עבור לתוכן

הבעיה: חמור גוסס על הכביש; הפיתרון: זרנוק מים.

Featured Replies

פורסם

הנה הם:

ורואים בתחילת הסירטון בצורה וודאית שזה שוטרים אבל גם פה בתמונה הזאת

[attachment deleted by admin]

• תגובות 72
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה, עכשיו ראיתי את הסרט, לא שמתי לב אליו מקודם...

זה אכזרי יותר ממה שדמיינתי.

פורסם

לא קראתי את כל התראד...

נתקעתי בהודעה ה-3 אם אני לא טועה...

אז רגע- שיחסמו את הכביש ויצרו פוטנציאל לעוד תאונות?לרוע המזל, הארגונים למען בע"ח בישראל יודעים רק לצעוק אחרי שכבר קרה המקרה.

איפה הם בשעת מעשה?

למה שלא יזעיקו וטרינר לאיזור הם?

אני לא תומך בדרך שהכבאים נקטו בה, שכן סילון מין מזרנוק של כבאית זה דבר כואב, מאוד. אבל מצד שני- מה אתם הייתם עושים?

כשאתה תהיה מעורב בתאונה ותשכב על הכביש גוסס, אני אדאג שהכבאים יעיפו אותך ככה לצד ואז אני אקרא למד"א.

פורסם

פשוט מאוד. לוקחים גרזן, ובהנפה אחת מורידים לו את הראש. לפעמים צריך לעשות מעשה שלכאורה הוא אכזרי אבל בפועל הוא מעשה טוב.

אני עשיתי את זה לגור חתולים שהיה לנו. הוא כבר פירפר על הרצפה שלי במרפסת ויצא לו קצף. זה היה ברור שהוא לא ישרוד, אז גאלתי אותו מייסוריו.

פורסם

איככ, מגעיל. גם אני מצאתי גורה כזאת, שקרה והיה לה התקפים שדמו לאפילפסיה אבל לא (כנראה זיהום וחסימה במעיים), לכלבים יש לפעמים אפילפסיה, לחתולים לא, אבל ריפאתי אותה ומסרתי אותו לאימוץ למשפחה עם ילדים. כיום היא כבר בת 6 וחיה טוב.

בכל אופן, אם היה שוטר בסביבה הוא יכול היה לירות לחיה העומללה בראש. אם יש כל כך הרבה תאונות בארץ שנגרמות בעקבות בהמות משוטטות בכביש, אז הגיע הזמן כבר שיהיו נהלים לטיפול בבהמות הללו ולא יתחילו ליצור לי פה כל מיני דרכים "יצירתיות" להזיז חיה גוססת.

פורסם

אם כדור היה יוצא מהאקדח שלו היה יכול להיות הרבה יותר בלאגן.

פורסם

הוא היה פוגע לעצמו ברגל? :nixweiss:

לדעתי צרייך ליצור נהלים למקרים של תאונה בין רכב לבין בהמה, אם זה קורה לעיתים כל כך קרובות בארצינו.

פורסם

אני מתאר לעצמי משהו כמו "שוטר ירה בחיה פצועה על הכביש!", למרות שאין חוק שמתייחס לדברים האלה....

ידידה שלי נסעה באוטובוס יום אחד, הנהג בטעות עלה על כלב ושמע אותו צווח ולמרות זאת עלה עם הגלגלים האחוריים של האוטובוס והרג אותו.. אי אפשר לעשות עם זה כלום. למה? חרא חוקים.

פורסם

לא קראתי את כל התראד...

נתקעתי בהודעה ה-3 אם אני לא טועה...

כשאתה תהיה מעורב בתאונה ותשכב על הכביש גוסס, אני אדאג שהכבאים יעיפו אותך ככה לצד ואז אני אקרא למד"א.

די כבר חתיכת אידיוט.

כל הודעה שלך פה בפורום עוקצנית או נועדה לחרחר ריב בצורה זו או אחרת, זה פשוט מדהים.

יודע מה? שאני ארוץ לאמצע כביש סואן בלי סיבה ואעמוד שם עד שתפגע בי מכונית, אין בעיה שיעיפו אותי הצידה עם זרנוק מים. מה אתה אומר?

חוץ מזה, תקרא את ההסבר של דריה. שבהמה נופלת על הצד זה יכול לגרום לנמקים בכמה מקומות, ולמוות בכלליות. בני אדם לא בנויים ככה.

לך תישן על האף.

פורסם

כל הודעה שלך פה בפורום עוקצנית או נועדה לחרחר ריב בצורה זו או אחרת, זה פשוט מדהים.

היי! זה התפקיד שלי! >:(

פורסם

די כבר חתיכת אידיוט.

פורסם

notrlyur7.jpg

ולמעשה גם-

1190066504950ya8.jpg

פורסם

מה זה ה-ORLY הזה שכולם מדברים עליו? :nixweiss:

היחידי שאני מכירה זה שדא תעופה בצרפת.

פורסם

thelineqv7.png

I rest my case.

ולנושא, זה אכזרי , אבל מה עוד יכלו לעשות הכבאים? הם הוזמנו למקום לפתור בעיה מיידית שעלולה לגרום לתאונות נוספות.

צריך לחוקק חוקים בנושא, בטוח, היה עדיף להזמין וטרניר - ברור, אבל עם כל הצער שלי על החיה המסכנה..... כנראה שלא היה לכבאים הרבה מה לעשות.

ושלא תחשבו שאני חושב שהמקרה הזה הוא פחות ממזעזע, אבל זו לא אשמת הכבאים.

פורסם

נראה לי שלהיות פאג זה יותר לעבוד על התמונות האלה\ לחפש ימים את התמונות האלה ברשת...

אבל אני לא הולך להתערב לכם מה יוצא\ נכנס לכם בדלת האחורית,

אני רק יכול לקוות שאתם לא בונים את זה על חיות,

חיות לא צריכות לסבול כמו החמור שבסרט.

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים