עבור לתוכן

הלו 3-הדיון הרישמי

Featured Replies

פורסם

טוב מתחילים להגיע ביקורות להלו 3

ולמרות שאני לא ישחק בו לפחות לא בשנה הקרובה

אני חושב שזה משחק מאוד חשוב וכדי לעשות דיון אליו

אז זה ההתחלה-

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21079

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21067

בנתיים זה ביקורות לא רציניות

אבל אני מעריך שבקרוב אתרים רצינים כמו גימספוט וIGN ו1UP ועוד יתנו ביקורות אז ניראה תמונת מצב יותר טובה

פורסם

גיימספוט 9.5

פורסם

ביקורת אישית- מאכזב מאוד

א. גרפיקה נוראית כמו HALO 2 ורחוק שנות אור מGOW

ב. מוזיקה מעצבנת

ג. עלילה נחמדה- לא יותר מזה

הדבר היחידי במשחק זה CO OP של 4 בLIVE, ומפות ענקיות.

זהו ממש לא משחק השנה פחות טוב מהMULTI של GOW ומהעלילה של BIOSHOCK

פורסם
  • מחבר

טוב לפי הביקורת של גימספוט

למשחק נוספו הרבה אפשרויות שמעשירות מאוד את חווית המשחק גם במולטי וגם בסינגל

וזה מה שגורם למשחק לקבל ציון גבוה

אני חושב שמיקרוסופט סוף סוף עשו עבודה טובה

במקום להיות מרוכזים בגרפיקה הם שיפרו מאוד תסינגל ותמולטי שזה הרבה יותר חשוב

עריכה-

What the media are saying about Halo 3

* Gamepro 100/100 - "It's solid gameplay, immense replayability, online functionality and incredible production values will ensure its place in video game history, and it is, without a doubt, a satisfying and fulfilling close to the beloved trilogy."

* 1UP.com 100/100 - "It's hard to imagine a feature of this game that someone won't love... Sure, no one aspect of the game is life-changing on its own, but perhaps the package as a whole is. After all, Halo 3 has enough content to keep you stuck to your controller for weeks, if not months or even years."

* IGN 95/100 - "The campaign, which is very good, is Halo 3's weakest point. It doesn't capture the cavalier spirit of the original Halo, but you'll still have fun playing through it. There's no first-person shooter on 360 that can equal Halo 3's blend of cinematic action, adrenaline-pumping shootouts, and male- (and female)-bonding gameplay. Look beyond the gameplay and you have a rich feature set unlike anything ever delivered in a videogame."

* Gamespot 95/100 - "It's the addition of the Forge level editor and the saved films that give the game an even longer set of legs, legs that will probably keep you running at full speed until Bungie figures out where, exactly, to go from here."

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21081

אני לא ראיתי בסרטונים משחק ששווה ציון 100

כניראה חלק מה10 מיליון דולר לפירסום הלך על...

(זה בצחוק)

פורסם

וזה מה שגורם למשחק לקבל ציון גבוה

אני חושב שמיקרוסופט סוף סוף עשו עבודה טובה

במקום להיות מרוכזים בגרפיקה הם שיפרו מאוד תסינגל ותמולטי שזה הרבה יותר חשוב

*שיעול* באנג'י מפתחת *שיעול* מייקרוסופט מפיצה *שיעול*

פורסם

אף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת, לא הבנתי מה חדשני כאן, האויבים תמיד נראים מצחיק ולא רציניים וכל האוירה היא של משחק לילדים כזה.

המולטי לעומת זאת מעולה ומיהנה אבל לא יודע אם מגיע ציון כזה למשחק.

פורסם

ביקורת אישית- מאכזב מאוד

א. גרפיקה נוראית כמו HALO 2 ורחוק שנות אור מGOW

ב. מוזיקה מעצבנת

ג. עלילה נחמדה- לא יותר מזה

הדבר היחידי במשחק זה CO OP של 4 בLIVE, ומפות ענקיות.

זהו ממש לא משחק השנה פחות טוב מהMULTI של GOW ומהעלילה של BIOSHOCK

א - על מה אתה מדבר? הגראפיקה מלהיבה, אפקטי התאורה הכי טובים שראיתי במשחק ל360, וכן בגללם המון פעמים שהנוף השתנה אמרתי באמת WOW.

ב - לHALO תמיד הייתה מוזיקה מהוללת, מי שלא אוהב כנראה אוהב שרית חדד.

ג - עלילה מעולה כמו לאורך כל הסדרה, יש plot twists בדיוק איפה שצריך, יש שמירה טובה על המשכיות וקונסיסטיות למרות אופרת הסבון שהייתה בHALO2.

והVoice Acting הופך כל Cut Scene לחוויה.

אף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת, לא הבנתי מה חדשני כאן, האויבים תמיד נראים מצחיק ולא רציניים וכל האוירה היא של משחק לילדים כזה.

המולטי לעומת זאת מעולה ומיהנה אבל לא יודע אם מגיע ציון כזה למשחק.

רציניים ועוד איך, זה שאתה שומע דברים כמו oh noes you've killed my best friend רק מראים על כמה המשחק גאוני, מי ששיחק HALO איי פעם אלא אם הוא רוצה לסיים את המשחק כמה שיותר מהר(כמוני :smile1:) צריך להתחיל על Heroic, אני כרגע 3/4 מהמשחק סיימתי שוב על Legendary ואני חייב לציין שה-AI רצחני, בשילוב עם נזק מוגבר מהנשקים שלהם(2 פגיעות מplasma rifle מורידות את כל המגן כמעט) הופך את המשחק למקלחת כאב.

לדעתי HALO3 צריך לקבל 10 רק בגלל סיבה אחת וזה שכאשר אתה מת אין שום זמן טעינה, אתה מתחיל ישירות מהcheckpoint האחרון. מה שעצבן אותי ברוב המשחקים המבוססים על check points ב360 שעדיין יש זמן טעינה לא קטן אחרי מוות.

פורסם

אני מחזק את מה שדובי זובי אמר...

ובנוסף רק על עניין ה- replay הגאוני ששמו במשחק מגיע להיילו 3 לקבל 90+ רק בגלל שהריפליי...

אני פשוט ישבתי עליו משהו כמו 3 שעות והתלהבתי מכל דבר קטן שאפשר לעשות עם התוספת הזאות

ואני עדין לא הזכרתי את הפרוג....והמולטיפלייר

פורסם

הריפליי נחמד, רק שבערך לוקח שעה לטעון כל session וזה ממש מעצבן.

פורסם

זה ממש שווה את זה...עשיתי משהו כמו 50 סקרינשוטים עם כל מיני פיצוצים ותמונות ממש יפות של הנופים ואפקטי התאורה במשחק

פורסם

אני לא מבין את זה... למה למה למה מאכילים את הפאנבוייז ואת ההייפ בביקורות גבוהות... אני פשוט לא מבין - מה מייחד את הSHOOTER הזה ממשחקים אחריו ועוד יותר - מקודמיו?

אני לא נגעתי בשום משחק HALO ובאמת שאין לי התנגדות להצלחה ואם הוא באמת כל כך טוב (וגם השניים הקודמים!!) אז בכלל אין לי בעיה אבל.. ההייפ.. הפאאנבוייזם המציק הזה... והביקורות הנסחפות לגמרי. כאילו בחיים לא נגעו במשחק יריות לפני כן..

פורסם

מחזק, שיחקתי בראשון איזה שעה והוא היה ממש משעמם, לא ברור על מה המהומה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני שיחקתי ועברתי תראשון רק בסינגל

גם לא יתלהבתי אבל זה היה במחשב ואחרי HL2 שהיה פי מאתים יותר טוב בסינגל בראשון

אבל לפי מה שהבנתי המולטיפליר אמור להיות מצוין

ובאחרון לפחות לפי מה שהבנתי יש אפשרויות כמו האפשרויות במשחקי "תולעים" שתורמים המון למשחק

פורסם

אני חושב הסינגל על הפנים בהאלו, בכל הסדרה אבל המולטי שלו חייה, אפשר לחרוש עליו הרבה(מתאים לרוב האנשים) וזה מה שחשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים