עבור לתוכן

הEP-630 הללו - מקוריים?

Featured Replies

פורסם

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13794

אני חושב לקנות אותם משום שאני לא אוהב את אורך הכבלים של הCX300. אבל האם פנדה מוכרים מקוריים.. משהו יודע?

ואם לא, אז איפה כדאי לקנות?

תודה

פורסם

המחיר הגיוני, תתקשר ותשאל מי היבואן.

אגב הצליל של הEP630 נורא באסי [היה לי אותן], למרות שזה לא ממש עקבי בדגם הזה, אבל רובן אובר-באסיות.

פורסם
  • מחבר

המחיר הגיוני, תתקשר ותשאל מי היבואן.

אגב הצליל של הEP630 נורא באסי [היה לי אותן], למרות שזה לא ממש עקבי בדגם הזה, אבל רובן אובר-באסיות.

זה לא משהו טוב? הדבר היחידי שחסר לאזניות כיום הוא באס..

פורסם

תלוי - אני אחרי כמה ימים איתן מכרתי אותן הלאה, המוזיקה שאני שומע גם ככה עמוסה בבאסים. זה תלוי בך.

פורסם

אתה מודע לכך שיש סבירות גבוהה לכך שהאוזניות שקנית היו מזויפות? חבר קנה מאותו מקום בו אתה קנית וגילה שהן מזויפות.

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לכך שיש סבירות גבוהה לכך שהאוזניות שקנית היו מזויפות? חבר קנה מאותו מקום בו אתה קנית וגילה שהן מזויפות.

נו אבל מה עם החנות שלי?

פורסם

צא מהסרט :) מה גם שאתה מגיב בכלל ללא שום קשר לדיון אלא לפרטי.

בכל מקרה, אמרתי לך כבר טראק - תשאל מי היבואן, אם הוא יתחיל לגמגם או להגיד "אנחנו" אז תמנע. אם הוא נותן לך שם כלשהוא, תן לנו אותו ואנחנו נברר אם הוא באמת היבואן של האוזניות הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

צא מהסרט :) מה גם שאתה מגיב בכלל ללא שום קשר לדיון אלא לפרטי.

בכל מקרה, אמרתי לך כבר טראק - תשאל מי היבואן, אם הוא יתחיל לגמגם או להגיד "אנחנו" אז תמנע. אם הוא נותן לך שם כלשהוא, תן לנו אותו ואנחנו נברר אם הוא באמת היבואן של האוזניות הנ"ל.

לפי דעתך יותר כדאי לי הCX300, לא?

פורסם

מה? איך הסקת את המסקנה הזו ממה שכתבתי?

ממש לא. הCX300 פשוט טיפה פחות באסיות [לרוב - לא תמצא עקביות בסאונד באוזניות שכאלו, אפילו לא בשתי אוזניות מאותו הדגם שנקנו מאותה חנות, שתיהן ישמעו שונות אחת מהשניה לרוב], זה עניין של טעם. בסופו של דבר הCX300 והEP630 מאוד מאוד דומות מבחינת איכות, ה"מקוריות" מיוצרות באותו פס ייצור, יש קצת ויכוח על זה האם קרייטיב פשוט מעתיקים בדיוק את האוזניה של סנהייזר או שקרייטיב ביקשו מהמפעל לייצר אותן עם הגדרות טיפה שונות.

בכל מקרה, למה שלא תלך לחבר או חנות שמאפשרת לך לשמוע את שני הדגמים ותחליט לבד? מעבר לכך לגבי זיופים בפנדה, אמרתי לך איך לבדוק. לדעתי לפי המחיר, וגם לאור העובדה שפנדה היא לא חנות קטנה, אני לא חושב שזה זיוף אצלהם.

פורסם

לא יודע מה לגבי EP630 אבל ב EP635 הכבל קצר לא במעט יחסית לאוזניות סטנדרטיות אז תברר את זה.

פורסם
  • מחבר

מה? איך הסקת את המסקנה הזו ממה שכתבתי?

אתה אמרתה שקניתה את הEP-630 ומשום שהן היו "באסיות" מדי, מכרתה אותן. אם אני טועה, תתקן אותי.

בכל מקרה, למה שלא תלך לחנות שמאפשרת לך לשמוע את שני הדגמים ותחליט לבד?

אולי כי אני גר בארץ ישראל?

מה אתה חושב שפה זה אמריקה? הלוואי.

אין לי מקום לנסות את הHD555 או את המסך 30" לפני שאני מוציא עליו 10,000 שח, או כל דבר אחר.

פורסם

O RLY?

בוא נתערב שיש מקומות שיתנו לך לשמוע גם את הK701 לפני קנייה? :)

במקום כל הזמן סתם להמציא בעיות תרים טלפון ותבדוק דברים.

פורסם

לא IN EAR שאותם לדעתי לא יתנו לך לשמוע גם בחו"ל!

לפותח התרד יש לי את EP635 שמישהו ציין כבר שהכבל שלהם קצר והסיבה שהן מיועדות לנשיא על הצוואר.אם זה מתאים לך אני ממליץ בחום מכיוון שמחירם נמוך ב50 שקל.אני אישית מאוד מרוצה מהם!ההבדל היחיד בין 630 ל635 הוא בצורת ואורך הכבל!

פורסם
  • מחבר

O RLY?

במקום להתערב, אולי פשוט תגיד לי איפה?

פורסם

headphones.co.il

ייתנו לך לשמוע את רוב הדגמים של האוזניות לפני רכישה, יש חנויות של באג שפותחות אריזה אחת מהמלאי [לא במקום כמובן, הם כנראה מקבלים אחת במיוחד בשביל זה] בכדי שהלקוחות יוכלו לשמוע אוזניות כאלו ואחרות, מתקשרים ובודקים.

יש עוד - פשוט תרים את הטלפון ותבדוק בחנויות הקרובות אליך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים