עבור לתוכן

לפני קנייה.. בירור אחרון..

Featured Replies

פורסם

אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל..

עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP..

הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL

הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..?

מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים..

מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?..

למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר?

תודה לעוזרים ;)

פורסם

עברו לי כמה כאלו של אלבטרון בידיים, הם זהים לכל 8800GTS 320 שיש בשוק, זה REFERENCE DESIGN של nVidia ואין שום הבדל במקרה זה בין ASUS ל GIGABYTE לBFG ל ALBATRON מבחינת הכרטיס והרכיבים. ההבדל יכול לבוא בבאנדל או בגרסאות מיוחדות שמומהרות במפעל ובד"כ יקרות יותר.

אתה יכול להיות רגוע, בקיצור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מעולה..

וגם בנושא הדרייברים אין בעיה..? למשל שלא יריץ לי משחק מסויים?

יכול להיות שבעתיד הקרוב אני יקנה מסך עם רזולוציה 1680x1050.. האם הכרטיס מסך יסתדר עם המשחקים החדשים ביותר גם ברזולוציה כזאת?

פורסם

זה כבר עניין אחר.... אחי משחק ברזולוציה הזאת עם 8800GTS 320 וזה בסדר בינתיים, אבל אני משחק על הקונפיגורציה שלי ברזולוציה הזו גם ובביושוק יש לי גם טבילות לכיוון החלק התחתון של 50FPS (והכל אצלי מומהר..), אז אין וודאות לגבי העתיד (שנה+) , כרגע הכל יעבוד יופי טופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים