פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים אירופה יקרה בכללי, מוצר שמיוצר בגרפמיה יעלה בגרמניה יותר ממה שהוא עולה בארה"ב ובארץ. זה שיש כאלה שיותר גנבים ממנו לא הופך אותנו ליותר צדיקים, כניראה שאני אקנה מ EBAY או יחקה לקיץ, בכל מקרה אין לי הרבה זמן. ב EBAY ממוחר שיש לו 2000+ ביקורות מתוכן 95% טובות אני יכול לקנות WII חדש עם 2 זוגות שלטים ואולי גם תוספת משחקים וזה יעלה לי 1500 שקל כולל משלוח לארץ
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים בEBAY WII חדשים גם די יקרים אל תצפה למחיר הרישמי שזה 250 $ בארצות הברית בימיוחד שקריסמס מיתקרב אולי אחרי קריסמס יהיו מחירים נורמלים
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מארה"ב?סבבהעכשיו - תיסף 15% מע"מ + 30 % (פלוס מינוס) מיסים על קונסולות - ותתחדשאבל מה? זה כבר הפך ל45% מ1500 - עוד 700 ש"ח פלוס מינוס - מביא אותך ל2200 ? למשלוח בלי ביטוח לארץ?לא עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות כבר בארץ ולקבל מידית?ליביו
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הצעצוע עולה 215 אירו באנדורהאני עדיין חדש בו , משחק במשחק המצורף לבנדל בעיקר בטניס, טרם קניתי משחקים אחריםשמתי לב שיש בו כמה פאקים, אני לא יודע להגיד אם זה בעיית תכנה או חומרה:למשל בטניס כשאני עומד בקצה השמאלי של המגרש וגם היריב נמצא בקצה השמאליואז אני בא לתת חבטת Back Hand כך שהכדור אמור (לפחות במציאות) לעוף לקצה הימני קיצוניהכדור בכל זאת עף מחוץ למגרש בצד השמאליז"א השלט לא מגיב נאמן לתנועה כמו במציאות.שאלה : כשאתה מכניס מדיה של wii ל-pc אתה אמור לראות משהו ?לא שאני מצפה שה-pc יידע להריץ משחקי wii אבל סתם סקרן אותי באיזה file system מפורמטים הקבצים ב- מדיה של ה- wii
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים WII ספורט הוא משחק ידידותי למשפחות ויש בו הרבה אפשרויות ל"רמות" תמשחק בשליטה עזוב אותו ותשחק בזלדה או במטרואיד וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.