עבור לתוכן

הצעת לוח אם

Featured Replies

פורסם

אני קונה מעבד E6600 של אינטל ואני רוצה גם לוח אם של אינטל שמתאים למעבד הזה

התקציב בערך 800-1000

תודה לעונים

פורסם

זה לוח אם של אינטל שיתאים לך

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8224

השאלה היא למה לקנות אינטל ולא לוחות של חברות אחרות עם יותר אפשרויות. תגדיר מה מטרת המחשב וניתן להתאים לך לוח (צריך FireWire, מתכנן Over Clocking?, מתכנן SLI).

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה,

בקשר למחשב-

קודם כל, הוא נועד בעיקר למשחקים וצפיה בוידאו.

אני לא מעוניין בoverclocking, אני מעדיף לקנות את הלוח עם האמינות הכי גבוהה.

בקשר לfirewire, כרגע אין לי שימוש בזה, אז זה לא צריך לקבוע את הלוח. אבל אם אפשר, למה לא.

לגבי SLI, אני לא ממש מבין מה זה..

ושוב תודה לעונים

פורסם

כפי שכתבתי, יש לוחות מצויינים של חברות אחרות למשל

Gigabyte GA-P35-DS3L

או אחיו הגדול, אם אתה צריך RAID (אם אתה לא יודע מה ככל הנראה אתה לא צריך) ונותן לך גם פורט טורי (COM) ופורט מקבילי (LPT) מובנים

Gigabyte GA-P35-DS3

או האח השלישי, הדומה ל-DS3 אך ללא הפורט הטורי והפורט המקבילי

Gigabyte GA-P35-DS3R

או האח הבכור עם אופציה לשני כרטיסי מסך, RAID ו-Firewire.

Gigabyte GA-P35-DS3P

כל אלו מסודרים לפי המחיר, לדוגמא ב-SkyPC

יש גם של חברות נוספות, למשל ASUS P5K לסוגיו. לא נכנסתי להבדלים ביניהם. יש לך פה קישור לריכוז שלהם

http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=55&fldVal=P35&ShowSenon=1

כול ה-GIGABYTE וחלק מה-ASUSים בטווח המחירים שלך, יעשו את העבודה נאמנה, טובים וידידותיים לא פחות מהלוח של אינטל ובסה"כ נותנים תמורה טובה יותר למחיר.

דרך אגב, SLI זה חיבור של שני כרטיסי מסך של NVIDIA. עדיף היום לקנות כרטיס מסך חזק כמו 8800GTS ונדיר עם החוזק שלהם לראותSLI שלהם, גם בגלל המחיר וההספק הנדרש.

פורסם

דווקא נראה שהלוח של אינטל שנתת נותן בראש לגיגהבייט- יש יותר כניסות USB (יש לו 12!), יש eSATA עם RAID, יש Serial, יש שני firewire.

אין לו OC אבל למי שלא בקטע זה לא צריך לשנות, והוא כנראה (?) יותר אמין.

המחיר שלו 700 שקל, וגם כל הלוחות של גיגהבייט באזור (חמישים שקל פחות חמישים שקל יותר) - חוץ מה DS3L שהוא באמת זול

אבל הוא גם כמעט בלי יכולות.

מה אתה אומר ?

פורסם
  • מחבר

דווקא נראה שהלוח של אינטל שנתת נותן בראש לגיגהבייט- יש יותר כניסות USB (יש לו 12!), יש eSATA עם RAID, יש Serial, יש שני firewire.

אין לו OC אבל למי שלא בקטע זה לא צריך לשנות, והוא כנראה (?) יותר אמין.

המחיר שלו 700 שקל, וגם כל הלוחות של גיגהבייט באזור (חמישים שקל פחות חמישים שקל יותר) - חוץ מה DS3L שהוא באמת זול

אבל הוא גם כמעט בלי יכולות.

מה אתה אומר ?

אני בסוף קונה מעבד E6750 גליתי שהוא יותר מהיר ויותר טוב והמחיר שלו אותו דבר ואפילו פחות!!

השאלה אם הלוח אם שנתת מתאים גם למעבד הזה?

פורסם

כל לוחות הP35 וחלק מלוחות ה965 תומכים במעבדים עם FSB של 333.

פורסם

כפי שכתבתי, יש לוחות מצויינים של חברות אחרות למשל

Gigabyte GA-P35-DS3L

או אחיו הגדול, אם אתה צריך RAID (אם אתה לא יודע מה ככל הנראה אתה לא צריך) ונותן לך גם פורט טורי (COM) ופורט מקבילי (LPT) מובנים

Gigabyte GA-P35-DS3

או האח השלישי, הדומה ל-DS3 אך ללא הפורט הטורי והפורט המקבילי

Gigabyte GA-P35-DS3R

או האח הבכור עם אופציה לשני כרטיסי מסך, RAID ו-Firewire.

Gigabyte GA-P35-DS3P

כל אלו מסודרים לפי המחיר, לדוגמא ב-SkyPC

יש גם של חברות נוספות, למשל ASUS P5K לסוגיו. לא נכנסתי להבדלים ביניהם. יש לך פה קישור לריכוז שלהם

http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=55&fldVal=P35&ShowSenon=1

כול ה-GIGABYTE וחלק מה-ASUSים בטווח המחירים שלך, יעשו את העבודה נאמנה, טובים וידידותיים לא פחות מהלוח של אינטל ובסה"כ נותנים תמורה טובה יותר למחיר.

דרך אגב, SLI זה חיבור של שני כרטיסי מסך של NVIDIA. עדיף היום לקנות כרטיס מסך חזק כמו 8800GTS ונדיר עם החוזק שלהם לראותSLI שלהם, גם בגלל המחיר וההספק הנדרש.

ת'כלס מבינהם מי הכי טוב, לא בגלל שהוא הכי יקר?

לאוברקלוק ,יציב, סביר במחיר, פ'יצרים נחמדים?

שני Firewires הכוונה שיש שני כניסות? או שני חריצים של אפשרות לקנות כרטיס?

לאיזה מבינהם יש כרטיס מסך מובנה?

פורסם

מבחינת הרמה הן שווים, חוץ מהפיצ'רים הנוספים של ה-RAID, פורטים ו-FW. אם אתה לא צריך FW קח DS3L. אם אתה צריך FW קח את DS3P או תחסוך וקח DS3L ותוסיף ב-50 ש"ח כרטיס FW בחריץ PCI. אם אתה הולך לכיוון ה-DS3P יש אלטרנטיבה לא פחות טובה ומעט זולה יותר של ASUS עם אותן תכונות, וגם eSATA, לוח האם הזול ביותר מהמשפחה P5K. יש ביניהם הבדל גם ב-AUDIO, שבב Realtek ALC-883 בלוח P5K לעומת Realtek ALC-888 בלוח של Gigabyte, אבל אם זה חשוב לך שאל אחרים או חפש מידע. אני לא מבין בזה כלום.

שני FW הכוונה שיש כבר בקר ויש שני חיבורים. במקרה של DS3P או P5K יש מחבר אחד בפנל האחורי ויש header (מחבר פינים) פנימי למחבר נוסף, בדר"כ עבור החיבור של הכניסה בחזית המארז אבל אפשר לשים bracket (פחית אחורית) עם פורט נוסף.

לאף לא אחד מהכרטיסים הנ"ל של Gigabyte אין כרטיס מסף מובנה. משחקים וכרטיס מובנה לא הולכים ביחד! למשחקים נורמליים צריך כרטיס מסך חזק, הרבה יותר מהמובנה הכי חזק שיש היום (AMD x1250). אתה צריך להגדיר מה חשוב יותר, המשחקים או הוידיאו, כדי להתאים כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים