עבור לתוכן

הלוח אם נדפק, מחפש המלצה ללוח אם חדש (פרטים ב&

Featured Replies

פורסם

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו, אשמח שתתנו לי המלצה לאחד חדש, שיתאים לחומרה במחשב שלי:

PENTIUM 4 630 3.0ghz

512*2MB DDRII A-DATA

ati x700 PCI EXPRESS

2 הארד-דיסקים, אחד של SATA ואחד של SATAII.

אשמח להמלצה על לוח אם טוב, שייתן לי בעתיד אולי גם לשדרג את המעבד.

תודה לעוזרים מראש

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ כי זה די דחוף, ואף אחד לא ענה לצערי.

פורסם

איזה לוח היה לך?

כמה אתה רוצה להשקיע?

ואיזה תכונות אם יש אתה צריך מהלוח?

פורסם

שידרוג למעבד עתידי זה אומר ערכת שבבים P35, שאמורה להתאים גם למעבדי ה 45nm העתידיים (ל ASUS יש רשימת של לוחות מבוססי P965 שגם כן אמורים להתאים למעבדים האלו, אבל ה P965 היא ערכת שבבים מדור קודם, ואם קונים חדש היום, אז עדיף ללכת על ה P35).

אפשרות טובה תהיה ה P35-DS3 של Gigabyte, אבל כמו ש subare כתב - זה מאד תלוי בתקציב שלך ובדרישות שלך מהלוח.

פורסם

GIGABYTE 945GZM-S2 יענה על הצרכים שלך המחיר טוב.

לינקים חיצוניים:

http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=502969

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2467

עדיף להוסיף עוד 200 שקל ל GA-P35 S3L ולהתקדם בערך 4 דורות קדימה, (945,965,975----> P35.) גם תמיכה במעבדי FSB 1333 וגם 45NM, החיסרון הוא תמיכה בזיכרנות 667 ומעלה, איזה זכרונות יש לך -פותח הת'רד?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני לא מפריז בהשקעה על לוח אם... אז אני אומר שעד 1000 ש"ח זה סביר, העיקר זה השדרוגיות.

ה-P35 באמת מוצא חן בעיניי... הלוח הקודם שלי היה GIGABYTE 915PDUO (משהו כזה... אני רק זוכר שהצ'יפ היה של INTEL 915)

הזכרונות שלי הם DDRII, 533MHZ.

הכי חשוב זה שיהיה שדורגיות בלוח, זה אומר תמיכה במעבדים/זכרונות/כרטיסי מסך עתידיים.

אני אשמח אם יהיה ללוח גם חיבור ל-DDRIII, חיוני לעתיד. התמיכה ב-45NM היא בהחלט מצוינת. הדבר החסר היחיד זה PCI EXPREES 2... עד כמה זה באמת חיוני?

שוב... אני גם חייב לדעת שהלוח יתאים לי למפרט. למעבד אני כמעט בטוח, גם לכרטיס מסך, נשאר רק הזכרונות.

פורסם

כמו שאמרתי , P35 תומך FSB 1333 - וכנגזרת מזה הוא תמוך רק בזיכרונות 667 ומעלה.

אם יש לך 1000 שקל שאתה מוכן (ובגלל שאין לך לוח - אז אתה דיי צריך) להשקיע הייתי קונה גם זיכרונות ומוכר את הישנים שלך,. (אני מחפש כאלו זיכרונות - אבל אני לא משוחד. :smile1:). וגם תשודרג ל 2G.

האופציות שלך לזכרונות הן דיי טובות:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27967&DB27456=28034&DB27457=156748,170356,28048&orderby=price

המחירים לסופר טלנט, OCZ , קורסאייר עד 450, + לוח ב 580 יוצא 1030. ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אין שום מצב להפעיל על לוח P35 זכרונות DDRII 533MHZ? שום מצב???

איזה לוח אם מתאים לדרישות שלי... (מה שכתבתי בהודעה הקודמת), כזה שיתאים למעבד ולכרטיס מסך, זה אומר תמיכה ב-45NM, DDRIII, ואם היה אפשר גם PCI EXPREESS 2 (השאלה עד כמה זה חיוני). כמה עולה לוח כזה?

לשדרג ל-2 ג'יגה עולה בערך 400 ש"ח, אני צריך לחשוב על העניין הזה.

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע 1000 שקל אז לוח+2 ג'יגה נכנסים לתקציב.

הזיכרונות שלך, איזה דגם? תיזמונים? יכול להיות שבאוברקלוק אולי הם יגיעו ל 667.....

פורסם
  • מחבר

כמה עולה לוח אם שיתאים לדרישות שלי? (אם נעזוב רגע את הזכרונות...)

אם אפשר גם איזה דגם מומלץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים