עבור לתוכן

טוקיו גיים שואו הדיון הראשי -Ninja Gaiden 2 ב2008

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעניין DMC4 קיוויתי ליראות משהו הרבה יותר טוב

נכון הגרפיקה מאוד יפה אבל גם פה יש את עניין השיער שמציק לי ליראות שיער

באיכות PS2 על גרפיקה טובה כזאת(אל תיתיחסו אני משוגע :nixweiss:)

וחוץ מיזה אני ציפיתי למשהו כמו סביבות משחק נהרסות ושינוים במשחקיות

במקום זה ניראה כמו DMC3 על סטרואידים

בעניין השלט היו שמועות מזמן

והגיע זמן שזה יצא לפועל

בעניין הכמות דיסקים מעניין אותי לדעת אם זמן תה ודובי ואחרים יהיו כמו אורי (הפאן של AMD )

בעניין

ויגידו שזה לא בעיתי

אז נכון אפשר להכניס משחק על כמה דיסקים אבל זה לא נוח

מה חזרנו לתקופת ה32 ביט?

המשחק הזה אומנם תופס נתח איכסון כזה גדול בעיקר בגלל הרבה סירטוני מעבר באיכות HD

אבל יש עוד משחקים אחרים שצריכים מעל 9 גיגה כדי לא לעבור סירוס

אם ל360 היה כונן HD DVD, מן הסתם זה היה אחד שלא תומך בDVD TL (אם בכלל דבר כזה יהיה אפשרי בטווח הקרוב)

ופתאום לדחוס ולהוריד זה לגיטימי? למה אסור לעשות את זה אם זה בDVD אבל מותר בHD DVD?

בכל מקרה, זה שידור חוזר של CD. בהתחלה משחקים תפסו דיסק אחד או 2 לכל היותר. ואז באו משחקים שמשתמשים בסרטים בתור המנוע של המשחק (כמו הקוסטים של פעם וכד) ואז המספר קפץ ל5-6 ואפילו 8 דיסקים. ואז יצא פורמט חדש ודחיסות חדשות והמספרים חזרו להיות שפויים.

אבל הפעם נראה לי שהמצב יהיה שונה, וחברות יעברו להפצה בעזרת האינטרנט במקום להשתמש בפורמטי הHD למידע. כוננים למחשב ומדיה של השיטות החדשות עולות הון

היו יכולים לדחות תהשקה של ה360

הXBOX הרגיל היה חי וקיים בהשקה של ה360 וזה היה עוזר לפתור עוד בעיות...

בעניין הארד דיסק הכל טוב ויפה

אבל לא בכל 360 יש ארד דיסק וברובם אין ארד דיסק מספיק גדול להכיל משחק כזה

ופתאום לדחוס ולהוריד זה לגיטימי? למה אסור לעשות את זה אם זה בDVD אבל מותר בHD DVD?

אני דיברתי על לקחת 6 גיגה ולדחוס אותם על דיסק של 30 גיגה שכבר מלאה

אפשר לשפר קידודים ולקצץ קצוות ולעשות את זה

ולא על לקחת 27 גיגה ולדחוף אותם על DVD-DL שכבר מלאה

פורסם

לא אמרתי שזה יקרה בדור הזה. כלכלית פורמטי HD לא משתלמים. המדיה שלהם יקרה יותר ביחס למידע מDVD DL. ולא נשכח את המלחמה בין שניהם ועוד ועוד. קונסולות העתיד והמחשב אולי יכללו מדיה אופטית, אבל יתבססו על הארד דיסק עצום והורדה דרך האינטרנט.

וכמות דיסקים לא הרגה אף אחד. אתה מקבל RPG של 40-50 שעות מפוצץ בקאט סינס באיכות 1080P וביטרייט מטורף ואתה מתלונן שפעם ב15-20 שעות תצטרך להזיז את התחת השמן שלך בשביל להחליף דיסק? ואתה עוד רוצה WII... אם לא שמעת, את השלט של הויי צריך פיסית להזיז!!! הפרימטיביות.. מישהו עוד ישרוף קלוריות מכל העסק הזה. בהחלט סכנה לציבור

פורסם
  • מחבר

תגיד למה אתה יורד על הWII שמדברים על נושא אחר לגמרי?

אם אני יגיב לך על זה זה יגרור תדיון מהנושא האמיתי ואני לשם שינוי לא יפול במלכודת הזאת

יש לך 360

VS

PS3

בטווח הארוך מדיות בלו רי ירדו משמעותית במחיר ולPS3 יש יתרון גדול

בעניין

כן יותר נוח לשחק משחק על מדיה אחת

וחוץ מיזה משחקי PS3 לא יצתרכו לקבל סירוס כמו משחקי 360

אם חברות ירצו להוציא רק על מדיה אחת

ה360 כמו שאמרתי בדיונים אחרים פשוט לא מוכן לגמרי למשחקי HD

להרבה משחקים כן אבל לא לכולם

והמשחק הזה זה רק ההתחלה

ה360 עוד לא שנתיים בשוק וכבר מכבל משחק של 4 דיסקים

פורסם

הא? לא ירדתי על הויי. פשוט ציינתי שלגרור את התחת להחליף דיסק פעם ב15 שעות זה לא אסון. וציינתי שכנראה לגיימרים לא איכפת להזיז את התחת, כשהויי הוא דוגמה לכך.

בטווח הארוך מדיות בלו ריי ירדו במחיר רק אם BR ינצח בצורה טואטלית במרוץ מה שיגרום למפעלי הדיסקים לעבור לBR (שכרוך בהוצאה כספית גבוהה, בגלל השוני בטכנולוגיה מDVD רגיל). ואם הPS3 כל כך "מוכן לHD" איך זה שמשחק כדוגמאת BD או LO לא יצא..? הרי סוני יכלה להשתמש בזה מצוין כנגד ה360."תראו על ה360 המשחק הזה היה דורש 6 דיסקים!~;111!!" אבל היא לא עשתה את זה, או יותר נכון אף חברה לא טרחה לעשות את זה. אולי בגלל שמשחק בכזה נפח על BR היה לוקח זמני טעינה שיותר ארוכים מהמשחק עצמו...?

פורסם
  • מחבר

אתה שוכח שבכל PS3 יש ארד דיסק שיכול לעזור משמעותית בטעינות

ואתה חייב להמשיך להצדיק תבחירה בDVD ?

לדבוק בצד של סוני זה לא בדיוק דבר שמגיע לי טיבעי :lol: :lol: :lol:

בכל מיקרה לעניין אחר

Ninja Gaiden 2 יצא מתי שהוא ב2008

http://tgs.gamespot.com/story.html?sid=6178587&pid=943273&tag=topslot%3baction%3b4

עריכה-סרטון חדש של no more heroes

http://uk.gamespot.com/video/933024/6179388/no-more-heroes-official-movie-1

ניראה מגניב

פורסם

לעזור? לא ממש.. בגלל דחיסת המידע הגבוהה המהירות של כונן BR היא מהירה למידי. העתקה להארד דיסק לא תשפר את זה משמעותית. ואל תשכח שצריך להעתיק את הכמות העצומה הזו של מידע לכונן, גם לא הליך זריז במיוחד.

וכן DVD זו הטכנולוגיה ללכת איתה. זולה יותר, זמינה יותר. 360 יצא שנה לפני הפס3, ועולה הרבה פחות. אם כבר הטעות האמיתית וכאן אני מסכים, שאין HD בכל 360. אם הם היו הולכים על SATA 3.5 אינץ' רגיל היו יכולים לדחוף הארד דיסק של 200 ג'יגה בלי למצמץ לגירסאת הפרימיום, ואיזה 40-60 ג'יגה צנוע לגירסאת הקור.

פורסם

אם כבר מדברים על המדיות אז לדעתי בסוף סוני תיקח בזה.

אחרי הכל יש לה ניסיון רב ומוצלח בתחום. (מדיית הDVD+)

פורסם
  • מחבר

תיראה אם היו הולכים על ארד דיסק נורמלי בכל הגירסאות

נגיד 80 גיגה בגירסה הנמוכה ביותר אז לא היה להם בעיה

כי היו יכולים לעשות התקנות מלאות למשחקים שצריכים את זה

הבעיה שלהם זה שילוב של DVD +מחסור בארד דיסק בקור וארד דיסק קטן מידי בפרימיום

סוני עשתה בשכל שהכלילה ארד דיסק בכל גירסה

ועשתה בשכל להעיף מהר מאוד את גירסת ה20 גיגה

מיקרוסופט עוד לא עושה את זה

ואני אישית מעדיף גירסה אחת לכל קונסולה

ומאוד מקווה שלא יהיו שינוים בWII

אבל אם יש שינוים אז שיהיו מהר ויהיו יעילים

20 גיגה בפרימיום לא ניראה לי יהיה מספק לתווך ארוך

כבר היום זה לא מתאים לסירטי HD שמיקרוסופט מוכרים

בקיצור יש להם בעיה שנכון היתה יכולה ליפתר אם ארד דיסק בנפח גדול יותר מה שלא קרה ולא ניראה שיקרה בקרוב

פורסם

ובקשר לדיסק קשיח - הוא סטנדרטי של ניידים , פשוט באריזה מתוחכמת שמכניסה למייקרוסופט כסף (בניגוד לPS3 ששם ההוראות איך להחליף ולהגדיל הארד דיסק מצורפות וזה לא פוגע באחריות).

ליביו

פורסם
  • מחבר

כן אבל חוץ מהאריזה יש להם רק דגמים ספציפים שה360 יכול לקבל

לפחות רישמית בלי שינוים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים