עבור לתוכן

העכבר הטוב בעולם הגיע ל-Pandas, במחיר של 315 שקל.

Featured Replies

פורסם

Razer DeathAdder -

עכבר הדגל החדש של יצרנית העכברים האמריקאית, בעל עיצוב דומה ל-IntelliMouse Explorer 3.0, מה שכבר מהווה פלוס גדול מאוד, ומפרט טכני מרשים ביותר שכולל שימוש בחיישן אינפרא-אדום מתקדם, יציב, וטוב בהרבה מהחיישן האופטי ובטח שמהלייזר, והופך את ה-DeathAdder לעכבר בעל הביצועים הטובים ביותר בשוק העכברים כרגע, תוסיפו לזה עיצוב מרשים, אלגנטי, ונוח מאוד ותקבלו את העכבר שאף גיימר לא יכול לוותר עליו.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955

מומלץ בחום, אבל אזהרה - העכבר הוא דיי מסובך להתקנה וצריך לדעת מה אתם עושים כי אם לא הוא פשוט יהרס ותאלצו לשלוח אותו בחזרה לפאנדס ולקבל עכבר חדש.

מי שבוחר להזמין -

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=11&pcid=0&nav=0

כרגע הדרייבר המעודכן ביותר הוא 1.07 וה-firmware המעודכן ביותר הוא 1.10 ( יש עוד שתי גרסאות חדשות יותר אבל הם בטא ), חשוב מאוד להתקין קודם כל את הדרייבר ורק אח"כ את ה-firmware ולא להשתמש בדיסק ההתקנה. הסיבה היא שבגרסאות החדשות של ה-DeathAdder ( לא יודע אם אלה נמצאות בפאנדס ), העכבר מגיע עם firmware 1.21 שאיך נאמר... הרג לא מעט עכברים וכמו שאתם רואים הוא לא מופיע יותר בדף התמיכה למוצר, אל תקחו סיכון.

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/

מצחיק שאתה אומר את זה, אבל לפי ביקורת שלנו, העכבר הזה הוא לא כזה להיט ונופל מהHABU, שעולה כמוהו.

פורסם

עכבר סבבה, לא יודע למה הוא נפל בביקורת כאן.

בכל מקרה חשבתי שרייזר חברה גרמנית...

פורסם
  • מחבר

תודה tenana.

dr noob, אותה כתבה היא במקרה גם הסיבה שבגללה נרשמתי לפורום. מעולם לא נתקלתי בכתבה כל כך מביכה ולא מקצועית, כל כך חבל שכתבות ברמה כל כך נמוכה מעצבות את הדיעה של אנשים פה.

הייתי ממליץ לך לקרוא פעם או פעמיים את התגובה שלי לכתבה המדוברת, זה ארוך וזה מייגע אבל באמת שהיה לי קשה להתעלם, חבל שלא נעשה שום דבר בנידון. :-\

פורסם

את האמת שהרייזר נראה הרבה יותר נוח וסטנדרטי מבחינה פיזיתת ובסופו של דבר מה שמכריע זה הנוחות שמשתנה מבנאדם לבנאדם.

פורסם

אם מדברים על "נוחות פיזית" אני אעדיף את G5.

אגב איפה הוא עומד מבחינת ביצועים בין העכברים המדוברים?

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי איך אתה יכול להעדיף עכבר מסויים מבין שניים כאשר השתמשת רק באחד מהם? :screwy:

מבחינת ביצועים הוא העכבר הטוב ובעל החיישן היציב ביותר בשוק. לא סביר שתרגיש הבדל בינו לבין ה-MX518 או ה-Diamondback אבל תאורטית הוא בעל ביצועים יותר גבוהים משניהם, שלא נדבר בכלל על ה-G5.

פורסם

מצוין :xyxthumbs:

וגם אני התרעמתי מעט בנוגע לביקורת הרדודה הזו, קצת הפתיע אותי לראות אתר כמו HWZONE מפרסם שטות כזו. במיוחד בהשוואה לשאר הביקורות המדויקות שיש פה בדרך-כלל.

בכל-אופן, עכבר מצוין. העכבר הכי טוב בעולם היום. לי אישית מעט קשה לשלם מחיר שכזה, במיוחד בגלל שהפעם האחרונה ששילמתי על עכבר הייתה לפני שלוש שנים. אבל אם היה לי תקציב בלתי מוגבל, זהו בהחלט העכבר שהייתי קונה.

פורסם

העכבר הזה אוליי יפה אבל הוא גרוע בביצועים, אוליי רשום על הנייר שהוא טוב אבל בפועל הוא גרוע.

ה-G5 או ה-MX518 יותר טובים מימנו נקודה.

שלא לדבר שגם העכבר שלי שיש לי Razer Copperhead

קודם כול אתה לא יכול להגיד שהביקורת ירודה ושהיא מטעה כי אתה לא ניסתה את העכבר, ואני ניסתי אצל חבר אז יאללה שב בשקט, אוליי הוא נוח אבל הוא לא משהו למשחקים.

עם היא לא מיקצועית הכתבה בבקשה תציע בקשה לכתיבת כתבה חדשה ובוא ניראה עם שלך תיהיה טובה משלו.

וואי נימעס מהאנשים שרוצים להקשיב רק למה שהם רוצים לדוגמא "עם מישהו שואל איך המיפרט הזה ואז מבקש מיפרט שיבנו לו ובונים לו מיפרט יותר טוב ואז הבן אדם ביכלל קונה את מה שהוא בנה בהתחלה", יודע מה תיקנה את העכבר ואחרי זה אל תבוא לפורום פה ותבוא בתלונות, שהוא לא בידיוק טוב.

פורסם

העכבר הזה אוליי יפה אבל הוא גרוע בביצועים, אוליי רשום על הנייר שהוא טוב אבל בפועל הוא גרוע.

ה-G5 או ה-MX518 יותר טובים מימנו נקודה.

שלא לדבר שגם העכבר שלי שיש לי Razer Copperhead

קודם כול אתה לא יכול להגיד שהביקורת ירודה ושהיא מטעה כי אתה לא ניסתה את העכבר, ואני ניסתי אצל חבר אז יאללה שב בשקט, אוליי הוא נוח אבל הוא לא משהו למשחקים.

עם היא לא מיקצועית הכתבה בבקשה תציע בקשה לכתיבת כתבה חדשה ובוא ניראה עם שלך תיהיה טובה משלו.

וואי נימעס מהאנשים שרוצים להקשיב רק למה שהם רוצים לדוגמא "עם מישהו שואל איך המיפרט הזה ואז מבקש מיפרט שיבנו לו ובונים לו מיפרט יותר טוב ואז הבן אדם ביכלל קונה את מה שהוא בנה בהתחלה", יודע מה תיקנה את העכבר ואחרי זה אל תבוא לפורום פה ותבוא בתלונות, שהוא לא בידיוק טוב.

דייי תשתוק,שברת שיא עולם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=137747.0

פורסם

הביקורת של HWZONE על העכבר ממש ממש לא מקצועית

היא מבוססת אך ורק על הרגשתו של כותב הביקורת מהעכבר .

כותב הביקורת הוא גיימר מקצועי ומוערך ? - אני לא חושב :x

אם תיכנסו לgotfrag.com ששם יש המון גיימרים מקצועיים בעלי תארים וכו' תראו שממליצים עליו המון .

לי יש את העבר ואני רוצה להגיד שהתנועה שלו מעולה , האחיזה נוחה ובקיצור העבר הזה יותר טוב מה518 שהיה לי .

דרך אגב הcoperhead לא נחשב עכבר כזה טוב בקרב הגיימרים :x

פורסם

דייי תשתוק,שברת שיא עולם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=137747.0

מה קרה קשה לך לראות שהעכבר לא טוב אתה מתחיל לחפש דברים אחרים.

נו אז ביג דיל שרשמתי עם או ביצועים או ביכלל לא יודע עם י כולה י, אפשר לירשום ככה וזה לא משנה לי אותה מילה.

בכול מיקרה הנושא פה הוא לא איך אני כותב.

שוב אין לי כוונה פוגעת אבל הבן אדם השקיע מזמנו ואתה מזלזל כאילו אין מחר וגם בי לפי זה, אז תירשום אתה כתבה חדשה ובוא ניראה עם שלך תיהיה יותר טובה.

ואני לא ישתוק, העכבר הזה גרוע תקבל את זה איך שאתה רוצה, כמה שה-DPI שלו גבוה לא אומר שהוא טוב, במשחקים הוא גרוע נקודה, גיימרים מחפשים קודם ביצועים אחרי זה נוחות ככול שאפשר, לא ההפך.

זו דעתי תקבל את זה איך שאתה רוצה, אפילו ה-G5 עובר אותו כמו כלום בביצועים ועולה פחות.

פורסם

אין פה שום כבוד,אני לא ילד קטן,לא קשה לי שום דבר.

אתה פשוט מעצבן,מיליון אנשים אומרים שלדעצם הכתבה לא נכונה,אתה מתחיל להשתלח עם יכולת ביטוי של ילד בן 4.

פורסם

זו דעתי שורה תחתונה, תקבל את זה איך שאתה רוצה אנשים מיתבססים על דברים שאומרים וזה לא נכון עד שלא תנסו את העכבר לא תידעו.

וצודק אסור לישפוט ככה טוב או לא כי מכול אחד זה מישתנה.

רק לי הוא לא היה משהו במשחקים באיחוד CS, BF2 CSS, אני לא נהנתי עם העכבר במשחקים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים