פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים זהו, לפי דעתי, ללא ספק הטריילר הכי יפה ומושקע שראיתי אי פעם למשחק! http://www.gamersyde.com/stream_4648_en.html המשחק הזה הוא חובה לכל חובבי משחקי המטוסים. כל מה שצריך זה לחבר את הקונסולה למסך גדול, לשים קסדה של טייס על הראש ולהרגיש שאתה טייס לכל דבר
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים הסרטון זה לא סרטון משחקיות ככה שאני צריך ליראות איך המשחק באמת ת4 ניסיתי בPS2 ולא הבנתי מה רוצים מימני אז נימעס לי מהר מאוד אני פשוט לא אוהב תמשחקיות של המשחק אני רוצה או משהו כמו STAR FOXאו משהו רציני אבל אם מצב אימונים מתקדם Ace Combat ניראה מאוד טוב בטרילרים הגרפיקה גם מאוד טובה ביחס לקונסולות שהוא יוצא להם אבל המשחקיות מחורבנת (לדעתי)והציונים שלו בדרך כלל לא בשמים
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים הסרטון זה לא סרטון משחקיות ככה שאני צריך ליראות איך המשחק באמת ת4 ניסיתי בPS2 ולא הבנתי מה רוצים מימני אז נימעס לי מהר מאוד אני פשוט לא אוהב תמשחקיות של המשחק אני רוצה או משהו כמו STAR FOXאו משהו רציני אבל אם מצב אימונים מתקדם Ace Combat ניראה מאוד טוב בטרילרים הגרפיקה גם מאוד טובה ביחס לקונסולות שהוא יוצא להם אבל המשחקיות מחורבנת (לדעתי)והציונים שלו בדרך כלל לא בשמים מבחינת לוק וגרפיקה מה שאתה רואה בסרטון זה הדבר האמיתי,הדמו נמצא בלייב כבר זמן מה והוא מדהים גרפית ממש פוטוראליסטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.