עבור לתוכן

עזרה בהחלטה קניית כרטיס מסך - 8800GTS

Featured Replies

פורסם

בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס :

GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E

כן או לא ?

האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי הוא יספיק לשנה הקרובה, ואחרי זה אתה כבר תצטרך לשחק על MEDIUM או אולי פחות... ה-320MB האלו לא יספיקו עוד שנה, במיוחד שעכשיו 256MB עומד להיות כבר גבולי.

במקומך, ואם היה לי יותר תקציב ממה שהיה לי למחשב, הייתי קונה איזה 640MB או מחכה לנובמבר, ואז קונה משהו.

פורסם

מחזק בקשר לקנייה בנובמבר

פורסם

תיראה בקרוב צריך לצאת הHD2950 פרו

על הנייר הוא ניראה מתחרה רציני ביותר ל8800-320

לדעתי כדי לך לחכות קצת עד שיהיו מבחני ביצועים

פורסם
  • מחבר

אוקי סבבי צודקים לגבי הנפח של הכרטיס ובמידה שאני יגדיל ל 640 אני יכול להיות שקט לשנה ולדעתי פלוס !!! האם אני צודק ?

הרי כרגע מדובר על כרטיס שמבחינת טכנלוגיה ושיטות עבודה גרפיות הוא הכי חדיש נכון ?

פורסם

מדובר בשיא הטכנולוגיה, כן, מצד שני, לדעתי הייתי מחכה קצת עם קניית הכרטיס ליציאת משהו רציני, ירידת מחירים, במקרה הזה הטכנולוגיה החדשה מעבר לפינה ;)

ההבדל בין 640MB לבין 320MB באמת בא לידי ביטוי רק במסכים של 24" ומעלה, אם אתה משחק ברזולוציות טבעיות של מתחת לזה, מספיק לך ה-320MB.

פורסם

ההבדל בין 640MB לבין 320MB באמת בא לידי ביטוי רק במסכים של 24" ומעלה, אם אתה משחק ברזולוציות טבעיות של מתחת לזה, מספיק לך ה-320MB.

^^ זה לא יישאר ככה בעוד שנה. תאמינו לי.

פורסם

זה לא הטכנולוגיות הכי חדשות אין לכרטיס תמיכה חומרתית בDX10.1

ועד כמה שאני זוכר אין לו ליבת פיזיקה כמו בסדרת HD2900 ובעתיד בסדרת 9XXX

פורסם
  • מחבר

אוקי מגניב ותודה לכולם דבר ראשון ! :xyxthumbs:

טוב נכון הטכנולוגיה תמיד מחכה מעבר לפינה זה ברור ואני לא מפחד מי זה פשוט רציתי להרגיש בטוח עם הקניה הזאת ( בהתחשבות בזמן ההווה ) !

רגע אין תמיכה בכלל ב DX10 ?

פורסם

יש תמיכה ב-DX10, כמובן שיש...

מצד שני, מה שהגולם התכוון לומר, ש-MS עשויה להוציא בקרוב גרסה חדשה של DX, שתיקרא DX10.1, מצד שלישי, אומרים שגם כרטיסים נוכחיים יתמכו בזה (באופן חלקי או מלא), אז אני לא דואג ;)

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עכשיו שורה תחתונה 640 או 320 !!!! ? ? ??

זהו זאת השאלה מה ההחלטה הסופית ?

הגמל המעופף The Magament VS :bash:

פורסם

מה שיכריע זה על איזה מסך אתה ;)

פורסם
  • מחבר

LG Flatron Slim - Lcd 19

פורסם

ל-19 אינטש אתה לא צריך יותר מ-8800GTS 320MB, אתה לא תרגיש הבדל בין ה-8800GTS 640MB לבין ה-8800GTS 320MB, אז למה לשלם יותר על ה-8800GTS 640MB?

פורסם

ה640 עדיף...

כבר היום יש הבדל בביצועים ב BIOSHOCK למסכי 19 אינץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים