עבור לתוכן

רציתי לדעת אם החללית שקניתי טובה (FreeLancer)

Featured Replies

פורסם

איפה המודר החביב שירעיף עלינו דברי חוכמה ויבצע את מה שצריך לעשות? :-X

אני דוקא חושב שהילד, למרות קשיי ההתבטאות שלו, יודע יפה מאד להגיד לי לשתוק (אולי הוא המודר פה ?), או לשלוח אותי למות.

ילד - תהיה בריא. רק אל תשתה לי חשיש.

GanirC תראה, נכון שיש לך וותק כאן, נכון שיש לך ידע ונכון שלו יש שגיאות כתיב. אבל לא ראיתי אותך הרבה זמן מדברים על הנושאים האמיתיים אלא רק מעיר הערות ומתלונן. זה היה עם הקירור מים של מפיסטו, הבעיה באתר (שהם מנסים לסדר) ועכשיו גם שגיאות כתיב.

לפעמים כדאי להתעלם מהדברים הרעים (בחלק מהמקרים) או להתייחס אליהם בגישה יותר אובייקטיבית ופחות בגישה של ירידות

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה המודר החביב שירעיף עלינו דברי חוכמה ויבצע את מה שצריך לעשות? :-X

אני דוקא חושב שהילד, למרות קשיי ההתבטאות שלו, יודע יפה מאד להגיד לי לשתוק (אולי הוא המודר פה ?), או לשלוח אותי למות.

ילד - תהיה בריא. רק אל תשתה לי חשיש.

GanirC תראה, נכון שיש לך וותק כאן, נכון שיש לך ידע ונכון שלו יש שגיאות כתיב. אבל לא ראיתי אותך הרבה זמן מדברים על הנושאים האמיתיים אלא רק מעיר הערות ומתלונן. זה היה עם הקירור מים של מפיסטו, הבעיה באתר (שהם מנסים לסדר) ועכשיו גם שגיאות כתיב.

לפעמים כדאי להתעלם מהדברים הרעים (בחלק מהמקרים) או להתייחס אליהם בגישה יותר אובייקטיבית ופחות בגישה של ירידות

אם היו פחות דברים רעים שעליהם אפשר להתלונן, ויותר דבר מענינים שאפשר לדון בהם, היית רואה אותי משתתף בדיונים מסוג אחר. אבל מאחר והדיונים פה לאחרונה מענינים פחות ופחות, אני משתתף בדיונים היותר מענינינים :)

פורסם

מה הקשר?

זה עדיין נחשב "חטיפה" של ת'רד וזה בערך מה שעשית.

פורסם

מכיוון שאני הוא זה שהתחיל עם כל הסיפור מן הראוי שאני אסיים אותו.

מאוד מפריע לי (ואני בטוח שגם להרבה אחרים) לראות כ"כ הרבה שגיאות כתיב והרגשתי שאני חייב להעיר.... מה שכן אולי עדיף היה לשלוח הודעה פרטית...

אין צורך לרדת לפסים אישיים (SI-NOM), קבל את זה כביקורת בונה (ואם הטון היה נוקב מדי אני מתנצל)

פורסם

א) זה היה מכוער

ב) Si-Nom הוא (afaik) לא יליד הארץ.

פורסם

א) זה היה מכוער

ב) Si-Nom הוא (afaik) לא יליד הארץ.

מה זה afaik?

פורסם

מה הקשר אף פעם לא צריך להעיר כי לא ניתן לדעת אם מי שמעירים לו הוא דיסלקט למשל...

פורסם

גם דיסלקט יכול להריץ בדיקת איות...

פורסם

אולי מספיק?

פורסם

גם דיסלקט יכול להריץ בדיקת איות...

גועל נפש.

מה שג'נריק עשה היה ביקורת בונה.

מה שאתה עושה זה ירידה.

גם אני שמתי לב לכמות ה"נכבדה" של שגיאות הכתיב בהודעות שלו, כל הזמן, אבל אני לא מעיר לו על זה(בטח ובטח לא בציבור).

יש אנשים עם כושר ביטוי וכתיבה טוב ויש כאלה עם פחות טוב. לדוגמא, אני בין הילדים בעלי רמת כתיבה מאוד גבוהה בכיתה שלי, אז אתה חושב שאני הולך לאחרים(שחלקם חברים שלי) ואומר להם שיש להם שגיאות כתיב ויורד עליהם? אני אומר להם ומתקן אותם...

פורסם

????

מה שאמרתי נראה לך כמו "ירידה"?

זה היה ציון עובדה ובשום פנים ואופן לא נאמר כ"ירידה". איך זה יכול להחשב כ"ירידה" אם:

א. לא הפנתי את זה למישהו ספציפי.

ב. אין לי מושג אם SI-NOM (או כל אחד אחר) דיסלקט.

ול-SI-NOM, הפירוש של AFAIK הוא As Far As I Know.

פורסם

מאיפה מורידים freelancer ?

פורסם

היה לי את הדמו ומאד נהנתי !

פורסם

היה לי את הדמו ומאד נהנתי !

הולכים לחנות וקונים..... זה לא פורום WAREZ.

פורסם

מאיפה מורידים freelancer ?

מהמדף בחנות.

יש להצטייד בהמון חשק, וכרטיס אשראי או מזומנים. אין צורך בהובלה, מאחר וזה נכנס לכיס :-) במידה ואין לכם כסף (סביר להניח) אפשר לאמץ את שיטת "אמא תקני לי" או "אבא תקנה לי" שהיא שיטה מומלצת ביותר. במידה וגם זה לא הולך, אפשר לשלוף את הכלים הכבדים שהם "סבא תקנה לי" או "סבתא תקני לי". אין להשתמש בשיטת ה "הי תצרוב לי" או שיטת ה "הי מאיפה מורידים ברשת" מאחר והיא כרוכה בשעות של המתנה אינה חוקית כלל, ואין בה את המדריךלמשתמש שהוא כמובן חלק גדול מחווית המשחק המושלמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים