עבור לתוכן

המלצה לבעלי WII עם מסך LCD - קומפוננט

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי בשעה טובה את הכבל קומפוננט לWII ואצתי רצתי לחברו.

המצב קודם - WII מחובר עם כבל קומפוסיט למסך LCD 42 - רזולוציה שמתקבלת - PAL - 576I או NTSC - 480I (כן - אפשר לשדר באיזה דרך שאתה רוצה)

המצב הנוכחי - חיבור בכבל קומפוננט (3 צבעים , במקום הצהוב היחיד לוידאו בקומפוזיט) ותצוגה ב480P.

קודם כל , כבר במעבר בין הכבלים היה שיפור בחדות התמונה ובפרטים (שיפור נראה לעין עוד בתפריטים).

במעבר ל480P התמונה התחדדה משמעותית , ומשחק בזלדה היה תענוג.

מומלץ בחום לכל מי שיש את הסטאפ הזה, פחות מ150 ש"ח והתוצאה נראית לעין.

ליביו

פורסם

ככה אני מחבר את ה PS2 שלי ל LCD?

אכן עולם אחר.

פורסם

אני גם יקנה קומפוננט לWII שאני יקנה אותו

למרות שאני יחבר אותו למסך די קטן (אסוסPW201 )

פורסם

אני לא מתכוון לקנות מסך LCD בזמן הקרוב בעיקר בגלל החוסר תמיכה בשידורי HD ועד שזה ישתנה אני אקבל תמורה יותר גדולה לכסף (אני לא אומר שהמחיר ירד רק שבאותו מחיר אני אקבל יותר איכות) .

אני מחבר את ה WII NTSC שלי עם S-VIDEO ורואים הרבה יותר טוב מאשר עם composite . בטעות קניתי כבל scart RGB והוא לא מתאים לWII שלי אבל הטלויזיה תומכת בזה. חשבתי אולי לקנות ממיר מ component לVGA ועוד ממיר לSCART אבל בסוף החלטתי שלא חובה שזה יעבוד וגם שאני לא כלכך צריך את זה. אני כבר גיימר הרבה זמן וגרפיקה מתקדמת יותר לא עושה לי את זה אני לפעמים משחק בלי משקפיים אז המשחק מטושטש בכל מקרה ;) .

לפי דעתי תמיד כדאי לחבר עם החיבור הכי טוב שאפשר. ואני חושב שאפשר להשיג את הכבל הזה ב50 שקל כולל משלוח :).

פורסם

יש חברה שהוציאה כבל VGA מיוחד לWII

אבל זה יצא לא מזמן ככה שבטח עדין לא הגיע לארץ

פורסם
  • מחבר

קרירין וNISEG - אין שום יתרון בחיבור SVIDEO או VGA על חיבור RGB - קומפוננט.

הענין החשוב הוא תצוגת ה480P

פורסם

תגיד אם אתה מחבר תקומפוננט לרמקולים 5.1 אתה מקבל סראונד ?

פשוט אני רגיל לחבר רמקולים למחשב ולא יודע איך אני יחבר תWII לקבל סראונד

פורסם
  • מחבר

כמה שאני זוכר הWII הוא סטיראו ולא סראונד.

ליביו

פורסם

אמור להיות לו תמיכה בסראונד -

בדקתי והוא תומך בDolby Pro Logic II

In 2000, Dolby introduced Dolby Pro Logic II (DPL II), an improved implementation of Dolby Pro Logic. DPL II processes any high quality stereo signal source into "5.1"five separate full frequency channels (left, center, right, left surround and right surround) plus one low-frequency-effects (deep bass) channel. Dolby Pro Logic II also decodes 5.1 channels from stereo signals encoded in traditional four-channel Dolby Surround. DPL II implements greatly enhanced steering compared to DPL, and as a result, offers an exceptionally stable sound field that simulates 5.1 channel surround sound to a much more accurate degree than the original Pro Logic.

Because of the limited nature of the original DPL, many consumer electronics manufactures introduced their own processing circuitry, such as the "Jazz", "Hall", and "Stadium" modes found on most common home audio receivers. DPL II forgoes this type of processing and replaces it with simple servo (negative feedback) circuits used to derive five channels. In addition to five full range playback channels, Pro Logic II introduced a Music mode which would not add any processing to the left and right channels, but will still extract a centre channel and two surround channels, providing a net effect of a wider center channel.

The Pro Logic II system also features a mode designed specifically for video gaming, and it is frequently used in game titles for Sony's PlayStation 2, Microsoft's Xbox, Xbox 360, Nintendo's GameCube and just recently the Wii as an alternative to digital technologies like Dolby Digital.

כמובן תלוי במשחק עצמו

פורסם

גם טוב השאלה אם אני יוכל לחבר אותו ללוגיטק X540 שאני מתכנן לקנות

ולישמוע מכל הרמקולים?

פורסם

קרירין וNISEG - אין שום יתרון בחיבור SVIDEO או VGA על חיבור RGB - קומפוננט.

הענין החשוב הוא תצוגת ה480P

מצאתי את המוצר שקרירין דיבר אליו נראה נחמד והוא תומך ב 480p . כנראה שזה כבל component עם ממיר לVGA שפעם חשבתי לבנות בעצמי.

http://www.vdigi.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

פורסם
  • מחבר

גם אצלי זה מחובר בכבל קומפוננט (עם ממיר לVGA בכניסה - כי הכניסה בטלוויזיה היא VGA).

אבל אין לזה שום משמעות, היציאה היא קומפוננט , כל עוד אתה לא מוריד ברמה - לא תראה הבדל.

ליביו

פורסם

אני קניתי כבל קומפוננט כשהייתי בארה"ב וקניתי את הWII. חיברתי, רואים חרא ויש זמזום מעצבן.. אני לא יודע אם זה בעיה בטלויזיה או בכבל כי לא חיברתי שום דבר בקומפוננט, ומצד שני, גם אולי הכבל בכלל דפוק.. :S

פורסם

תנסה ליראות אם בקומפוזיט גם יש בעיה

ככה תוכל לדעת אם הבעיה בכבל או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים