עבור לתוכן

שאלה חשובה לפני קניית ויסטה 64 ביט.

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה...

32 או 64 ביט?

יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב.

השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את

האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט?

בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט?

או שאני יכול לשכוח מהן?

תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי.

עופר

פורסם

שלום אנשים,

החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה...

32 או 64 ביט?

יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב.

השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את

האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט?

בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט?

או שאני יכול לשכוח מהן?

תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי.

עופר

התשובה כן! הם יעבדו, אבל דרייברים ישנים או לא מעודכנים יכולים לעשות בעיות.

לי יש מצלמת אינטרנט שעדיין אין לה דרייבר לויסטה 64 ביט וגם על 32 ביט הוא לא עובד.

פורסם
  • מחבר

התשובה כן! הם יעבדו, אבל דרייברים ישנים או לא מעודכנים יכולים לעשות בעיות.

לי יש מצלמת אינטרנט שעדיין אין לה דרייבר לויסטה 64 ביט וגם על 32 ביט הוא לא עובד.

אז יש דברים שעבדו תקין בתצורה של 32 ביט ולא עובדים עכשיו על ה 64 ביט? זה באותו מחשב?

פורסם

היה לי על אותו מחשב גם XP וגם ויסטה 32 ו64

הדבר היחיד שלא הצלחתי להעביר מהXP זה מצלמת אינטרנט ישנה.

לא מצאתי הבדל בין הויסטה 32 ל64 חוץ מזה של64 יש יותר מנגנוני computability ולכן הצלחתי להתקין גם תוכנות ללא תאימות כמו spyware doctor 4

הגעתי למסקנה שעם החומרה הנכונה עדיף לעבוד עם ויסטה 64 והסרתי את התוכנות האחרות.

אני עובדת מאז איתה ולא יכולה לדווח על אף בעיה אני אפילו מצליחה להתקין משחקים לא תואמים.

פורסם

מישהו פרסם את זה כאן היום.

אתר מצויין שמכיל הכל על 64 ביט.

http://www.start64.com/index.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים