עבור לתוכן

עזרה בנושא אימיילים!

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה?

כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר?

תודה על העזרה.

נ.ב:

מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

למה אתה חושב ששליחת דואר זבל היא דרך לגיטימית לפרסם את העסק שלך? אני אישית לא קונה בחברות שמפרסמות באגרסיביות דרך דואר זבל... ולגבי האימיילים שקנית אני לא רואה שום היגיון עסקי בכך, זה סתם אוסף של כתובות אקראיות (ואחד הכללים הראשונים של עסק הוא ליצור פרסום ממוקד ולא לירות לכל הכיוונים)שבדרך כלל לא שוות כלום ויכול מאוד להיות שרובן נפתחו על ידי בוטים של ספאמר.

והתשובה לשאלה שלך היא שהיית צריך לשאול את זה שקנית ממנו את הכתובות. ברוב המקרים שתנסה לשלוח 1000 אימיילים במכה אחת הספקית שלך תתייחס אלייך כספאמר (ובצדק) ולנקוט צעדים בהתאם לכך.

פורסם

מבטיח לקנות ממך משהו אם תיתן את השם של מי שמכר לך!

פורסם
  • מחבר

מאיר אהרון

פורסם

מאיר אהרון

תן יותר פרטים, שנדע בדיוק איך לטפל בפושטק הזה...

פורסם

מעניין אותי לדעת, איפה עומד עניין הספאם מבחינת החוק הישראלי?

אני יודע שבחו"ל ספאמרים כמו פותח הת'ראד והאידיוט שמכר לו את האימיילים נכנסים למאסרים בפועל ומקבלים קנסות כבדים, יש כבר תקדימים לזה בארץ?

פורסם

לצערי בארץ אין עדיין חקיקה נגד ספאמרים. היו מספר תביעות שספקיות אינטרנט הגישו בעבר נגד ספאמרים שניצלו את השרתים שלהן למשלוח ספאם, אבל זה נסגר בעסקאות טיעון ולא בעונשים ממשיים.

כיום הדבר היחיד שיקרה למישהו שישלח ספאם זה שכתובת ה-IP שלו פשוט תחסם לכמה שעות/ימים והוא לא יוכל להוציא דואר. במידה והוא משתמש בשרתי הדואר של ספקית האינטרנט, היא תגביל את תעבורת הדואר היוצא שלו באופן יזום.

פורסם

כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר?

אני מכיר, ואפילו מספר תוכנות טובות כאלה. ולא, אני לא אתן שמות כי דואר זבל מחליא אותי.

אבל אני חייב לציין ש1000 כתובות זה ממש ממש כלום.

בדרך כלל מדובר על מאות אלפים לכל הפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים