עבור לתוכן

התקנתי לוח אחר למחשב -מקבל מסך כחול בהעלאת ה XP

Featured Replies

פורסם

קיצר ככה :

התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות

ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו .

השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ).

יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .

פורסם

אני חושב שיספיק עם תעשה Repair ולמערכת הפעלה ..

פורסם
  • מחבר

כל פעם ששעשיתי ריסט אז הוא הביא לי בחירה :

מצב בטוח ,עוד שנייים ,אחרי זה לעלות את הפעם האחרונה שהכל עבד תקין ,ומצב רגיל ,שום דבר מזה לא עבד .

איך אני עושה את ה REPAIR הזה ?תסביר שלב שלב ::)(אני חשוב שאני יןדע למה אתה מתכוון ).

פורסם

אם ללוח יש ערכת שבבים אחרת אז לא תהיה ברירה אלה לעשות תיקון או התקנה מחדש (עדיף).

אם הדיסק שלך מסוג SATA אז תבדוק בביוס שבקר הSATA לא מוגדר על AHCI או RAID אלא IDE(אלא אם הוא היה ככה מקודם).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ...אכן שני הלוחות אם הם עם ציפסטים שונים .....אני יבדוק את זה בזמני הפנוי למה אין לי כוח כרגע להעביר מעבד והכל ללוח השני חחח

הבאתי את הלוח במיוחד ל OC רצחני למעבד שלי אז כאשר הכל יסתדר נעשה .

אז אני יצרתך לפרמט את ההארדיק ולהתין מחדש מעאכת עם החלפה של ה RAID ל IDE לא יעבוד ....באסה

פורסם

אם הלוח והמחשב מיועדים לOC אז לא עושים תיקון, מתחילים מדף חדש אחרת תאכל רק חצץ מבעיות של יציבות (כתוצאה ממנהלי התקנים קודמים ושילוב של OC).

אם עושים משהו, עושים אותו כמו שצריך מהפעם הראשונה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ההודעה שלך-קראתי היפנמתי,תודה

נירא לי אני יקח הר דיסק ישן של איזה 30 G ויחבר אותו לשם ונפרמט אותו במקום לפרמט את מה שיש ל כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים