עבור לתוכן

עזרה עשיתי OC למעבד AMD 2500+

Featured Replies

פורסם

אז ככה עשיתי OC מ 1800MHZ עד 2000MHZ

ובFSB היה לי 186MHZ אז העלתי אז זה ל206 לחצתי אישור ואז המחשב עלה וזה התחיל לצפצף לי ולא רצה לעלות

הפעלתי מחדש הורדתי ב15 ל 190 ועכשיו הכל בסדר

הטמפ של המעבד היא 49 ואמרו לי מותר עד 55 ולא יותר שזה מאוד גבולי

יש למשהוא מושג למה זה צפצף ולא עלה לי

והאם כדאי לי להעלות את זה בעוד 5 MHZ?

פורסם

פןתח התראד, אם לא תשנה כותרת ע"פ חוקי הפורום, ינעל התראד. (הכותרת אמורה להיות יותר אינפורמטיבית)

אם אחרי עלייה של מהירות באס מסויימת הלוח התחיל לצפצץ, אז כנראה הזכרון לא עומד בOC, תנסה עלייה קטנה יותר.

פורסם
  • מחבר

אה טוב תודה אחי ועוד משו איך לשנות את הכותרת אני טיפה חדש פה

וסתם שתדע יש לי 512MB בשני סטיקים 256 עם 166MHZ והשני עם 200MHZ

פורסם

אחי איזה מחשב יש לך? לוח אם מעבד כמות זכרון?

פורסם
  • מחבר

AMD 2500+1800 MHZ זה היה לי קודם

עכשיו AMD 2800+2086MHZ

לוח אם asrock k7vm3

זיכרון אין לי מושג איזה חברה אבל 512 מגה בשני סטיקים אחד 256 מגה עם 166MHZ והשני עם 200MHZ אני יודע שזה מעפן אבל עוד כמה ימים חבר שלי יביא לי 1גיגה 400MHZ

פורסם

אחי זה לא יעזור לך הזיכרון שחבר שלך יביא לך כי נראה לי שהלוח שלך לא יתמוך ב400 וגם אם הוא יתמוך אז הזיכרונות פועלים על המהירות הכי איטית שזה אצלך 166

פורסם
  • מחבר

לא אל תדאג אני יודע מה אני עושה =] אני לא טיפש אני יודע גם שזה לא יתמוך ב 400 אבל ב333 כן אז זה כבר יותר טוב

ואת שני אלה שיש לי עכשיו אני יוציא וזהו מה הבעיה יהיה לי 1 גיגה בשני סטיקים של 512 ^^ אז זה כן יהיה יותר טוב

אבל בעיקרון רק בגלל הזיכרון שיש לי כרגע אני לא יכול לעשות עוד OC

וגם העלתי את המתח של המעבד אולי לא היה צריך כי עכשיו הוא יותר מתחמם

פורסם

הלוח שלך תומך רשמית ב333MHz FSB ו DDR333, כבר זה הישג שהצלחת להיתייצב על באס 190MHz, אך לא מובטח לך יותר מידיי עקב הלוח.

צעד טוב שאתה מחליף את הזכרונות לDDR400 בלבד.

פורסם
  • מחבר

כה אה =] וידעתי עד כמה הוא תומך והצלחתי כבר להגיע ל2305MHZ עם 185MHZ FSB והעלתי מכפלה מ 11 ל 12.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים