנצחת (עם 5 מליון אנשים שקנו אי אפשר להתווכח) של היילו 1 ופשוט שדרג אותה. בלי להוסיף אלמנטים ייחודים שאף אחד לא ראה לפני זה, אלא פשוט שיפרו את הגרפיקה, שיפרו את המשחק, המשיכו את העלילה של היילו 1 בקו ישיר והכי חשוב - הוסיפו את משחק המולטיפלייר הכי טוב (עד שיצא GOW לפני שנה) והכי משוחק ברשת הLIVE.

בהיילו 2 המשחק נגמר בצורה כזאת שמסטר ציף (הגיבור במשחק, למי שלא יודע) טס עם חללית אויב לכדור הארץ ואומר "going to finish the fight" ואז.... המשחק נגמר. אני לא אשכח את הצרחות שצרחתי בעצבים כשהמשחק נגמר ככה...

והשבוע, אחרי זמן המתנה של 3 שנים, יצא היילו 3.

אם הצלחתי להעביר לכם במעט את האהבה שלי למשחק אז אתם תבינו את ההתרגשות שהייתה לי כששמתי את המשחק בתוך הXBOX360 וחיכיתי שהוא יעלה.

ואחרי שסיימתי את המשחק אני יכול לומר שהמשחק הוא איפה שהוא בין משחק בינוני למשחק ענק.

הוא משחק ענק כי הוא ממשיך ומסיים את סיפור העלילה המשובח של היילו. מסטר ציף (אתה) נלחם את הקרב שחיכינו לו כבר 3 שנים. באתי על סיפוקי.

הגרפיקה ברמה גבוהה ולמי שיש טלויזיה high definition יכול לראות את המשחק בגרפיקה גבוהה ומצוינת של 720P, ואפילו 1080P!

המשחקיות קולחת, כייפית ומעניינת וכל הזמן יש אקשן על המסך.

המולטיפלייר של המשחק הוא ברמה גבוהה מאוד ואין ספק שמדובר במשחק שירוץ עוד שנים בשרתי הLIVE.

אבל (כן, יש אבל), ממשחק הדגל של הXBOX360 ציפיתי למשהו מדהים, משהו שעוד לא נראה בשום משחק אחר, משהו שיצעיד את המשחקים צעד אחד קדימה - ואין משהו כזה בהיילו 3.

הגרפיקה טובה אבל לא תפיל אותכם מהרגליים.

המשחקיות כייפית וזורמת אבל לא משהו שמצעיד את משחקי היריות לשלב הבא.

ולצערי משחק הסינגל פלייר מעט קצר מדי. כ11 שעות משחק (בשבילי בכל מקרה).

לכן אני יכול להבין אנשים שלא שיחקו היילו בעבר או שחקנים שלא נכנסו לעולם ההיילו ולעלילה שלו - שלא מבינים על מה ההתלהבות על המשחק הזה.

אבל מצד שני אני יכול לומר לכם שלכל מליוני מעריצי המשחק הזה - מדובר במשחק מושלם!

למי שלא שיחק במשחקי היילו בעבר אני נותן למשחק ציון - 7.

למי שכן שיחק במשחקי היילו בעבר אני נותן למשחק ציון - 10.

לדוגמא, אני יכול להשוות את זה למשחקי מריו, ותסלחו לי כל מעריצי מריו על ההשוואה.

כשאני רואה משחקי מריו שיוצאים אני ממש לא מבין למה אנשים מתעלפים מהתרגשות, בשבילי מריו נתקע כבר אחרי המשחק הראשון וממש, אבל ממש, לא עושה לי את זה

וכל משחק מריו חדש שיוצא נראה לי יותר גרוע מהקודם. ומליוני מעריצי מריו אחרים אומרים שהמשחק מדהים.... לך תבין אנשים :)

פורסם

קיסין , זה מראה 2 דברים

א. אפקט העדר

ב. אתה צריך לנסות כמה מהם

ליביו

פורסם

קיסין , זה מראה 2 דברים

א. אפקט העדר

ב. אתה צריך לנסות כמה מהם

ליביו

אין ספק שסביב המשחק הזה היה ועדיין יש הייפ מטורף, אבל זה בעיקר בגלל ההיסטוריה של המשחק (כמו שציינתי בקצרה מקודם) ובגלל שהמשחק צבר מליוני מעריצים שפשוט חיכו 3 שנים ליציאת המשחק הזה.

אם סוקרים את המשחק מבחינה מקצועית נטו אז היילו 3 הוא משחק מאוד מלוטש, עם המון מאפיינים ברמה גבוהה מאוד מעבר למשחק יחיד: משחק המולטי פלייר, עורך הוידאו, משחק משותף ועוד. אבל הוא עדיין לא משחק מושלם, חסר הדבר הזה שיגרום לך לומר "ואוו, את זה לא ראיתי בשום מקום אחר".

אבל עדיין מדובר במשחק ברמה מאוד גבוהה שלפי דעתי (ואני משתדל לסנן את האהבה שלי למשחק ופשוט לתת ביקורת נטולת רגשות) המשחק הזה שווה ציון 9.

אפקט העדר היחיד שיש פה הוא מגזינים שנותנים ציון 10 למשחק הזה כי גם בתור מעריץ מושבע של סדרת משחקי היילו אני לא חושב שהמשחק הזה צריך לקבל ציון של 10.

אבל אין פה שום ספק, המשחק הזה הוא משחק חובה לחובבי עולם ההילו.

ולגבי סעיף ב שרשמת - לא הבנתי מה אני צריך לנסות

פורסם

דיברתי גם לגביי היילו וגם לגבי הסדרות של מאריו.

ד"א , שלא יובן לא נכון , ממה שאני ראיתי מהמשחק (שלצערי לא כלל לשחק בו) - בהחלט נראה מדהים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

לדוגמא, אני יכול להשוות את זה למשחקי מריו, ותסלחו לי כל מעריצי מריו על ההשוואה.

כשאני רואה משחקי מריו שיוצאים אני ממש לא מבין למה אנשים מתעלפים מהתרגשות, בשבילי מריו נתקע כבר אחרי המשחק הראשון וממש, אבל ממש, לא עושה לי את זה

וכל משחק מריו חדש שיוצא נראה לי יותר גרוע מהקודם. ומליוני מעריצי מריו אחרים אומרים שהמשחק מדהים.... לך תבין אנשים

קיסין

אין לי בעיה אם זה שאתה מת על סדרת הלו

אבל לבקר סדרת משחקים שאתה לא באמת מכיר והרבה אנשים בפורום עושים ביקורות לא אוביקטוויות בעליל

מאוד מעצבן אותי

אני לא מבקר את המולטיפליר של סדרת הלו ולא את הסינגל של 2 ו3

פשוט כי לא יצא לי לשחק בהם

אבל רק בישביל הידע הכללי שלך חוץ מסידרת מאריו מסיבה

כל משחקי המריו שיצאו היו שונים במידה משמעותית אחד מהשני

מאריו גלקסי לדוגמה מאוד שונה מי מאריו שמש למרות ששניהם פלטפורמות

והשינוים לא מינורים

יש שינוים במשחקיות\אויבים\עולמות וכו

וזה מה שמחזיק תסידרה כבר שנים ובגלל זה הרבה אנשים קונים אותה שנים

אבל בניגוד להלו

נינטנדו לא נוהגת לעשות פירסומי ענק למשחק אחד

וזה שיש היפ רציני כבר היום למאריו גלקסי מפתיע אפילו אותי

בדרך כלל היפ הולך למשחקי זלדה מצד אחד ולמשחקי פוקימון מהצד השני

שמדובר בקונסולות של נינטנדו בשנים האחרונות

אבל גם אז אתה לא רואה איזה דמות של נינטנדו מסתובבת בעולם ומצתלמת

לקדם משחק כמו שהיה אם הלו 3

ברוב המקרים יש איזה פירסומת קטנה בטלוויזיה \פירסום במשחקים אחרים של נינטנדו וכו

פורסם

אין ספק שסביב המשחק הזה היה ועדיין יש הייפ מטורף, אבל זה בעיקר בגלל ההיסטוריה של המשחק (כמו שציינתי בקצרה מקודם) ובגלל שהמשחק צבר מליוני מעריצים שפשוט חיכו 3 שנים ליציאת המשחק הזה.

אם סוקרים את המשחק מבחינה מקצועית נטו אז היילו 3 הוא משחק מאוד מלוטש, עם המון מאפיינים ברמה גבוהה מאוד מעבר למשחק יחיד: משחק המולטי פלייר, עורך הוידאו, משחק משותף ועוד. אבל הוא עדיין לא משחק מושלם, חסר הדבר הזה שיגרום לך לומר "ואוו, את זה לא ראיתי בשום מקום אחר".

אבל עדיין מדובר במשחק ברמה מאוד גבוהה שלפי דעתי (ואני משתדל לסנן את האהבה שלי למשחק ופשוט לתת ביקורת נטולת רגשות) המשחק הזה שווה ציון 9.

אפקט העדר היחיד שיש פה הוא מגזינים שנותנים ציון 10 למשחק הזה כי גם בתור מעריץ מושבע של סדרת משחקי היילו אני לא חושב שהמשחק הזה צריך לקבל ציון של 10.

אבל אין פה שום ספק, המשחק הזה הוא משחק חובה לחובבי עולם ההילו.

ולגבי סעיף ב שרשמת - לא הבנתי מה אני צריך לנסות

יש סיבה שיש הייפ ומיליוני מעריצים, המשחק הראשון היה ה-משחק לXBOX.

בזמנו הקונסולה לא הייתה מבוססת ולא היה שום סיבה לhype ללא פשר כמו למשחקים אחרים.

סדרת HALO היא סדרת הFPSים הכי טובה של הזמן האחרון, הראשון פשוט הגדיר מחדש את הFPS המודרני וכל פרט כמעט הועתק ממנו לאין ספור משחקים. משחק הSP שלו היה איזון מושלם בין אקשן, עלילה, נופים, וכיף. הרגע הראשון שרכבתי בWarthog בHALO1 היה בין הרגעים הגדולים שלי בתור גיימר, זה היה מרענן וכיפי להחריד, ובתור כלי רכב הוא יחודי אפילו בסטנדרטים של היום(למרות שבHALO3 הוא הרבה פחות כיפי איטי יותר כיוון שהיה צריך לאזן אותו מול הטרקטורון לrushים).

העלילה(וקרירין אתה יכול לדחוף את העלילה הג'נרית שלך לתחת, כי תמיד אפשר להגיד שהכל מסתכם בטוב נגד רע עם הרבה פיצצוים ורעש) היא ללא צל של ספק העלילה הסינמטית הכי טובה שFPS כלשהו העביר איי פעם, מורכבת אומנם לא מסובכת, מעוברת בצורה מעולה עם voice acting טוב, הרבה פרטים קטנים שמתאימים אחד לשני כמו פזל של 100000 חלקים, וcut scene דרמטיים אבל שמעולם לא גורמים לך להגיד "נו באמת יאלה שתקו כבר".

משחק המולטי שלו שינה את התמונה, איזון מעולה בין נשקים, התקפות קפ"פ, וכלי רכב, שבו גם מצבי המשחק הפשוטים ביותר הם a guilty pleasure ומצבי המשחק המורכבים דורשים טקטיקה ועבודת צוות שלא רואים ביותר מידי FPSים אפילו היום.

פורסם

קיסין

אין לי בעיה אם זה שאתה מת על סדרת הלו

אבל לבקר סדרת משחקים שאתה לא באמת מכיר והרבה אנשים בפורום עושים ביקורות לא אוביקטוויות בעליל

מאוד מעצבן אותי

קרירין' date=' מסתבר שחוץ משגיאות כתיב יש לך גם בעיות בהבנת הנקרא.

אני [b']לא באתי לבקר את משחקי מריו. רק באתי לציין עובדה שלמרות שמליוני אנשים בעולם אוהבים ומעריצים את המשחק הזה (על טעם ועל ריח אין מה להתווכח) ומחכים בכליון עיניים לכל משחק מריו חדש שיוצא, אני אישית חושב שאך ורק משחק המריו הראשון היה משובח וייחודי וכל שאר עשרות המשחקים "בסדרה" הזאת הם רק עוד דרך לסחוט כסף מאותם מליוני מעריצי מריו.

שוב אני חוזר ואומר - זאת לא ביקורת זה הדיעה שלי למשחקי מריו. זאת רק השוואה שלי מבחינת הציון שיינתן למשחק מריו חדש שיוצא לאנשים שלא אוהבים את מריו לעומת משחק היילו חדש שיוצא לאנשים שלא אוהבים את היילו. להבדיל אלף הבדלות...

ודובי זובי - מחזק כל מילה שלך!

גם לפי דעתי היילו נותן הרבה (אבל הרבה) יותר מכל משחקי FPS שקיימים כיום בשוק, גם אם הוא עושה את זה ללא גרפיקה שגורמת לאנשים ליפול מהכיסאות (כמו GOW לדוגמא)

פורסם

משחקי מאריו עדיין קיימים כי נינטדנו מסרבת לתת לIP הזה למות, ופשוט מוציאה אינסוף פלטפורמרים עם מאריו כדמות הראשית. הם לא סידרה, סתם סחיטה עד מוות של המותג, הרי אין עלילה מקשרת בין כל המאריואים, תמיד יש את הדינוזאור הרע שרודף אחרי הנסיכה בלי שום סיבה ניכרת לעין.

פורסם
  • מחבר

זמן תה -אני דווקה מסכים לגמרי שמאריו נדחף להרבה משחקים שלא היה אמור להיות בהם

כן אני מסכים שמאריו כדורגל\טניס\מסיבה\מכות וכו היו יכולים ליסתדר טוב מאוד מבחינת איכות בלי מאריו וחבריו

אבל יש פה עניין כלכלי בסופו של דבר

היום הלכתי לקנות תWII

בחנות היה WII מחובר לפלזמה מגעילה ואם WII ספורט

ומצד שני PS3 שהיה מחובר לLCD איכותית

ואם סירטונים איכותים

אבל מה ילדים נכנסו ורצו לשחק בWII ספורט

וכימאת דפקו לי עדכון תוכנה שביקשתי מהחנות לעשות

הWII ספורט אומנם לא כולל מאריו בתוכו

אבל יש במשחקים שלו מוזיקה וגרפיקה שילדים נימשכים אליו

ונינטנדו מנצלת את זה כמו שמיקרוסופט מנצלת משיכה לקסדות צעצוע של חובבי הלו ;D

וכן נינטנדו בסופו של דבר זאת חברה כלכלית כמו שסוני ומיקרוסופט חברות כלכליות

אני גם היתי מעדיף מאריו טניס בלי מאריו ואם גרפיקה ריאלסטית יותר

אבל בכל זאת מחכה למאריו טניס גירסת הWII גם אם יהיו בו דמויות ילדותיות

אני גם היתי מעדיף לינק פחות מיתרומם בזלדה או אפשרות ליצור לינק

אבל בסופו של דבר אם המשחק טוב המשחק טוב

ורוב משחקי המריו הצליחו גם בביקורות וגם במכירות

אז אני לא מבין מה הבעיה ?

בדור הזה הWII גם ככה לא מתחרה ישיר של ה360\PS3

אלו קונסולות מאוד שונות ואני לא מבין תשינאה שלכם ?

אני אם היה נציגות רישמית בארץ +פיתרון נורמלי לRROD+מחירים נורמלים

היתי קונה גם 360

וגם אולי עוד כמה שנים יקנה PS3

ואני ממליץ לכם לצאת מהמחשבה שהWII =סוף הארד קור

כי זה רחוק מלהיות מציאותי

אולי הוא יגרור יותר חברות להקצות לו משבים בדור הזה

וזה יפגע בPS3\360

אבל משחקי ארד קור היו מזמן ויהיו עוד הרבה זמן

פורסם

זה בדיוק כמו עם בליזארד לפי דעתי,

הם לא ממציאים את הגלגל מחדש הם פשוט משפרים אותו ומלטשים אותו מאוד

פורסם

שאלה מתבקשת-

איך ואיפה אני משיג את הגירסא האמריקאית של המשחק בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים