פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אתה מתכוון לטלוויזיה?מה התקציב?תוסיף אותו לכותרת ותתאר בדיוק מה אתה מחפש.טלוויזיה או מסך מחשב?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים יש את ה 30 אינץ' של דל אבל יקר.נראה לי שהוא אכן מתכוון לטלוויזיה רק הוא לא הסביר את עצמו טוב.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר שיניתי את הכותרת,סליחה על האיחור ואני מעוניין בטלוויזיה אבל הבנתי מחברנו שאין פחות מ37", אז מסך מחשב 32" יש?ואגב מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזה ששניהם תומכים full hd?
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים יש את ה 30 אינץ' של דל אבל יקר.נראה לי שהוא אכן מתכוון לטלוויזיה רק הוא לא הסביר את עצמו טוב.המסך הזה נכנס לו בתקציב, השאלה היא אם לא שווה לו לקחת מסך 37/42 שאמורים לשמש כ-TV.כי במסך הזה הוא יראה TV פשוט חראאא.. למרות שאם הוא כבר לוקח FullHD שגם שם לא יראו כל כך טוב, אז לא כל כך משנה.dd7, תכתוב לנו בבקשה את השימושים שלך לפי אחוזים (לדוגמא: כבלים - 70%, מחשב - 20%, PS3 - 10%)לפי זה נוכל להמליץ לך מסך שתוכל לנצל אותו כמה שיותר טוב.האם אתה נעול על FullHD? אם כן, למה?
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אם אתה רוצה FULL HD חכה עוד 10 ימים מגיע פיליפס CLEAR LCD פיקסל פלוס 2 במחיר שלו אין לו מתחרה
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר 100 אחוז בסלון מחוברת למחשב בשביל לראות מהמחשב hd למינהם לפעמיםאגב כמה אינץ הפילפס ומה המחיר שלה יהיה?מה הכוונה שבמסך מחשב יראו tv חרא ??ואגב מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזה ששניהם תומכים full hd?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.