עבור לתוכן

למשחקים וסרטים עדיף את Dell 2007WFP על מסך אחר?

Featured Replies

פורסם

על מסך אחר כמו Samsung 226BW ?

זאת אומרת שכדאי לשלם יותר ולקחת את Dell 2007WFP שהוא 20 אינץ'

או שעדיף לשלם 1800 שקל לקחת כבר את ה samsung 226BW שהוא 22 אינץ'?

הבנתי שהDELL פשוט יותר מוצלח בגלל הפאנל שלו שהוא לא TN ובכלל קראתי כמה מאמרים, שאומרים שה DELL יותר טוב למעצבים שמשתמשים עם פוטושופ וכו', זה אמת? האם כדאי לקחת את ה Dell 2007WFP ?

פורסם

תלוי.. אם אתה מתכוון לראות אך ורק סרטים על המסך ובנוסף אתה מתכוון לשבת רק מול המסך אתה יכול לקחת את הסמסונג. קח בחשבון שכל תזוזה קטנה וכל הצבעים יתחרבשו לך וזה לא ממש נעים.

לכל שימוש אחר, הדל מצויין בהחלט במיוחד אם אתה מתכוון לעסוק בעריכת תמונות וכדומה. אני אישית הייתי מוותר על הפריווילגיה הזאת של 2" ולוקח את הדל.

פורסם

תלוי.. אם אתה מתכוון לראות אך ורק סרטים על המסך ובנוסף אתה מתכוון לשבת רק מול המסך אתה יכול לקחת את הסמסונג. קח בחשבון שכל תזוזה קטנה וכל הצבעים יתחרבשו לך וזה לא ממש נעים.

אותו דבר לגבי משחקים.

פורסם
  • מחבר

רגע לא הבנתי, בDELL המשחקים יתחרבשו? ובעיקרון אני בכלל בכלל לא מוריד סרטים למחשב וגם לא משחקים, אני תכלס מעצב גרפי וגולש באינטרנט,

אבל העניין הוא שבעתיד אני כנראה רוצה להביא XBOX 360 אז השאלה אם הוא יפעל עם המסך טוב

פורסם

לא, בסמסונג בגלל שיש לו פאנל TN.

אם אתה מעצב גרפי ואין לך את התקציב למסך שמיועד לגרפיקאים, קח את הדל ללא שום ספק.

פורסם

dell טוב לכמעט הכל, אם לא להכל.

רק שאם הדבר היחיד שאתה עושה במחשב זה לשחק בלי יותר מדי לזוז אז אולי עדיף להשקיע בזה פחות כסף.

אני הייתי הולך על הדל ,מסך מצויין, לא מתחרט שקניתי.

פורסם
  • מחבר

אממ אני אלך לחנות נראה לי לראות את הסמסונג בפעולה לייד ה DELL ואז אני אחליט מה באמת יותר טוב

פורסם

אתה יכול להשוות גם למסך NEC 20WGX2 PRO

אבל הוא יקר יותר

פורסם
  • מחבר

חח איך הגעת למסך הזה עכשיו

פורסם

כי גם הוא מסך טוב.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל עוד תגובות?

דרך אגב , אותו מסך של DELL רק 22 אינץ' עם פאנל TN לא מומלץ? ה 20 אינץ' הזה יותר איכותי בהרבה?

אני מדבר על זה :

DELL E228WFP

פורסם

ה20 אינטש עדיף ,גם בגלל הפאנל וגם בגלל הגודל של הפקסלים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לפי מה שראיתי ה DELL גם הוא PIVOT, אבל רציתי לשאול עוד שאלה אחרת, האם ה DELL הזה הוא מסך HD מלא?

פורסם

תיראה הדל מתחרה גם באסוס PW201

אבל לגרפיקים האסוס לא מתאים

לי יש תאסוס ומשחקים וסרטים ניראים בו מצוין

אבל אתה צריך לשנות תכותרת ולכלול גם גרפיקה

לאסוס יש מסך גלוסי שלא מתאים לגרפיקה לדוגמה

פורסם

אוקיי לפי מה שראיתי ה DELL גם הוא PIVOT, אבל רציתי לשאול עוד שאלה אחרת, האם ה DELL הזה הוא מסך HD מלא?

לא, אינו HD מלא. רזולוציה של HD היא 1920X1080, לכן עבור מסכי מחשב, הרזולוציה הראשונה שהיא HD מלא היא 1920X1200. כזו יש רק במסכי 24" ומעלה (למעט מסך 22" חדש של לנובו שיוצא עכשיו, יש פה THREAD אחר עליו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים