עבור לתוכן

דרוש שילוש (יצא לי חרוז !) - 1600-2000 ש"ח (השלמה ל1950XT)

Featured Replies

פורסם

E6750

P35 DS3L

2GB של החברה הזולה ביותר.

כל העיניין הזה צריך לעלות 2000-2100 ש"ח ויהיה שילוש חזק יותר מכל מה שיש ל-AMD להציע.

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה אם זה overkill לכ.מסך?

פורסם

E6750 אוברקיל ל-X1950XT?

ממש לא, גם לא ל-7300GT השאלה היא השימושים.

פורסם
  • מחבר

משחקים נטו.

פורסם

אם נכנס לך השילוב של E6750 מעולה.

פורסם
  • מחבר

האמת זה קצת יקר לי, הייתי מעדיף משהו בתחום של 1600-1800, 2000 ש"ח זה גבול עליון אם זה ממש ממש נחוץ בשביל לנצל את הכרטיס כמו שצריך.

פורסם

בשביל לנצל את הכרטיס מסך, אתה יכול לקחת את מה שהמלצתי לך..זה יהיה מעולה עבורך ואפילו מעל ומעבר

:xyxthumbs:

פורסם

קצת מוזר שP4 3.0 עושה צוואר בקבוק לx1950xt לא? וגם אם כן זה אמור להיות בקטנה..

פורסם
  • מחבר

אני מקבל תוצאות מחפירות ב3DMARK, כמעט 1500 נקודות פחות מאנשים עם מעבד חדש יותר, אז הערכתי שזה המעבד שמגביל.

פורסם

אני מקבל תוצאות מחפירות ב3DMARK, כמעט 1500 נקודות פחות מאנשים עם מעבד חדש יותר, אז הערכתי שזה המעבד שמגביל.

3Dmark זה לא משחק ....תבדוק כמה אתה מקבל ב FEAR או ב LOSTPLANET ותחזור אלינו עם תוצאות , אז נדע אם יש צוואר או לא ...

פורסם
  • מחבר

איך בודקים אבל דבר כזה, באיזה הגדרות להשתמש בכלל ? אני צריך בנאדם עם מפרט דומה ושימדוד כמה FPS הוא קיבל.

פורסם

אפשר להבין למה יש עדיפות לחנות גרועה כמו KSP?

ואני תומך בעמדה של יותר שילוב של שלושת אלה הוא יהיה קטלני:

E6750

P35 DS3L

2GB של החברה הזולה ביותר.

לוח אם מצויין המעבד מאוד חזק ומאוד משתלם והזיכרון פנימי בסדר אבל לOC יזדקק יותר בעתיד

פורסם
  • מחבר

לא מכיר חנות אחרת באזור נתניה שיש לה הכול(או הרוב) במלאי.

פורסם

התוכנה ל FPS נקראת FRAPS

אתה יכול להוריד אותה מהאתר ,מתקין מפעיל ונכנס למשחק ,בצג מצד שמאל למעלה יופיע לך ה FPS .

אני הייתי הולך על ה AMD X2 4200-4400

לוח NFORCE 570 ,2 G RAM

פורסם
  • מחבר

הבעייה לא למדוד FPS שזה אני יכול גם עם ATI TOOLS הבעייה היא מה הFPS שאני אמור לקבל ובאיזה משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים