עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנת נתב של EDIMAX

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את הנתב

יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL

עכשיו מה שעשיתי :

חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב

המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב

אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל

תודה לעוזרים

פורסם

אפשר תמונה של ההגדרות שלך?(בנתב)

אני מדבר על ההגדרות של החיוג(איפה שאתה מכניס את השם משתמש)

פורסם
  • מחבר

תודה בכל מקרה הצלחתי

פשוט לא ידעתי שיש תהליך התקנה של שם משתמש וסיסמא וכל זה

תודה בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

ויש לי עוד שאלה קטנה

כשהמחשב שלי מכובה והמחשב השני מחובר לראוטר אפשר לגלוש דרכו?

וגם אם אפשר שני המחשבים מחוברים לראוטר בו זמנית האם שניהם כולים לגלוש ביחד

אגב אין לי HUB

פורסם

אם הנתב שלך הוא גם האב (אם יש לו כמה יציאות/פורטים) אז ניתן לחבר את שני המחשבים בו זמנית ולגלוש בשניהם בלי תלות אחד בשני. זאת אומרת שתוכל לגלוש כאשר שני המחשבים דולקים, וגם בכל מחשב בנפרד אם השני לא דולק.

אם הנתב שלך הוא לא גם האב, תוכל פיסית לחבר אליו רק מחשב אחד בכל פעם, וככה לא תוכל לעבוד עם מספר מחשבים ביחד. בשביל לעבוד ביחד, תצטרף לקנות האב, לחבר אליו את הנתב, ואת כל המחשבים אל ההאב.

פורסם
  • מחבר

תודה

יש לנתב שלי 4 יציאות למחשבים אז זה אומר שאני יוכל לגלוש במחשב אחר כל עוד המחשב השני מכובה ?

פורסם

לא.

גם, אבל לא רק.

תראה, העבודה של נתב היא לעבוד עם כמה מחשבים באינטרנט בו זמנית, בלי קשר אחד לשני. מחשב אחד יכול להיות דולק, יכול להיות מכובה, זה לא ישנה לעבודה הסדירה של מחשב אחר באינטרנט. התפקיד של נתב הוא ליצור אינטרנט ללא תלות.

תפקיד של האב הוא רק ליצור רשת של כמה מחשבים.

עכשיו נתבים שהם לא האב, תהייה להם רק יציאה אחת וצריך לחבר אותם להאב, כחלק מרשת, ואת כל המחשבים האחרים גם מחברים להאב, כדי ליצור רשת בין כולם.

אם לנתב יש מספר יציאות, הוא מתפקד כהאב, ויהיה ניתן לחבר את כל המחשבים אליו. מתוקף תפקידו כנתב, יהיה אפשר לעבוד עם כמה מחשבים בו זמנית, ומתוקף תפקידו כהאב, יהיה אפשר פיסית לחבר את כל המחשבים אליו.

פורסם
  • מחבר

תודה עזרת לי מאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים