עבור לתוכן

דיון על משחקים של WII. רשמתי חוות דעת שלי על כל מני משחקים (המלצות ואזהרות)

Featured Replies

פורסם

אוקיי.

בגדול אני די מאוכזב מהווי. חשבתי שיהיו יותר משחקים מרגשים ומעניינים אבל קניתי ויי ואני כמו אידיוט מחכה לחבר של אחותי שיבוא אליי עם הפלייסטיישן 2 שיש לו כדי לשחק פרו אבלושן...

חשבתי שיהיו משחקים רציניים ושליטה נוחה. התאכזבתי. מקווה שבעתיד כשיצאו כל הסדרות של פיפא NBA ופרו אבלושן יהיה קצת שינוי.

כרגע אלו המשחקים שיש לי והדיעה שלי רשומה ליד כל משחק:

פאר קריי- אכזבה ענקית. גראפיקה מגעילה ומשחקיות מטומטמת.

סופר פפר מריו- נחמד לא ממש אהבתי. לחובבי מריו.

SSX- נחמד+. אהבתי את השליטה עם השלטים. אדיר.

מטרויד- לא הבנתי ממה ההתלהבות. משחק די מעפן. אם המשחק היה במחשב אף אחד לא היה נוגע בו אבל בגלל שזה משחק לווי ושם SHOTER אז כולם מתלהבים

הנסיך הפרסי- אחלה משחק . חורש עליו וממש אהבתי. באותו סגנון כמו המשחק למחשב.

ויי ספורט- משחק גדול. תמיד חוזר לטניס ולאגרוף. ממש גאוני!

קול אוף דיוטי- עוד משחק של ירי שאיבד את עצמו. לא נוח לכוון עם הווי מוט . שליטה מאכזבתתת

מדל אוף הונור- כנ"ל . אפילו יותר גרוע. גרפיקה גם מכוערת ושליטה לא נוחה.

ניד פור ספיד- אל תתקרבו אליו! שליטה גרועה! אי אפשר לנהוג ככה!

וורוור- משחק נחמד -. משחקים קצרים של מסיבה.

ריימן- גם נחמד. מסיבה.

מורטל קומבט- משחק סבבה ויפה. כולל בתוכו כמה אפשריות משחק ויש תנועות שאפשר לבצע רק עם הויי מוט.

טייגר וודס 07- גולף. אני אוהב גולף ואוהב את הגרפיקה. משחק חובה!

רד סטיל- עוד משחק יריות. קשה לכוון. לא כייף כשכל יריה למסך גורמת לך להזיע.

רזידנט איוול 4- אחלה משחק. מומלץ.

אקסייט טראק- עוד מירוץ מכוניות שמסתמך על הנהיגה עם הווי מוט. לא נוח. לא אהבתי. אחלה גרפיקה

זלדה- משחק גאוני ומגניב. חורש גם עליו.

זו הדיעה שלך. עכשיו אתם.

פורסם

אני לא מבין איך אתה מאוכזב כשחצי מהמשחקים אהבת?

תסלח לי על הניחוש אם הוא לא נכון.

אבל יהיה פייר שתקנה לפחות את אלו שממש אהבת בתור תמיכה לכותבים.

ממה שמנית:

סופר פייפר מריו - צריך התעמקות - אדיר.

ספורטס - נחמד , שליטה מהפכנית.

ואריו ור - קצר מדי , חוץ מזה אחלה

רזידנט איוול - מצוין

זלדה מצוין.

ליביו

פורסם

אוקיי אני אתן את ההתרשמות שלי:

COD3- בניגוד למה שרשמת פה, הדעה שלי קצת שונה. כשהתחלתי לשחק במשחק חשבתי בדיוק כמוך, שהשליטה קשה והמשחק דפוק באופן כללי, אבל אחרי 5 דקות של משחק, והתרגלות לשליטה, התאהבתי בו ממש. המשחק ממש ממכר וכל יום אני מחכה לשחק בו שוב. אחרי שמתמקצעים בשליטה בווימוט זה מרגיש ממש כמו יריה ברובה... חוויה שונה מכל מה שניסיתי עד עכשיו[במשחקי וידאו הכוונה]

זלדה- אין צורך לפרט, משחק מעולה וכיפי מכל הבחינות, עשוי היטב והשליטה לא גורעת ולא מוסיפה יותר מדי למשחק. בסה"ך הופתעתי מהמשחק הזה בגלל שבאתי אליו עם 0 הכרות קודמת.

רזידנט איוול- משחק מצוין, אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהוא קשה מאוד[לי לפחות] אבל גם כיף מאוד.

ספורטס- שיחקנו בו המון[אני והאחים שלי] ועדיין נהנים מזה מדי פעם כשרוצים לשחק ביותר קלילות.. במיוחד אנחנו אוהבים את הטניס והבייסבול, למרות שעכשיו שאנחנו pro בבייסבול זה נהיה נורא קשה.

הנסיך הפרסי- לא ממש אהבתי, כנראה מאותה סיבה שבגללה לא אהבתי את המשחק במחשב.. לא התחברתי בכלל לכל העסק.

ניד פור ספיד- מעייף די מהר. במיוחד אחרי שסיימתי במחשב. שיחקתי אולי שעה ועזבתי, אין לי כוח לזה...

זה בינתיים מה ששיחקתי. עוד מחכה לי מטרויד וSSX, רק צריך זמן לשחק...

פורסם

SMULIKON בנוגע לFIFA \PES\ועוד הרבה משחקי ספורט זה יגיע השנה חוץ מי PES בתחילת 2008

הרבה מהם יכללו גם מצב אונלין

בקשר למשחקים עדיין אין לי תWII

אבל הרבה מהמשחקים גם ככה קיבלו ציונים לא טובים

פאר קריי

קול אוף דיוטי-

מדל אוף הונור

רד סטיל-

אקסייט טראק

קיבלו ציונים לא טובים בWII כי הם היו פורטים כושלים (חוץ מאקסייט טראק)

מדל אוף הונור הבא כבר יכלול אונלין ל32 שחקנים ומצב ארקיד שניראה נחמד

הגרפיקה כניראה עדיין תיראה חראה אבל זה כבר ישתפרות לאומת הראשון

בנוגע למטרואיד במשחקי 2D שלו לוקח זמן להבין תמשחק

תנסה לשחק יותר ולקבל יכולות ואת תחליט אם הוא טוב

גם בזלדה לוקח זמן כמו שאתה יודע עד שהמשחק אופך למצוין

חוץ מיזה תתחיל ליקרוא ביקורות לפני שאתה משיג משחקים כושלים

פורסם
  • מחבר

להגיד לך ממה אני מאוכזב באמת?

הייתה לי פנטזייה כזו בראש שאני אשב בסלון עם שלט של הווי ביד , על הטלוייזה בסלון ירוץ לו איזה משחק של יריות ממבט ראשון, ואני ( כמו במלא טריילרים שראיתי) אכוון את השלט כמו רובה אל המשך ואתחיל לרסס...

הבעיה שלי היא לא עם הגרפיקה!

הבעיה שלי היא עם זה שהשלט לא מגיב מספיק מהר כדי לשמש כרובה! וגם לא נוח להשתמש בו כרובה... כל משחק ששמתי וניסיתי שיחקתי בקושי עד השלב הראשון והוצאתי אותו.

רזידנא איוול הוא היחיד אולי שדי נהניתי איתו ביריות. כל השאר סתם באסה.

פורסם

תיראה לוקח זמן למפתחים ליתרגל לשלט

זה טכנולוגיה חדשה והWII עוד לא שנה בשוק

לפי מה שהבנתי השלט יכול להגיע לרמת דיוק מאוד טובה

אבל הרבה משחקים שיצאו עד הכשיו לא באמת עשו צדק לשלט

אפילו לWII ספורט עשו שליטה ידידותית למשפחה במקום שליטה רצינית

וזלדה היה פורט מהקוביה אם כמה שינוים לא חשובים לWII

אני מעריך שבקרוב יצאו הרבה יותר משחקים שבאמת יעשו שימוש טוב בשלט

מאדן לדוגמה נחשב מצוין בתחום הזה מטרואיד גם ולפי הדיבורים על היום מאריו גלקסי יהיה מצוין בכל תחום אפשרי

בעניין FPS מדל אוף אונר הבא לWII יכלול מצב ארקיד שניראה מאוד כיפי

כי זה מצב של משחקי יריות כמו במשחקי אקדח אור

תבדוק תטרילר ותיראה

RE קריסטל קרוניקל אולי לא משחק FPS אבל כן ניראה מצוין וגם או משחק דמוי משחק אקדח אור

פורסם

לא יודע איך אתה לא אוהב את מטרויוד...לדעתי הוא מדהים...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את הדיון כי יש לי כמה המלצות וחבל שההמלצות של החברים האחרים כאן ילכו לאיבוד אז ...

אז ככה, אלו המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו:

הטוב:

The Godfather - גרסת הwii פשוט אדירה! השליטה הטובה מבין המשחקים שראיתי עד עכשיו, הרבה יותר מהנה מאשר במחשב.

Trauma center second opinion - משחק עם רעיון די הזוי, משחקים רופא מנתח בביה"ח וצריך לבצע ניתוחים בעזרת הwiimote, שמאוד מתאים למשימה.

חוץ מהדיאלוגים העמוסים והמעייפים של דמויות האנימה המעצבנות המשחק הזה ממש ממש כיף, מומלץ בחום.

Resident Evil 4 - לא חושב שצריך להרחיב כאן, משחק מוכר, גרפיקה טובה ושליטה מצויינת.

Rayman Raving Rabbids - שלוש מילים - כיף, כיף ועוד פעם כיף!

משחק מאוד מהנה ומצחיק, בנוי מהרבה מיני-משחקים שכל פעם עולים בדרגת הקושי ומנצלים היטב את הwiimote ,מומלץ מאוד.

Mortal Kombat Armageddon - משחק המכות האהוב העליי, בהשתתפות כל דמות אפשרית שאי פעם הופיעה בסדרה. שליטה טובה והרבה אפשרויות.

Tony Hawk's Downhill Jam - משחק סקייטבורד ממש כיפי, אחלה לשני שחקנים.

Need for Speed Carbon - שמעתי כל כך הרבה על כך השליטה גרועה במשחק שהופתעתי לטובה ...

השליטה אמנם לא קלה ולוקח כמה דקות להתרגל, אבל לדעתי הגזימו עם הביקורת השלילית. הגרפיקה גם מבין היפות במשחקי הwii.

SSX Blur - משחק סנואובורד חביב, נחמד לשחק 2 שחקנים.

הרע:

Zelda Twilight Princess - אף פעם לא שיחקתי במשחקי זלדה בעבר, ואחרי ששיחקתי שעה בערך במשחק הזה הבנתי שטוב עשיתי, זה די משעמם וילדותי, לא הטעם שלי בכלל.

Call Of Duty 3 - אוקיי, המשחק עצמו מדהים, אבל השליטה בגרסת הwii כל כך קשה, שזה ממש בלתי אפשרי לשחק ... אני אתן לו עוד כמה נסיונות אבל זה מתסכל מאוד, מאוד קשה לכוון עם השלט ..

Excite Truck - משחק נחמד, אבל מאוד חוזר על עצמו ואין הרבה אפשרויות, איבדתי בו עניין מהר מאוד.

והמכוער:

WarioWare: Smooth Moves - מה לעזאזל הזוועה הזאת?! איך משחק כזה מעצבן, מכוער, ואינפנטילי (בצורה מעצבנת) יכול לקבל כאלו ביקורות טובות?

לא ברור ...

זהו לבנתיים.

פורסם
Zelda Twilight Princess - אף פעם לא שיחקתי במשחקי זלדה בעבר, ואחרי ששיחקתי שעה בערך במשחק הזה הבנתי שטוב עשיתי, זה די משעמם וילדותי, לא הטעם שלי בכלל.

אתה לא יכול להעריך את זלדה אחרי שעה משחק

אני די בטוח שאפילו לא יצאתה מהכפר וכל החלק בכפר מאוד משעמם

משחקי זלדה בדרך כלל משעממים בשעתים שלוש הראשונות

אחרי זה המשחק אופך למצוין

אני כבר יותר מי 30 שעות בTP וזה משחק ענק

מה שראיתה בכפר מקביל לשלב אימון משעמם

רק שאתה אופך לזאב ומאוחר יותר מקבל כלים חדשים המשחק טוב והמשחקיות מיתחדשת כל הזמן

לעזזל במבוך האחרון שעברתי בחלק האחרון שלו יש משהו שמאוד מזכיר משחקי סוניק

כולל לחימה אם בוס בסיגנון סוניק

(המבוך של המדבר אם הכלי סביבון הזה למי שעבר תחלק)

בקיצור תשחק 5 שעות ואז תחליט אם אתה אוהב או לא את זלדה

פורסם

לכל מי שלא נהנה מה WII שלו אני וחברים שלי מחפשים מקום לקנות ממנו והמחירים בארץ גבוהים, המחיר ביד שניה אמור להיות כמו המחיר בחו"ל :smile1:

ZELDA משחק מצויין, יש עוד הרבה משחקים טובים שלא הוזכרו פה.

בכל מקרה WII לא מיועד ל FPS ובשביל לשחק במשחקי מרוצים צריך לקנות הגה, גם במקלדת זה לא נוח לשחק :screwy:

פורסם

לכל מי שלא נהנה מה WII שלו אני וחברים שלי מחפשים מקום לקנות ממנו והמחירים בארץ גבוהים, המחיר ביד שניה אמור להיות כמו המחיר בחו"ל :smile1:

תמשיך לחלום :lol:

כנס ליד2 ותראה את המחירים שאנשים מוכרים בהם, אין שום הגיון בלמכור בחצי מחיר קונסולה שבקושי שנה בשוק.

אם הייתי רוצה למכור את הwii שלי היום הייתי לוקח עליה מינימום 2500 (שלט+נונצ'ק נוספים+ wii sports מקורי + צ'יפ)

פורסם

אני היתי מוכר ביותר אם היתי מוכר

אולי עוד שנה וחצי אני יסכים למכור במחיר שפוי

פורסם

2500 זה המחיר של WII חדש :bash: (לא כולל תוספת שלטים), אתם יכולים לחלום שמישהו יקנה ממכם ב 2500 שקל :lol:

פורסם

חביבי - שלט + נונצ'אק נוספים עולים עוד כ500 ש"ח.

ליביו

פורסם

^^^

זה כי בארץ כולם גנבים. בקיץ אני אהיה בחו"ל אני אקנה שם :nixweiss: או שאני אמצא דרך לקנות מחו"ל, חיפשתי ב EBAY אף אחד לא שולח לארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים