פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים קיצר ככה :התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו .השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ).יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר כל פעם ששעשיתי ריסט אז הוא הביא לי בחירה : מצב בטוח ,עוד שנייים ,אחרי זה לעלות את הפעם האחרונה שהכל עבד תקין ,ומצב רגיל ,שום דבר מזה לא עבד . איך אני עושה את ה REPAIR הזה ?תסביר שלב שלב :(אני חשוב שאני יןדע למה אתה מתכוון ).
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אם ללוח יש ערכת שבבים אחרת אז לא תהיה ברירה אלה לעשות תיקון או התקנה מחדש (עדיף). אם הדיסק שלך מסוג SATA אז תבדוק בביוס שבקר הSATA לא מוגדר על AHCI או RAID אלא IDE(אלא אם הוא היה ככה מקודם).
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר תודה רבה ...אכן שני הלוחות אם הם עם ציפסטים שונים .....אני יבדוק את זה בזמני הפנוי למה אין לי כוח כרגע להעביר מעבד והכל ללוח השני חחחהבאתי את הלוח במיוחד ל OC רצחני למעבד שלי אז כאשר הכל יסתדר נעשה .אז אני יצרתך לפרמט את ההארדיק ולהתין מחדש מעאכת עם החלפה של ה RAID ל IDE לא יעבוד ....באסה
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אתה לא קורא מה שמגיבים לך?http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אם הלוח והמחשב מיועדים לOC אז לא עושים תיקון, מתחילים מדף חדש אחרת תאכל רק חצץ מבעיות של יציבות (כתוצאה ממנהלי התקנים קודמים ושילוב של OC).אם עושים משהו, עושים אותו כמו שצריך מהפעם הראשונה.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר ראיתי את ההודעה שלך-קראתי היפנמתי,תודהנירא לי אני יקח הר דיסק ישן של איזה 30 G ויחבר אותו לשם ונפרמט אותו במקום לפרמט את מה שיש ל כרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.