עבור לתוכן

סופית!,CREATIVE INSPIRE2500 שיש לי כרגע VS אלקט ATP3

Featured Replies

פורסם

כבר נמאס לי!!

אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב.

השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!.

אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר.

תודה

פורסם

חטפת את הקריזה שלך אה? :) יפה, ככה צריך.

אתה בטוח שאף חנות מהרשימה כאן http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132218 לא מוכרת את הרמקולים? נשמע לי מאוד מאוד תמוה שאף חנות מ20 רשומות לא מוכרת אותם.

בקשר לרמקולים הייתי רוכש את הATP3 שלפי הביקורות בזאפ (ויש לא מעט - 60) הם מעולות!!

מנגד, ה2500 מקבלות ביקורות טובות וטובות פחות - תקרא את הביקורות ותבין.

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה INSPIRE2500 והם Xרא.

עכשיו ראיתי את Altec Lansing VS4121 ונראה עוד יותר כדאי בגלל שיש יציאה לאוזניות.

השאלה אם שווה לזרוק 340 שקל על ATP ולקוות לשינוי גדול לעומת מה שיש לי עכשיו.

פורסם

ה-VS4121 לא יתנו לך סאונד יותר טוב מה-ATP3, אם יציאת אוזניות כככללללללל כךךךךךך חשובה לך אז לך עליהם.

אם אתה מרגיש שהאינספייר שלך מזייפים\חורקים, אז תיהיה בטוח שה-ATP3 יתנו לך שיפור טוב.

אם אתה לא מאלה שממש מבדילים והאינספייר פשוט לא מדהימים בעינייך, אז אולי גם ה ATP3 לא יטריפו אותך.

אבל זיוף\חריקות בטוח לא תשמע מהם.

פורסם
  • מחבר

תראה האינספייר שלי מזייפים בכל מוזיקת ראפ או טרנס אפשרית!

והם בני שנה וחצי

פורסם

קח את ה-ATP3 אתה תהנה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תבין אני אוהב באסים חזקים בלי זיופים,ואני מאוד יתבאס אחרי שאני אקנה ואני אראה שהם מזייפים.

המממ מצד אחד לATP3 יש סאב גם יותר חזק משל מה שיש לי עכשיו גם אז זה יתרון.

פורסם

שמע, 80 אחוז מהמוזיקה שלי זה ראפ והיפהופ, כבר שנים.

אני שומע בווליום גבוה יחסית, ואני מאוד מאוד מרוצה מהם.

מצד שני, כדאי שתשמע אותם ותקנה ע"פ הטעם שלך שלא תתבאס רק בגלל ביקורות של משתמשים.

פורסם
  • מחבר

צודק 100% שומן חחח,הבאס הוא חם ורך הכוונה שהוא לא סתם בבום בבום?.

אני מאוד סגור על זה ,מחר אני לומד רק ב שעה 1 בצהריים אז אין לי בעיה לקפוץ לקנות וללכת לבית הספר ככה שאני רוצה להחליט פחות או יותר עכשיו.

השאלה אם שידרוג הזה יהיה שווה,ופשוט גם לא ראיתי שום דבר אחר נורמלי שמשתווה אל ה ATP3 האלו,X230 סתם צעצוע נראים לי,והאינספייר שלי מזייפים פשוט בכל הזדמנות ושלא נדבר שהשלט שלהם לא נוח.

גם הATP3 שמים דגש על הטרבל ועל הפרטים הקטנים בצלילים?,אני פשוט שומע המווןןןן מוזיקה,בבוקר,בצהריים ולפני שאני הולך לישון,פשוט זה דבר שמאוד חשוב לי ואני מוכן לקנות רק 2.1 טובים ולא משהו אחר.

פורסם

כל אחד וטעמו, בגלל זה אני אומר שתשמע אותם לפני שתקנה.

ה-2500 צעצועים, לא מבין איך בן אדם שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה כמוך הסתדר איתם.

פורסם

אם כבר יש לך כסף לZ2300, כדאי לך לחסוך עוד קצת ולקנות MX5021 של אלטק לנסינק... תאמין לי לא תתחרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים