עבור לתוכן

עזרה בהחלטה קניית כרטיס מסך - 8800GTS

Featured Replies

פורסם

עדיף שתחכה עם זה ולא עכשיו... אם תחכה לכרטיסים החדשים ה 8800GTS הזה לא יעלה הרבה ואז אתה תוכל לקנות שניים כאלה בלי בעיה ולחבר ב SLI הכי טוב

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SLI = SHIT

לא משתלם, צורך המון הספק, צריך לוח אם יקר בטירוף, וכמובן, יש בעיות עם זה במשחקים מסוימים, ולא כולם מנצלים את זה, בקיצור, רד מהרעיון של SLI.

פורסם

כמו שאמרו וזה נכון גם על CF

SLI זה פתרון דפוק מאוד

אף פעם זה לא מתקרב לניצול של 100%

ודורש המון חשמל ועושה הרבה רעש

פורסם
  • מחבר

כן כן ברור אני לא יחכה להורדת מחירים בגלל השטוט הזאת !

טוב אז אני יסתפק בכיף ב 320 נראה לי !

תודה לכם אנשים ! :D

פורסם

כעיקרון, כרטיס ה-DX10 השפוי ביותר נכון להיום זה ה-8800GTS 320MB, מתחת לזה, הכרטיסים כבר לא שווים כלום, חוץ מל-HTPC.

פורסם

אני אישית לא חושב שגם ה8800-320 כזה מוצלח

אני מאוד מקווה שהHD2950פרו יציג סוף סוף יחס עלות תועלת טוב לכרטיסי DX10

פורסם

בתור בעלים של אחד, לרזולוציות מ-1600X1200 ומטה הוא מעולה, כוח עיבוד אדיר של 8800GTS, ובמחיר של 1550 שקל, חבל רק של-ATI אין כרטיס שמסוגל להתחרות בו, ברגע שיהיה להם, נדבר.

פורסם

ה - X1950XT יותר משתלם לדעתי, עולה 50% פחות אבל ההפרש בביצועים הרבה יותר קטן (ולא תמיד לטובתו של ה - GTS 320MB).

פורסם
בתור בעלים של אחד, לרזולוציות מ-1600X1200 ומטה הוא מעולה, כוח עיבוד אדיר של 8800GTS, ובמחיר של 1550 שקל, חבל רק של-ATI אין כרטיס שמסוגל להתחרות בו, ברגע שיהיה להם, נדבר

אתה לא מדבר אם אורי

ואנחנו לא מדברים על קונסולות אז תירד מהגישה שאני אנטי הנווידה או תומך AMD

אני סך הכל מחכה לכרטיס שאני ירגיש שמשתלם לי מבחינת עלות תועלת למחשב הבא

אין לי בעיה אם זה יהיה 8800 חדש או 9XXX או HD2900פרו

אני פשוט לא חושב שלטווח הארוך ה8800-320 יספק גם שמורידים הגדרות

פורסם

אין לי שום מושג אם אתה FANBOY של מישהו או לא, וגם לא איכפת לי.

אם הייתי קונה את המחשב שלי היום, הייתי כבר חי עוד קצת עם FX5700 ועם ATHLON XP 2500+ ומחכה למשהו חדש, אבל קניתי כבר את המחשב, ואני מאוד מאוד נהנה ממנו ;)

נחיה ונראה, כרגע, לדעתי זה כרטיס ה-DX10 שהכי כדאי לקנות, גם משתלם, וגם כוח של 8800GTS.

פורסם

כרגע כן אבל אני הולך לקנות מחשב למינימום 3 שנים בלי שידרוג

ופשוט לא ניראה לי שה8800-320 יחזיק בהגדרות סבירות אחרי שנתיים

ואני אומר סבירות לא גבוהות ברור לי שכל כמה זמן ההגדרות ירדו

פורסם

אפילו היום, בדמו הזה של הראש האנושי, ב-1280X1024 יש פס סגול כזה וקפיצות שנובעות מחוסר בזיכרון.

לחבר שלי יש כרטיס מסך 8600GT עם 512MB (אבל DDR2 :s07:) ואצלו זה עובד ברזולוציה הזאת.

בקיצור, לא שווה 320 עכשיו ואני בטוח בזה.

פורסם

מה שמדאיג באמת זה שבHIGH בביושוק ה8800GTS לא מציג יותר מ100 FPS ברזולוציות ה"רגילות" שזה אומר שכבר הוא לא ה"תותח" הראשי ותארו לכם משחקים כבדים יותר... או נגיד בWiC אני בעצמי מוציא ממוצע נמוך מאוד בבנצ'מרק, על 1024X768. אולי אני צריך מעבד חזק יותר, אבל בכל מקרה - 8 FPS (בחלק מהקטעים) זה ממש לא כיף.

פורסם

יש לך רק 1 גיגה זכרון זה מה שדופק אותך

פורסם
  • מחבר

מה אתה טוען שגיימר צריך יותר מי 1 גיגה זיכרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים