עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה עם הגדרת מצלמה בVISTA 64

Featured Replies

פורסם

קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger.

על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות....

האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???

פורסם

תוריד את הדרייברים המעודכנים מהאתר של Logitech.com ותחזרו אלינו עם תשובה

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה דבר ראשון....

פורסם

דרייברים של 64 ביט הורדת?

פורסם
  • מחבר

כן מן הסתם.... וגם ניסיתי להתקין דרייברים של XP... ההתקנה בערך עבדה.... אבל עדיין... המצלמה לא מראה שום סימני נכונות לעבוד....

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה כבר אבל הדרייבר הוא של 32 ביט ולכן ויסטה לא מסוגל להתקין אותו.... :(

פורסם

כמו שאמרתי אנשים שוב ושוב עושים את אותה טעות. גם לי יש לוג'יטק מצלמה ויש לי עכבר MX1000 והכל עובד מצויין. אבל ברגע שעוברים לויסטה יש תקלות.

המוצרים נפלאים, אבל הדרייברים שלא נדע.

פשוט לא לקנות לוג'טק או לא להתקין ויסטה 64.

אני נכוותי לא מעט מהויסטה 64 הזו ו32 ביט אני לא רואה טעם להתקין. לכן אני עם XP כרגע. שוב הכל עובד יפה ואני לא מבזבז זמן למצוא דרייברים ופתרון לבעיות ברשת.

ד.א. יש ללוג'יטק אתר ישראלי. תכתוב להם שיש לך תקלה והם ישלחו לך בדואר אלקטרוני טלפון לתמיכה טכנית. דבר איתם.

חוץ מזה יש לך 14 יום להחזיר לחנות ולרכוש מיקרוסופט. אותם ביצועים אבל בטוח תומך ויסטה.

פורסם

מה שלמדנו מהסיפור הזה הוא: גם כשכתוב על הקופסה "תומך ויסטה", צריך לוודא עם המוכר שזה תומך ויסטה 64 ביט (ולא רק 32 ביט) או שיחזירו את מלוא הכסף כולל משלוח במידה ויש תקלה. זה דבר בסיסי בפרסום שחייבים לפרסם system requirement הכי מדוייק ולא מטעה שיש. וזה לקח חשוב מאוד. אישית הייתי מתלונן למיקרוסופט (שידרשו תאימות גם עם 64ביט כשמשתמשים במותג "תואם-ויסטה"), לאמזון (החנות הגדולה ביקום שמן הסתם תטעה הכי הרבה אנשים), וליצרן כמובן שישנו את הפרסומת על גב המוצר להגיד שהמוצר יעבוד רק על Vista 32 bit אם אכן זה המצב כדי לא להמשיך להטעות אנשים. אפשר להוסיף לנמענים של המכתב/אימייל גם כמה גופים שפועלים להגנת הצרכן אם רוצים לשחרר הרבה קיטור. ;)

אני אישית המלצתי למישהו שרכש לפני כמה שבועות מחשב חדש שיוודא שכל הרכיבים שהוא קונה יעבדו על ויסטה 64 ביט פיזית, ע"י התקנה של הדרייברים בוויסטה זמני, גם אם הוא לא רוצה להשתמש בוויסטה באופן פרמננטי בשלב זה. קצת תכנון לעתיד הלא כזה רחוק לא יזיק לאף אחד. האם הוא עשה את זה בסוף? אני לא בטוח בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.