עבור לתוכן

ליבת QUADRO - מה העניין?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך?

מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים.

לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600.

למה אחד 1000$ בערך והשני1800$?

אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro.

למה?

מה היתרונות?

תודה.

פורסם

GeForce למשחקים, QUADRO לגראפיקאים ;)

מכיוון שה-QUADRO עבר התאמה במיוחד לצרכים של גראפיקאיים.

פורסם

GeForce למשחקים, QUADRO לגראפיקאים ;)

מכיוון שה-QUADRO עבר התאמה במיוחד לצרכים של גראפיקאיים.

לא מדוייק.אני בעבר רציתי להעלות את רף המחשב שלי.ורציתי ליבת קוודרו.ופתחתי דיון על הנושא.שורה תחתונה אומרת שליבה זו באה רק עם 128 מגה

לעומת ליבת גיפורס שבאה עם גיגה.מכאן אפשר להסיק מסקנות שהיא ליבה מאד יעודית - גרפיקה.כמו שאמרת אבל - רק בדו מימד

לעומת זאת ליבת הגיפורס יכולה להתמודד ללא כל קשיים גם בתלת מימד וגם בדו מימד.הכל עניין של מיתוג חברת אנוידיה.

זה הכל גימיק שיווקי ותו לא.כמו שאמר פותח התרד הנתונים ה"יבשים" זהים.

לדעתי למשתמש ממוצע אין מה להתקרב לכרטיס כזה.עד שגרפיקאי לא יעיד על הבדלים בין ליבה של קוודרו וליבה של גיפורס הם אמיתיים ומהותיים אני

אתייחס לזה כאל גימיק.

פורסם

לא מדוייק.אני בעבר רציתי להעלות את רף המחשב שלי.ורציתי ליבת קוודרו.ופתחתי דיון על הנושא.שורה תחתונה אומרת שליבה זו באה רק עם 128 מגה

לעומת ליבת גיפורס שבאה עם גיגה.מכאן אפשר להסיק מסקנות שהיא ליבה מאד יעודית - גרפיקה.כמו שאמרת אבל - רק בדו מימד

לעומת זאת ליבת הגיפורס יכולה להתמודד ללא כל קשיים גם בתלת מימד וגם בדו מימד.הכל עניין של מיתוג חברת אנוידיה.

זה הכל גימיק שיווקי ותו לא.כמו שאמר פותח התרד הנתונים ה"יבשים" זהים.

לדעתי למשתמש ממוצע אין מה להתקרב לכרטיס כזה.עד שגרפיקאי לא יעיד על הבדלים בין ליבה של קוודרו וליבה של גיפורס הם אמיתיים ומהותיים אני

אתייחס לזה כאל גימיק.

גימיק, ממש ממש לא

דבר ראשון לעיבוד תמונה דו מימד כרטיס מסך לא כל כך משנה, הרוב שם זה עבודת מעבד ושם זכרונות RAM בנפחים עצומים מהווים תועלת

אבל כרטיס הQUADRO נועדו לתלת מימד לתכנות כמו מאיה וכו'

הכרטיסים האלה יעודיים לתלת מימד ורינדור בתלת מימד (סרטי אנמיציה לא נעשים על ג'יפורס)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים